Jak w tytule...
http://www.gieldaklasykow.pl/alfa-ro...0-pln-wroclaw/
Printable View
Jak w tytule...
http://www.gieldaklasykow.pl/alfa-ro...0-pln-wroclaw/
Klasyka Gatunku to raczej pewny sprzedawca. Nie pasuje ci cena, to kup zgnitego strucla za 3kpln i daruj sobie takie komentarze....
Paaaanie! Poluzuj krawata! :) 2.0 16V to najprawdziwszy klasyk gatunku wart każdych pieniędzy... :)
Ostatnio wysyp takich rodzynów
http://allegro.pl/volkswagen-golf-iv...&aid=20493318&
Serio porównujesz sprzedawców, tj. mało śmiesznego handlarzyka spod granicy do normalego handlarza?:confused:
Ja sie nie napinam, tylko po co ten niepotrzebny hejt. Chłopie, samo przystosowanie bolidu dla osoby niepełnosprawnej kosztuje pewnie tyle ile dwie, trzy 155-tki na chodzie....:D
156 2.0 twinsmark ze selespidem w wersji dla niepelnosprawnych....
hmmm czy tylko ja tam widze ironie? :confused:
A gdzie ty tam widzisz hejt? Po prostu śmieszy mnie taki klasyk co to nie jest klasykiem, w dodatku za taką cenę. I jak rozróżniasz mało śmiesznego handlarza od normalnego? Ja tu widzę taką samą ochotę na zysk handlarzy i przy Alfie i przy Golfie (co mi zupełnie nie przeszkadza, w końcu z tego żyją).
Przystosowanie dla osoby niepełnosprawnej to indywidualny koszt, pozostaje jeszcze kwestia czy urządzenie w tym klasyku gatunku jest homologowane i sprawne. Jeśli nie ma tam kosmicznych technologii to zapewniam cię, że może na sprawną 155 nie starczyć :)
Tu podobny artysta, temat dobrze znany na podforum 155 bo ten samochód wraca co pół roku :)
http://sprzedajemy.pl/alfa-155-klasy...nal-nr42701737
Porównuję dwa rodzyny, które za cholerę nie nadają się do tej nazwy- jak ta Alfa ma jakikolwiek atrybut takiego auta to mi go pokaż
Taki system hamulec- gaz wraz z kołem na kierownicy to 12-14 tysi na gotowo, bez pomocy Pefronu. Jak mię pamięć nie myli.
Te urządzenia maja hamologację i należą do tych praktycznie nie psujących się
Cóż, dopłaty za przebieg. 40-50tys km, to wnętrza powinny być jak nówki praktycznie, lakiery też, plastiki, ogólna czystość itd.
Czasem dla kogoś może to być warte conieco. Czy te około 10tys? to już względne i nie nam to oceniać. Ktoś za mniej nie sprzeda i tyle, ma prawo. Nie sprzeda wcale ? no to nie sprzeda, pewnie się nie zmartwi za bardzo :)
A mi się wydaje że to jest okazja ale nie dla osób zdrowych tylko dla osoby niepełnosprawnej która po zakupie innego egzemplarza i tak by musiała słono dopłacić za przerobienie. A do tego ten przebieg w który w tym egzemplarzu jest wiarygodny i wygląd na zdjęciach który mnie by zachęcił do obejrzenia.
Wysłane z mojego Venue8 3840 przy użyciu Tapatalka
mnie zdecydowanie przekonały opony fabryczne z 2000 roku
no zaleta jak diabli :-)
olej też fabryczny ?
filtry ?
parodia kurde
ale miły akcent humorystyczny z rana :-)
Bociuś, da się. Ja tak miałem w dupowozie totalnym czyli Fiacie Brava. Olej gwarancyjny przez 9-10 lat (jedna zmiana na gwarancji i potem po iluś tam latach), a opony aż do sprzedaży takie na jakich wyjechałem z salonu (letnie - jeździłem na nich zima i lato bez przerwy). O dziwo nie miałem żadnego wypadku, obcierki etc. - nawet jeżdżąc zimą po nieposypanych drogach na zapadłej kujawskiej wsi. Silnik też zaczął dawać o sobie znać dopiero po 10 czy jakoś tak latach od zakupu - szklanki się zbuntowały na stary olej, ale poza tym wszystko banglało. Fakt, że dbaniem o samochód się tego nie nazwie, ale to że się wóz olewało nie znaczy, że jest w złym stanie.
Czasami ma się po prostu szczęście i mimo olewactwa nic się nie chce psuć. Zanim zapytasz - sprzedałem bo zaczęła szaleć elektronika sterująca silnikiem.
Każdy ma prawo do wyceny własnego samochodu. I nic nam do tego.
Na pewno dla kogoś stan zachowania będzie wart tej kwoty.
Tylko wiesz że ja powątpiewam czy to aby na pewno właściciel który kupił te auto nowe je sprzedaje. Mam dziwne wrażenie że ktoś komuś dał grosze i chce się nachapać
Ale czy to coś złego że ktoś chce zarobić? Jak ktoś będzie chciał tyle zapłacić to znaczy że stwierdził że warto. Nikt nikogo nie zmusza do zakupu i to powyżej ceny rynkowej. Każdy sprzedając auto raczej nie chce tego zrobić za grosze. Ja wolę by była cena zawyżona ale auto faktycznie w dobrym stanie niz trup za małą kasę.
Wysłane z mojego Venue8 3840 przy użyciu Tapatalka
niepelnosprawnych i chorych sie nie wykorzystuje