Hej Panowie, może zrobimy jakieś małe spotkanie, bo widzę że jest sporo Alf z naszego regionu a nigdy nie mieliśmy przyjemności się gdzieś spotkać i pogadać. Byłby ktoś chętny?
Printable View
Hej Panowie, może zrobimy jakieś małe spotkanie, bo widzę że jest sporo Alf z naszego regionu a nigdy nie mieliśmy przyjemności się gdzieś spotkać i pogadać. Byłby ktoś chętny?
Witam jestem za.
Witam ,I ja jestem za.
ja tez sie pisze z mila checia:)
i ja bardzo chętnie pisze się na jakiś zlocik tyle że będę w domu w Świdnicy dopiero po 3_m lipca wiec to odległa sprawa a jak mniemam Wy będziecie chcieli spotkać się znacznie wcześniej:) ..w lipcu można by pomyśleć o jakimś większym zlocie wojewódzkim, takim objazdowym co by można było przy okazji zobaczyć jakieś ciekawe zakątki naszego regionu;)
doraźnie ze Strzelina mam całkiem blisko w Wasze okolice, więc gdyby termin pasował, ,to z miłą chęcią się przejadę :). Pzdr.
Dopiero teraz dogrzebałem się do tego tematu i pisałbym się także, jeżeli jeszcze nie doszło do spota, propozycje terminów??
O wilku mowa :D
Właśnie z kolegą Rafciem ze Świdnicy planujemy zrobić mały spocik lokalny, pewnie weekend za tydzień.. Po niedzieli chcemy uderzyć na miasto z małą akcją ulotkową promującą Alfaholików. Zobaczymy jaki przyniesie to odzew bo sporo Alf jeździ po mieście i na weekend przyszły pewnie chcielibyśmy się spotkać chyba w Świdnicy jako że liczymy też na klubowiczów z okolic - Wałbrzych, Świebodzice, Dzierżoniów, Strzegom i wszystkie okoliczne miasteczka:)
Oczywiście koledzy z dalszych zakątków regionu też mile widziani!!!!
Widzę że np. Oława, Strzelin i Wrocław też całkiem aktywnie działa.
Zapraszamy
Ktoś chętny ??
Chętny :D
ja tez z mila checia!!
czemu nie, tylko w przyszly weekend ide na wesele, wiec raczj nie bede w stanie :)
dobra, ja wam sprawę ułatwię :D
2 Sierpnień - niedziela
miejsce spotkania - Świdnica nad zalewem
Cel - Zagórze pod tamą, dużo miejsca, można jakiegoś grila rozstawić i niech się ludzie z wv patrzą jak alfiści się bawią :)
I ŚWIDNICKI SPOT ALFA ROMEO
Świdnica | 2 sierpnia | niedziela | godzina 13.00 | parking nad Zalewem
Pomysł jest taki by po zebraniu ekipy ruszyć docelowo pod Tamę w Lubachowie, wpierw jednak przejechać kolumną /jeśli się zbierze kolumna:P/ przez miasto :D ..wrażenia bezcenne!!
Jeśli pogoda dopisze to rzeczywiście można spot zakończyć grillem pod tamą ;)
Lista 100% ;)
1. Rafcio
2. flatbeet
3. Marcino20
--- osoby bez 100% potwierdzenia ---
?. Fredi66
?. Poduch
?. marcellus
?. twardy
cholera jasna, szkoda, że właśnie muszę siedzieć na służbie i bronić ojczyzny, ech życie. Mam nadzieje, że kiedyś będę mógł wpaść alfunią. Pozdrowienia i miłej zabawy.
Pierwszy Spot za nami
http://img218.imageshack.us/img218/7082/spotalfa.jpg
4 Alfy jak na pierwszy raz /bo były 4 ale na zdjęciach są tylko 3/ to całkiem dobry wynik. Cieszy, że są sygnały o większym zainteresowaniu więc następnym razem pewnie będzie nas więcej.
Pozdrawiam i do następnego
II ŚWIDNICKI SPOT ALFA ROMEO
Świdnica | 30 sierpnia | niedziela | godzina 12.00 | parking nad Zalewem
Zbieramy się na parkingu nad zalewem.
Oczywiście zapraszamy wszystkich kolegów bez względu na to czy są z DSW czy DDZ /jak to mylnie jest w temacie;)/
..i już widzę oczami wyobraźni cały parking zastawiony Alfami :D
jeśli uda mi sie wykobinować wolne, to może i ja się pojawie :) ! mam tylko nadzieje, że mnie nie zlinczujecie za blachy PKR :D;)
jak nie będę w pracy to na pewno się pojawię :)
tak czytam i czytam i moze sie skusze i przyjadę z jg pozdrawiam ale jeszcze się odeziwe jak sie zdecyduje w 100% o ile mozna sie dołączy??
dobra panowie :) 30 sierpnia wolne mam na 90%! wiadomo, przez dwa tygodnie jeszcze się coś może zmienić ale mam nadzieje, że uda mi sie was odwiedzić ;)
pozdrawiam:)
jesli pogoda bedzie jako taka ,postaram sie dolaczyc.
no nic Panowie.. chyba z tego spotkania niedzielnego jednak nici.. chyba nie ma sensu żebyście jechali po 50, 60 km w jedną stronę żeby się spotkać w 3, 4 osoby, pogadać pół godzinki i wracać z powrotem :/
za to 6 września szykuje się większy grillowy spot we Wrocławiu i tam się planuję wybrać
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=18011
może ktoś też reflektuje?
Do Wrocka zawsze blizej niz do swidnicy.na 90% jestem.
a ja będę 30, chociaż na grilla się raczej nie piszę.
ja sie pisze. niech ktos wysle pw z przypomnieniem jak bedzie sie wybieral, bo znajac zycie pewnie mi sie zapomni ;/
dobra Zet to ja będę 30go ale wątpię żeby był jeszcze ktoś prócz nas ;)
seboq ale Ty się piszesz na co? na Świdnicę czy Wrocław bo nie wiem
bo w Świdnicy to raczej żadnego grilla nie będzie teraz :D
Siemka, to w końcu jakie miejsce i czas?:) Też się szykuje powoli na jakiś mały spot i puki co mam wolne 30go:)
minciu nie wiem jak liczna będzie ekipa 30go w Świdnicy, może być tak że będą 2, 3 osoby więc za to nie ręczę. grilla raczej nie będzie. zwykły spocik zapoznawczy bez fajerwerków :)
wszelkie info o lokalizacji w poście nr. 17
większy spot szykuje się 6 września we Wrocławiu i proponowałbym tam uderzyć na pewno :)
szczegóły wkrótce
wroclaw ma sie rozumiec!
Panowie, ostatnio nie dałem rady dotrzeć do Świdnicy jednak tym razem postaram się być!! :)
Ja postaram się byc na tym spocie:)
witam, ja niestety na 30.08 nie przyjade, za daleko ze stargardu szczecińskiego. Szkoda, że nie zjechałem do domu, bo napewno bym był. Za to we Wroc 06.09 bardzo możliwe, że będę, bo czego chcieć więcej jak widoku masy alf :)
I kolejny, drugi już spot za nami :D ..widać progres bo pojawiło się dwóch nowych kolegów!! Oby tak dalej a małymi kroczkami z czasem złamiemy barierę 10 aut :)
Uradziliśmy zgodnie z kolegami że za 2 tygodnie, 13go września już na poważnie wybierzemy się na grilla do Lubachowa lub nad jezioro w okolice Bielawy
Liczymy oczywiście że grono zainteresowanych na ten następny spot się powiększy :)
Nie ma się co zastanawiać, wystarczy wsiąść w auto i podjechać do nas
Miła i bezstresowa atmosfera gwarantowana!!
Tu nikt nie gryzie :D
ZAPRASZAMY
http://img337.imageshack.us/img337/3308/spotalfa2.jpg
no niestety nie udało mi sie do was dotrzeć! przyznaje sie bez bicia, że...
...ZASPAŁEM :D :D :D
Ostatnio wyprzedzałem w nocy tą srebrną 156 i nawet mrugnąłem awaryjnymi ale zero odzewu... Nie wiem czy tak szybko jechałem czy kierowca się nie popatrzył.