Alfa Romeo 166 250 KM - DEMON / PIRAT /TUNING, 1999r., 3000cm3, 250KM - otoMoto
Printable View
faktycznie - takie rzeczy powinny być karalne...
Było na forum nie raz, w dziale Hyde Park bodajżę ;)
koleś już dostał karę - sprzedaje chyba z rok
Widze to pierwszy raz i poprostu "SZOK!!!"...jak można spier...lić takie auto?
Chyba zadzwonie do tego gościa...
ja jak do typa zadzwonilem to stwierdzil ze jak zobacze na zywo to odrazu kupie hehh :)
DEMON / PIRAT - JEDYNY W SWOIM RODZAJU, po profesionalnym TUNINGU w Niemczech, silnik większej mocy, niespotykana SYLWETKA
widziałem juz kilka razy to auto ale za kazdym razem turlam się ze śmiechu :D
przekombinowany jarmark...
brakuje mu tylko znaczka VW na masce...
Ale jest do odratowania...troche by trzeba włożyc w to to fakt...
Nowy, czarny lakierek, lampki oryginałki, montaż klamek hehe:), demontaż badziwenych ramek na głosniki i Alfunia by była szczęśliwsza...
Teraz wygląda conajmniej śmiesznie...przepraqszam...tragicznie...
Gdyby profanacja marki podlegała karze sądowej, to ten osobnik dostał by dożywocie!
Unikat na skale swiatowa ale mozna uratowac to COS
Waldi Ciebie to chyba najbardziej boli:) Twoja jest przepiękna więc tym bardziej serducho boli:)
Pozdrawiam
hahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prawda... tez mialem ta WATPLIWA! przyjemnosc ogladac to... auto?!?... juz wczesniej!mam pomysl... moze zrobimy zrzutke i uwolnimy ta slicznotke od tego IMBECYLA!!!
nie byłoby tak tragicznie gdyby nie LAMPY przód XSENON MAZDA 6 oraz tekst NO KLAMKA :)
generalnie silnik słuszny, felga również...
...malowanie? cóż w pewnym sensie to jest wizja artystyczna, nie można powiedzieć bo jest to oryginalne i ciekawe ale wiadomo, zę kwestia gustu...ja osobiście nie mam nic przeciwko...chociaż aż tak odważny bym nie był, zęby taką ALfą jeździć, wole dla siebie jednolity kolor :)
ale nie ma aż takiej tragedii, przynajmniej ze zdjęc wygląda to na dobrze wykonane i dopracowane...widziałem już naprawdę gorsze rzeczy i gorsze Alfy...
porażka i katastrofa...:eek:
takie słowa cisną mi się na usta gdy widzę to "CÓŚ"
czym się kierował ten osobnik "psując" takie auto...:suicide:?
Kurcze ktoś tyle pieniędzy wyrzucił żeby coś takiego zrobić....