-
Ciao Busso!
Dobry wieczór Państwu,
Znamy się mało... więc może ja bym powiedział parę słów o sobie - najpierw.
Jestem Julian, lat niemal 40, od Alfy (a także Lancii i Fiata) uzależniony jestem już od wielu lat. Nieuleczalnie :cool:
To może tyle o sobie- na początek... Czy są jakieś pytania? :confused:
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Julian.
-
Bardzo dziękuję za ciepłe i miłe powitanie :) Naprawdę, nie trzeba było... :P
A korzystając z okazji, chciałbym zapytać, czy ktoś z szalonych Alfaholików wie, gdzie można znaleźć takie oto felgi w rozmiarze 17"?
ww.alfa156.net/profile/remapped2.jpg
Tak sobie wymyśliłem, że mogłyby pasować do mojej babci Alfy 156... :edziaczarownica2:
Pozdrawiam.
P.S. Niestety, mam za mało postów, by móc dodać zdjęcie... Może uda się tym razem- wstawiając jedno "w" na początku :victory:
-
Cześć,
Z tego co widzę, dość trudno znaleźć te felgi w 17". Tak na szybko znalazłem tylko pojedynczą sztukę:
https://www.olx.pl/oferta/felga-alfa...tml#b45fc7b774
Oprócz Allegro/olx możesz też sprawdzić, czy ktoś z forum nie sprzedaje:
http://www.forum.alfaholicy.org/sprzedam_czesci/
Kolega [MENTION=248]alces1[/MENTION] ma sporo felg, może i takie potrafi znaleźć - możesz podpytać.
PS. Masz 156 z silniczkiem Busso jak wskazuje nazwa wątku? :)
-
Witaj Julian, napisz nam jaką to masz maszynę
-
Cześć,
dziękuję za odpowiedź. Allegro i olx staram się śledzić na miarę moich możliwości. Niestety wymarzonych felg brak :(
Ogłoszenia forumowe zacznę śledzić- dzięki za wskazówkę :yes4:
Co do 156, to faktycznie siedzi w niej Busso. 2.5- w jednej :hmmmm: A w drugiej... 3.2 :driver:
Pozdrawiam.
-
Julian a zdradz skąd jesteś, co? Witam.
-
-
No Julian, to Ty całkiem fajnym sprzętem dysponujesz, dwie Alfy Busso, druga chyba GTA, -moje gratulacje, takiej zawartości garażu życzą sobie prawdziwi Alfiści
-
To i blisko i spotkać się można.....Julian coś dorzucisz do wypowiedzi..Rawa jest piękna:)
Google Maps...z Wawki niedaleko..
-
A dziękuję.
Kiedy człowiek ma :banghead: dzień, to wystarczy mała przejażdżka takim autem i od razu jest się :dance3:
-
To prawda:) , potwierdzam