Jestem nad morzem i pękł mi pasek klinowy dodatkowo wysypala się rolka , silnik 2,4jtdm 2005 rok Teoretycznie powinno się udać wrócić 110 km ?Pasek napędza układ wspomagania i chyba klimatyzację coś jeszcze ?
Printable View
Jestem nad morzem i pękł mi pasek klinowy dodatkowo wysypala się rolka , silnik 2,4jtdm 2005 rok Teoretycznie powinno się udać wrócić 110 km ?Pasek napędza układ wspomagania i chyba klimatyzację coś jeszcze ?
Alternator jeszcze. Gdzie jesteś nad morzem?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Międzyzdroje
Ja bez tego paska przejechalem 60 na światłach. Jak "braknie" prądu auto stanie. Jest ryzyko jest zabawa.
Dam znać czy się udało
Trzymam kciuki
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A jaka technika jechac ? Tzn im szybciej tym lepiej czy niekoniecznie i wystarczy te 2 rys obrotów ?
Niech podroz bedzie mozliwie krótka czasowo
Jak aku dobre to dasz rade.wylaczas swiatla,radio i inne pierdoly,zamykasz szyby i jazda bez zatrzymywania na siku ;-)
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Dojechaliśmy ,dla potomnych informuje 4 osoby podróż trwała 2 godz 30 min i była okraszone godzinnym mega korkiem . Na koniec podróży przy około 110 km pojawił się błąd ABS a następnie VDC ( akumulatora). Na szczęście byliśmy na swoim po drodze trochę operowalismy szybami w korku bo byśmy się ugitowali ale auto dało radę.
No to juz ostatkiem sil. Ale dobrze, ze juz na miejscu. Oby nie padl ci napinacz bo do 2.4 ceny sa kolosalne
Ja wróciłem kiedys 166 2.4 bez paska z Niemiec ,ponad 200 km. Pod koniec juz nie wchodził powyzej 2000 obr. a na sam koniec przestał dzialac obrotowmierz:)