Chodzi o plakaty samochodow AR i nie chodzi o takie na A4, na miekkim papierze z gazet :)
Musze wywalic plakaty Spice Girls, Backstreet Boys, bo juz nawet mlodsze rodzenstwo sie ze mna smieje :lol:
Zart :)
Printable View
Chodzi o plakaty samochodow AR i nie chodzi o takie na A4, na miekkim papierze z gazet :)
Musze wywalic plakaty Spice Girls, Backstreet Boys, bo juz nawet mlodsze rodzenstwo sie ze mna smieje :lol:
Zart :)
allegro?
Niestety nic nie znaleziono.
Chodzi o takie plakaty jak kupuje sie np w sklepach muzycznych za okolo 30 zl.
Sam sobie takich nie wydrukuje bo nie mam zdjec w odpowiedniej rozdzielczosci...
znalazlem, ale ceny sa powalajace...
http://www.allposters.com/-sp/Nuvola...s_i912423_.htm
http://www.drivepast.com/poster.php?pid=43
Nikt nie kupowal takich plakatow? :D
ceny ladne calkiem a moze by tak zrobil plakaty dla alfaholikow np z naszymi brykami ???
zainteresowani wyslali by zdjecia obliczylo by sie ile co no i kto chcial to by kupil mysle ze duzo by to nie wyszło aa i fajna pamiatka by byla Tuti jako nasz szefff pomysl nad tym
Tuti, plakaty z róznymi modelami, w tym Alfa Romeo, były swego czasu dostępne w EMPIKach ;) poszukajcie w księgarniach, w 3city jest kilka takich sklepów gdzie można kupić, polecam też ebay.de no i oczywiście ebay.it :lol: 8)
panowie da sie zalatwic plakaty alfaholikow tylko jeden problem zrobmy np 3-4 rodzaje wielkosci a 3 a nie jak ciamill 156 pisal ze kazdy by wysylalm zdjecie bo to za drogo i czasochlonne chodz w dobrej jakosci takie jak ktos chce tez moge zalatwic najwiekszy format a0
1etnies1, a mozesz napisac jaka potrzebna jest rozdzielczosc, zeby plakat w formacie mniej wiecej 75-100 cm na jednym z bokow wygladal ok?
wiem, ze na drukarce cyfrowej foto na polowie kartki A4 zdjecia w rozdzielczosci 800x600 wygladaja tak sobie...
Ostatnio na allegro był plakacik z niemieckiej przystankowej reklamy Alfy Spider.
Niestety zapomniałem o tej aukcji, a był by dobry prezent dla jakiegoś mechanika dłubiącego przy Alfach za dobrze wykonaną robote.
http://www.allegro.pl/item180435738_...0cm_nowy_.html
na alfisti.net tez maja plakaty i odziwo tanio :) bardziej ciekawila by mnie jednak opcja plakatow z wlasnych zdjec... o ile jakosc byla by zadowalajaca :)
jutro Wam wszystko napisze na indywidualne zamowienie bedzie drozej
mam tez swoj koncept ktory Wam opisze jutro
Zdjęcia 15x21 też wyglądają nieźle na ścianie :wink: Wywołałem sobie ostatnio parę moich zdjęć z Alfami i prezentują się bardzo ładnie :)
wiec sprawa wyglada tak a3 8zl rozdzielczosc 1024/700 costam minimalnie a jezeli chodzi o cyfrowki wazne zeby miala 3 megapiksele minimum a2 kolo 18 zl jakosc super bo dzis mi gosciu pokazywal jak to wyglada mam koncept zeby zrobic plakat z wszystkimi alfAMI jakie do tej pory sie ukazaly taki na a2
a nie dalbys rady zalatwic jakiegos zblizenia na zdjeciu plaktu w miejscu gdzie sa drobne szczegoly? jakbys dal rade to nie nie na literach, bo litery pewnie sa programowe :)
8 zl za plakat to jak za darmo :)
jak bedziesz robili wszysciutkie alfy to troche tego beeeeeeeeeeedzie :)
aukcja ponowiona http://moto.allegro.pl/item185441937...0cm_nowy_.html
ale nieladny i z niemieckim napisem :)
na ebay znalzlem taki: http://cgi.ebay.it/Alfa-Romeo-1990-C...QQcmdZViewItem
szkoda tylko, ze nie ma w nim wloskich znakow towarowych bo bym kupil... :)
to zamowie sobie w poniedzialek i zrobie fotke
super, wielkie dzieki!! masz piwo :)
Mozna tez wydrukowac zdjecia/plakaty na pcv grubosci 2-3mm, jest to bardziej trwałe niz papier gdyby ktos był zainteresowany.
Panowie mam druga zmianie wiec nie mam teraz jak tego zalatwic ale na dniach dam Wam scana jak wyszedl mi wydruk
Temat bardzo stary ale jak zwykle umarł a może ma ktoś możliwosc zrobienia takich plakatów, ja bym był na pewno zainteresowany.
Redzi moze KIUBIK z alfaclubu by Nam cos takiego wykombinował, on sie bawi w grafikę:)
Pzdr
W sumie też o Nim pomyślałem :), trzeba się będzie do Niego odezwac, sprawdzałem na necie to koszty nie są takie duże tylko zależy ile się zamówi, można już za 10 zł/szt.
no i co tam byście chceli na tym plakacie, chłopaki? :P
Miałem właśnie do Ciebie pisac PW na AlfaClubie :D, ja bym chciał oczywiście moją na plakatach które bym powiesił w garażu, powiedzmy że chciałbym takie 3 różne :P
Kiubik jak da rade coś fajnego wykombinowac to i ja sie piszę:)
Najłatwiej plakaty i obrazy z Alfą jest dostać w likwidowanych salonach albo samych salonach Alfy, mówię tu o starszych modelach. Np. w Lublinie jak likwidowali ASO Alfy zostało im trochę takich jakby plakatów na drewnianych ramach, niestety nie zabezpieczył nikt tego i zniszczyło się na placu serwisu.
Zdjęcia na plakaty tj. format A0 powinno się robić w rozdzielczości 10630x14173, ale przy: 6378x8504 już da radę, 2551x3402 coś też będzie widać ale to taki minimum.
Mogę załatwić zdjęcia w bardzo dobrej rozdzielczości, albo i nawet same plakaty.
W cenie się nie orientuję ale fotka wymiarów to jest 1189mm x 841mm, wydrukowana to zależnie od sztuk, koszt ok. 10-20 zł.