witam, gdzie najlepiej wybrac sie na chipa na podkarpaciu lub w malopolskim?
Printable View
witam, gdzie najlepiej wybrac sie na chipa na podkarpaciu lub w malopolskim?
Nawet ja o tym wiem:)a nie jestem z tamtych rejonów :) cinek. ....
Napisane na Commodore C64..;)
A wiec się rozpedzilem; )myślałem ze na południu wszędzie blisko :)
Napisane na Commodore C64..;)
podkarpacie to pewnie weloo :)
weloo tzn.?
Potrzebujesz namiar na Weeloo to pisz Priv ja mam już trzecią Alfę zrobioną przez niego i polecam w 100 % Marcina, takpod kątem zrobienia mapy jak i diagnostyki.
albo @sdero w Krakowie
Zapraszam na spota, podamy Ci namiary na kogo będziesz chciał hahaha :D Weloo czasem zagląda do nas :)
[MENTION=34883]cinek[/MENTION] niestety nie ma czasu, chyba wybiore sie do @sdero, chociaz zalezalo mi na chipie z hamownia bo bez to nie wiadomo co wyjdzie.
Tylko pamiętaj, że virus źle użytkowany może powodować ukręcenie półosiek, przegubów, zmęczenie skrzyni, koła zamachowego dwumasowego, docisku i sprzęgła, a w skrajnych przypadkach nawet popsucie silnika(zatarcie przez niewydolność chłodnicy oleju), i jeszcze kilka innych mankamentów.
Piszę to po 8 latach ujeżdżania silnika 2.4 JTD 110kW bez virusa, który sprzęgło wymieniał już dwukrotnie ;-)
L.
Jestem świadomy tych wszystkich zagrożeń. Chciałbym zapodać wirusa na 180-190km i nie przekroczyc prz tym 380-390Nm. Myślę że w miarę bezpieczny chip, tym bardziej że zamontowałem już FMIC'a, a o auto staram sie dbać.
kolego i gdzie robiłes tego chipa
- - - Updated - - -
ja bym ci polecił auto krak koło mielca,gosc robi same ople ale silnik jtd zna na pamiec,i program idealny robi.wiem jezdziłem ponim,niejest tani
[MENTION=2321]weloo[/MENTION] robi sam chipa ;D
N arazie nie zrobilem