...że czyste, zadbane auto przyciąga wzrok...ale z tym plakiem w komorze silnika to chyba przesada...ALFA ROMEO 156 JTD IGŁA W STOGU SIANA, OPLACONA (628813061) - Aukcje internetowe Allegro
Printable View
...że czyste, zadbane auto przyciąga wzrok...ale z tym plakiem w komorze silnika to chyba przesada...ALFA ROMEO 156 JTD IGŁA W STOGU SIANA, OPLACONA (628813061) - Aukcje internetowe Allegro
eee... nie przesadzaj , na forum bywało już tak że plak polecano nawet do rozruchu silnika :D
prawie tak czysto jak u mnie :D
aaa tam:) może przesadą być picowanie przed sprzedażą - czyżby ukrywanie wycieków? ale tak sam do siebie - czemu nie? chętnie sam bym tak dał wypucować mój silnik:D
A to na pewno plak? Mi na olej czy oliwę wygląda... poszło z pół litra :)
Handlarze przy wyjazdach na giełdę, juz na samym placu co najmniej jedną butelkę plaka poświęcają na lakier- pryskają całe nadwozie. Ale cóż zrobić- klient nasz pan- ja osobiście uczciwie pojechałem z silnikiem lekko przykurzonym, to potencjalni kupcy na giełdzie patrzyli na mnie jak na wariata, co ja takim "starym, dojechanym" truchłem przyjechałem- "jak silnik lśni "nowością" to znak, że samochód w porządku". Taka jest mentalność Polaka i pod nią dopasowuja się handlarze.
Tak naprawde wcale się nie dziwię że tak pucują auta na sprzedaż, każdy chyba chce pokazac auto z jak najlepszej strony. Ja co drugie mycie auta lece plakiem plastiki pod maską:) Ale napewno jak silnik jest wypucowany to jest dla mnie jakis znak że mogą byc jakieś wycieki.
czasem,jezdze na gielde i faktycznie tak te auta czyszcza jakby conajmniej mial na ogledziny przybyc Arcyksiaze Ferdynand...
ja raz takiego skwitowalam co bmw czyscil....pucuj pucuj,a od spodu i tak ci kapie :D...silniczek przykurzony to silniczek niekombinowany :D