Czy wiadomo kiedy ma się pojawić w Giulii/Stelvio? Czy jest to kwestia oprogramowania (obecne pojazdy będą mogły też mieć Android Auto), czy czegoś więcej?
Printable View
Czy wiadomo kiedy ma się pojawić w Giulii/Stelvio? Czy jest to kwestia oprogramowania (obecne pojazdy będą mogły też mieć Android Auto), czy czegoś więcej?
podobno na jesieni
czy wystarczy upgrade softu? - tu informacje są sprzeczne - zależy od źródła :D
Z tego co czytam to pojawi się to w 2018 i to raczej dla aut zamawianych i najprawdopodobniej będzie to dodatkowa opcja. Zdziwiłbym się, gdyby dograli to aktualizacją wcześniej zamówionym/kupionym pojazdom.
no widzisz co zrodlo to inna opinia...
;)
Dzięki za info. Ja na początku słyszałem, że październik można zamawiać, ale potem, że nie wiadomo kiedy. Czyli raczej 2018. A to, że nie będą dogrywać to mnie nie zaskakuje. Bo po co? Ci co kupili to już kupili...
W najnowszym cenniku Stelvio już jest...
Załącznik 232634
Potwierdzam! W giuli też już jest!
No nareszczie! zastanawiam sie tylko dlaczego w Fiacie 500 kosztuje to 800zl a w Stelvio 1500zl? Premium...
To i tak lepiej jak 5000 za nawigacje... pytanie czy trzeba brać również nawigację...
8'' w stelvio 1500 wiec 3k za mega dobrą nawigację jak dla mnie spoko
Ciekawa sprawa? Mam w instrukcji napisane ze moja z [notranslate]Alfa[/notranslate] Connect 8 ma Android auto, ale ja jej nie mama w aucie :D czyli powinienem reklamacje złożyć ? Co o tym myślicie?
Co mam z usługi AA? czy można wyświetlić film? albo tak jak w Uconnect można wyświetlić Torqe
w instrukcji już z czerwca mozna znaleźć adnotacje o CarPlay i Android Auto, ale nie wiem jak jest u ciebie ale w angielskiej wersji jest dopisek "jeśli dostarczono" - czyli wrzucili do isntrukcji ale nie konieczne mozesz mieć, tak jak tryb R do AR Q - to instrukcja dla wszystkich wersji.
Dowiadywał się ktoś co tam z tym android auto? Parę ładnych dni minęło
W najnowszym polskim cenniku pojawiła się opcja Android Auto/CarPlay, za dopłatą dla wszystkich wersji wyposażenia:
Mirroring System Carplay/Android Auto 8EW 1500,- 1500,- 1500,- 1500,-
Ciekawe czy to można dorzucić jako update do obecnych Giuli/Stelvio czy już po sprawie. Niech ktoś kogo temat interesuje skontaktuje się z ASO i wrzuci info na forum dla innych.
Zdaje się ze te wynalazki działają po hotspocie wifi (jedyne do czego mi to potrzebne to yanosik wiec nie używam). Obecny infotainment nie ma wifi, wiec mooooze jeśli cała reszta jest taka sama będzie można samodzielnie zrobić taki retrofit. W BMW robiłem takie rzeczy bez problemu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Z tym bezprzewodowym połączeniem to prawda, ale Apple na początku miało tylko możliwości po kablu (wiec nie tylko powietrze) - w sumie to bezprzewodowe to od niedawna jest. mam takie przeczucie, ze to kwestia tylko softu - No bo jaki tu sprzęt by wchodził w rachubę?
A wiedząc jak wyglada ten cały CarPlay to bida jak się patrzy i w zasadzie nie ma tam większej niż już jest jakotakiej interakcji ze sprzętem auta. Nie wiem jak tam w androidzie ale w Apple to jedyny sens to mapka - jakaś namiastka tafficu.
w android można google maps i to już coś. Yanosik tez pownien
Tak dla pewności spytam, podstawowe, zwykłe audio ma opcję podłączenia USB i odtwarzania z niego muzyki?
Niestety na dzis nie można zamówić... Pomimo tego, że jest w cennilu
Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
Szukałem trochę na internetach i nie znalazłem, ale w innych markach fca już jest
Jak najbardziej jest potrzebna (jeśli będą nowe mapy i traffic), bo po androidzie bedzie szedł jedynie gowniany Google maps. Z drugiej strony faktycznie jeśli ktoś kupuje android auto to już raczej pod nawigację.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wydaje mi się, że będzie jak w cenniku Stelvio. Ekran 8.8 można zamówić bez nawigacji co w połączeniu z Android Auto ma sens.
I pozwala cieszyć się znakomitą nawigacją google albo waze ;)
Bo nie ma, napisałem, że wydaje mi się że tak będzie ;)
Makaronek, Google maps ma swoje wady, na pewno nie jest najlepsza, ale pisanie, że jest gówniana to spora przesada. Sporo ludzi używa i z zadowoleniem będzie nadal uzywać. Mnie nigdy nie zawiodła i nadal będę z niej korzystał.
I tak, używałem też tom-toma, jest fajny. Ale nie na tyle fajny, żebym chciał dodatkowe urządzenie do szyby czy tam deski rozdzielczej doczepiać.
Koledzy, może dziwaczne to co napiszę ale we Włoszech pokazuje korki, w Niemczech też. To może coś jest nie tak w Polsce. TMC w Polsce nie działa, tak jak długo nie działał system 112. Może tu upatrywać problemu.