Może ktoś podpowie czy te fele bedą pasować do 155 ? oczywiście chodzi o wyglad a nie sprawy techniczne
alufelgi.pl - felgi aluminiowe, alufelgi, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, BBS - TSR RACING LESMO
Printable View
Może ktoś podpowie czy te fele bedą pasować do 155 ? oczywiście chodzi o wyglad a nie sprawy techniczne
alufelgi.pl - felgi aluminiowe, alufelgi, MAK, ALUTEC, TSW, TSR, BBS - TSR RACING LESMO
Mnie sie podobaja. I zalozylbym takie do swojej.
chetnie i do swojej bym takie założył :) na allegro sa jeszcze troche inne wzory ale styl ogolnie podobny :D na bank fajnie by wygladaly :)
Mi sie rowniez bardzo podobaja, ale tylko czarne:).
sa stronki gdzie jest pokazana fura i mozna przymierzać :)
ja do czarnych nie jestem przekonany , w nocy ich wogle nie widac nie beda błyszczec w sztucznym swietle :D do tego tanie nie sa
Wzór ciekawy i do ciemnej 155 będzie pasował.
Jeśli chodzi o kształt to SUPER, ale wydaje mi się, że do czerwonej blachy lepiej pasowałby srebrny kolor. Chodzi o kontrast ten czarny nie bedzie się tak odznaczał, jak srebrny - za bardzo będzie sie zlewał z całą resztą. Jeśli nie chcesz srebrnych - poszukaj takich które są wprawdzie pomalowane na czarno, ale nie w całości :)
i jeszcze takie biorę po uwagę
ALUFELGI MOMO CORSE 7x16 4x100 4x98 - wys0zł (634397346) - motoAllegro
Byłem już kilka razy w sklepie i ciągle te czarne przyciągają mój wzrok też mi się cholernie podobają
momo sa fajniejsze z firmy. czarne z wygladu - kiedys byla 155ka na autoscout 24 z takim wzorem felg przepiekna!!! a moze znajdziesz jakis zaklad ktory sprzedaje i montuje aluminiowe felgi zaplacisz pare groszy i Ci przymierza?
te czarne są cool. ale "16 andrzeju bierz :)
Nie no felgi mega:) no i zdecydowanie 16 tyle ze oponki dużo droższe będa :)
Na tak mysle tylko o 16 kach . w sklepie nie moge oderwać od nich oczu :) tylko kapselek muszę jakoś wpasować Alfoski
a moze stare azev A do czerwonej 155 poszukaj.. moim zdaniem sylwetka 155 nie pasuje do kilku cienkich ramion jakie mają te czarne felgi..
mnie sie kiedys takie połączenie kolorów jak nizej sie marzyło..
Fele fajniutkie. Też chorowałem na podobne. Ale kiedyś zobaczyłem w realu jak się prezentowały w czarnym Passacie -tym b4 czy jakoś tak, i czar prysł. Troche mnie ten czerwony rant raził w oczy. Z drugiej strony fela jest do autek sportowych a od passata bardziej sportowa jest drezyna...
Ja wybrałbym zupełnie czarne.
Takie jak te , tez są fajne ale poza zasięgiem
http://shop.alfisti.net/product_info...oducts_id=4195
wg mnie momo sa ladniejsze ale proponowalbym po prostu zrobic zdziecie samoch i wklejke felg sprawdzic ktore ladniej beda wygladaly (o ile nie ma opcji zalozenia w realu) i wtedy podjecie decyzji
Moim skromnym zdaniem te srebrne pasowałyby lepiej do Twojego bolidu - nie podobają mi się jedynie te napisy znajdujące się na rantach obręczy. Jest to oczywiście moja subiektywna opinia - zrobisz, jak będzisz uważał. Jeśli bardziej podobają Ci się te czarne to bierz czarne, jednak proponował bym Ci poprzymierzać wirtualnie i czarne i srebrne zanim ostatecznie zdecydujesz.
Mnie osobiście podobaja sie jeszcze takie:
http://www.alufelgi.pl/index.php?pag...mart&Itemid=39
lub takie
http://www.alufelgi.pl/index.php?pag...mart&Itemid=39
Do czarnych nie jestem przekonany nie tylko ze względów wkomponowania w całość, ale również ze względów praktycznych, gdyż każde uderzenie kamienia oraz demontaż ciężarków służących do wyważania koła może powodować uszkodzenie powłoki lakierniczej to samo w pogłębieniach otworów w których chowają się łby śrub mocujących koło.
Tak na koniec zapytam, czy moja bestia prezentowałaby sie równie okazale na czarnych felgach, jak na tych srebrnych?
Kurcze sam już nie wiem białe , czarne , srebrne chyba założe stalowe i bedzie spoko
stalowe 16tki od nowego bravo i niskie opony tez fajnie wygladają
Założyłbym Momo corse.
nie wiem co wy widzicie w czarnych felgach, wg mnie sa mniej widoczne a w nocy to ich nie widac juz wogle , a jasne to sie jeszcze fajnie potrafią błyszczeć w słoneczku :D
mi sie wydaje ze te żeberkowe sa najlepsze pytanie ile tych żeberek jedni wolą jak jest ich mniej inni jak jest ich wiecej , ja mam takie fele z 20 żeberkami na jednej :D wg mnie sa super tylko super ich sie nie myje :D bo to jest 80 zeberek do przetarcia :D o tym tez trzeba pamietac chyba ze sie bedzie co tydzien jezdzic na myjnie :D
tak u mnie w bordowej wygladaja jasne 15"
ale fajnie tak w nocy czarny mat felgi :D to wyglada jakby auta w powietrzu jechało :D na youtube jest jakis filmik z niemiec czy z wloch nie wiem musze poszukac jest czarna 145 na czarnych seryjnych felgach :) nawet fajnie wygladalo :) mnie sie tam podoba ale brakuje czerwonego rantu wg mnie :D
a ja mysle ze najładniej wygladaja felgi czarno srebrne np cos takiego
http://www.pdwgroup.com/fitment-guid...s/nova_mfb.jpg
szprychowe jak dla mnie są najładniejsze do 155
co do koloru
srebrne - ma 85% aut, nie przykuwają wzroku, choćby były niewiadomo jakiej marki
czarne - robią wrażenie, ale trzeba dbać o opony żeby nie były "siwe" bo to troche brzydko wygląda
białe - robią wielkie wrażenie (ludzie pierwsze co patrzą na koła, sprawdzone ;) ) ale cholernie szybko się brudzą, więc to nie dla leniuchów co raz na 2 tyg auto myją.
dajcie jakieś foto 155 z profilu to zrobimy jakieś vt ;)
Może do tej fotki komus uda sie wkleić fele
dajcie jej jakies zendery w 17tce
I ostatnia fotka mówi wszystko.Zender 17''.Amen. :-)
fajne tez są stare zendery na allegro ale 15tki, szkoda ze tak daleko odemnie..
FELGI ALUMINIOWE Z OPONAMI ALFA ROMEO 145 (644747193) - motoAllegro
fajne te czarne :D ale mogły by być chrom z czarnym oo np REWELACYJNE NOWE FELGI 17'' 4x98 Black NOWOŚĆ!! (639909146) - motoAllegro
takie bardzo mi sie podobaja :)
lub
MAK CORSA 17" - RÓŻNE ROZSTAWY ŚRUB - HIT (645313277) - motoAllegro to chyba nawet te same tylko firmowki lub nie :)
ktoś kiedyś miał takie w 145 na forum MAK-i ale ta alfina juz chyba nie jezdzi...
:( ale ślicznie to wygladało
sa jeszcze takie jak MAK tylko maja od srodka pomalowane cos na czerwono i ładnie to wyglada jakby był taki rant :D
a mi sie polaczenie czarnego z czerwonym bardzo podoba co chyba widac po autku :P
mi tam i tak te czarne nie pasuja prawie wogle ich nie widać , beda mysleli ze to stalówki są :D