-
zderzaki alfa 147/gta
Witam
Posiadam alfe 147 1.9 disel (140 koni) 2004 przed liftem (5drzwi)
Troszkę pokiereszowałem (krawężniki :( ) zderzak z przodu ,tył tez wymaga kosmetyki i tu moje pytanie czy do tej wersji którą posiadam będą pasować elementy z wersji gta?
dziękuje za pomoc
-
Jeśli kupisz zderzaki GTA look czyli nieoryginalne (AutoDS) to będą pasować, oryginalne niestety nie. Wersja GTA ma szersze błotniki.
-
Dokladnie tak jak kolega wyzej mowi. Jesli chcesz zobaczyc jak wyglada zderzak i lotka AutoDS zapraszam do mnie:)
-
Dziękuję za odpowiedz ,chętnie zobaczę zderzaki + lotka
-
witam
Jeżeli załoze body kit AutoDS o ktorym mowa wyzej,nie bedzie problemów z wewnetrznymi (plastikowe) nadkola
Będą pasować?
-
I kolejna wazna kwestia jak z jakoscia i spasowanie tego pozniej nie stwarza p t oblemow?
Wysłane zmojego HUAWEI P8
-
Nie ma problemu ze spasowaniem i nadkolami. Te z AutoDS są właśnie tak zrobione by wszystko elegancko się spasowało i nic nie odstawało
-
Rozumiem dzieki
-
Co musze dokupic do body kitu autods? Atrapy plastikowe ?Czy tam (...) tez sa kierunki w zderzaku z przodu?
-
Piszac atrapy mam na mysli te czarne siatki (nie znam fachowej nazwy)zderzak tyl + przod
-
Musisz zapytać Mariusza z Auto DS. Wydaje mi się, że będziesz mieć goły zderzak. :)
-
-
Co powiecie o tym :)?
-
Według mnie źle nie wygląda ale wolę seryjny albo od Mariusza. :)
-
Roznica w cenie tez chyba z tego co widze :)
-
Alfaholików obowiązują zniżki :). Zapytaj Mariusza.
-
Gdzie szukac kontaktu do Mariusza?
-