Tak jak w temacie. Mechanik powiedział że nie da rady wymienić przegubu lewego bo sprzedawane są w komplecie z półosią :/ może mi ktoś doradzić co robić ?
Printable View
Tak jak w temacie. Mechanik powiedział że nie da rady wymienić przegubu lewego bo sprzedawane są w komplecie z półosią :/ może mi ktoś doradzić co robić ?
Zmień mechanika...
http://allegro.pl/listing/listing.ph...0-uni-1-4-0510
Wewnętrzny czy zewnętrzny przegub?
Jeżeli wewnętrzny tzw. kielich to tylko z półosią i krzyżakiem:
http://allegro.pl/kielich-polos-lewa...258568820.html
Daj znać na priv mam wzytskie wew i zew dostepne lub dzwoń 791022745
Wiedzmaak mam kielich z tripodem nowe cena od 330zl do 475 zł najdrożej kpl ze smarem osłona. Do każdego auta.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Oryginalne występowała chyba tylko cała polos
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Nie
Oryginalnie sam kielich kosztuje 1k aso
ja u Tomka rok temu kupowałem orginalny krzyżak do gt:)
Jak cos to sa całe kpl :-)
U mńie od 329 do 475 kpletne.
Spoko na alfaholicy mam wrzucone na giełdę. Jak cos zarzucę.
Tomek normalnie paragon daje do czesci jesli koledze gepard o to chodzi
Koledze gepard nie chodzi o paragon bo nie jest z US :) .
Kolega Tomek rzucił cenami , wydawało mi się że troszkę jakby w odpowiedzi na mój post, więc byłem ciekaw jak ten towar wygląda , jaki ma numer kat itd.
Dlatego poprosiłem o linka do sklepu ale jak rozumiem nie ma takiego , trudno, przeżyję :)
Jest taki tylko sory nie miałem czasu zarzucic
Wrzuce ci na facebook Paweł Bedzies zwiedziła a jak przeczysz giełdę to na pewno znajdziesz moj post. A czasami na 10 stronach nie chce sie wystawiać.
Dobra, dobra, nie bijcie, ja tylko linka chciałem :D
a ja mam pytanie z innej beczki chodzi mi o ten właśnie przegub z lewej strony, dziś wymieniałem czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy
i ściągając nadkole zaważyłem ten właśnie przegub taki jak by ze smaru brudny ale jakoś nie bardzo
jaka jest oznaka zużycia? tzn skąd zwykły zjadacz chleba ma wiedzieć że pora wymienić?
Złap za kielich podniesione auto. I kołem ruszaj przod tył i jesli jest luz to wyczujesz w ręku ktora trzyma kielich. To najprostszy sposób.