Witam wszystkich Alfaholików :) :D Są jacyś w Będzinie?:)
Printable View
Witam wszystkich Alfaholików :) :D Są jacyś w Będzinie?:)
Rogoźnik się kłania:D
A pewnie ze są :D
Siostra moja Luna pomyka zieloną 147 a przemily forumowicz Korczu - czarną 147 TI :D
Hm.. Będzin stoczterdziestkamisiódemkami stoi :D
Sosnowiec pozdrawia
Dąbrowa Gor... WITA :D
mieszkaniec Sławkowa :D ale stały bywalec Dąbrowy Górniczej i Piekar Ślaskich ;]
to kiedy jakies wspólne spotkanko?:D
sosnowiec z tej strony;)
:D
41-303
macham i mrugam
:D
Witom z zagranicy:D (czyt.z za Brynicy):D
za Brynicą też bywam codziennie w pracy ;) wczoraj właśnie mi machał jakiś kolega w czarnej 147 :) swoją drogą to popieram machanie bardzo miły zwyczaj ;)
tak tak to ja ci chyba machałem...masz 147 czarna na xenonach ?! jesli tak to my sie mijalismy kolo dworca PKP w Bedzinie:) masz bardzo ładna Belle :)mysle ze wpadniesz na jakis zlocik?! pozdrawiam i do zobaczenia na drodze:)
:) to ja. Twoja również bardzo ładna napewno czyściejsza niż moja ;) mam nadzieję, że widziałeś jak odmachałam ;) Pozdrawiam
tak tak widzialem :)
No to MOji drodzy , troche nas jest :D to moze w którąś niedziele jakies spontanik?:D okolice zamku w Bedziniu , chyba ze znacie jakies fajne miejsce bo ja to zielony jestem :P hehe ale wjade wszedzie gdzie trzeba :D
Co wy na to?:D
My sie piszemy oczywiście jeśli nie będziemy w pracy.... U nas odpada 30 czy 31 maj na 100%
Witam.
Ja też z Rogoźnika.
Pozdrawiam wszystkich.
Psary witają :)
Tychy moze nie bedzin ale rowniez witaja:)
moze połączymy siły i wszyscy pojedziemy pod kopiec do piekar śląskich??? ustalajmy date na 6 lub 13 czerwca pozdrawiam
nam pasuje 6 czerwiec
ja jestem za :D ostatnio czesto bywam w piekarach :p hehe
gdybys mial jakies pytania czy problemy z bokserem to chetnie pomoge. trzy lata jezdzilem 145 i niektore usterki pozwolily mi troche poznac to auto. do mechanika mi daleko, ale przezylem juz wymiane silnika, skrzyni, sprzegla...cos tam z tego sie pamieta;] poza tym chetnie poslucham jak chodzi niespelnione marzenie.
Witam
Mam pytanie do kolegi Biedziaka.
Dochodza koledze wiadomosci na PW odemnie??
Pozdrawiam
doszla doszla, juz odpisalem.
Witam również :) z tej strony Sosnowiec pozdrawia ;]
czy ktoś sie wybiera na ten spot 6 czerwca do piekar???
Tak ja :), kilka dni w tygodniu (zalezy gdzie jestem ;) )mam widok z balkonu na kopiec, wiec daleko nie jest ;).
Witam chorzów sie kłania niebieska 156 1,8 pozdrawiam
Sosnowiec wita to kiedy zrobimy jakieś spotkanko
możemy zorganizowac małe spotkanko tylko gdzie i kiedy !
Na syberce widziałem cię ale machania i świateł nie zauważyłem... ale na trasie to już z cię widziałem wcześniej w lusterku wstecznym :)
co do machania to już na Będzinie dałem sobie spokój bo żadna Alfa oprucz Korcza nie odwzajemniła mi tym samym :(
Siema marcinchorzów mi to obojętne ja pracuje na rano może jutro
moze byśmy sie spotkali w przyszły week?? sobota albo niedziela??????
witam misiekmisiek sory ze tak pózno odpisuje możemy sie zderzyc dopiero za 2 tygodnie moje malenstwo idzie do lakiernika miałem małego dzwonka . gosc mi wjechał w tył ale za to pomaluje sobie 90 % furki :-) jak tylko odbiore to możemy gdzies pojechac !!! pozdrawiam. Moze jeszcze ktos dołaczy ??
Witam, Bytom pozdrawia :beer:
Witam marcinchorzów jak pomalujesz alfe to daj znać to gdzieś się spotkamy