Ej lubuszanie!- szczególnie Zielona Góra, Nowa Sól co jest przecież troche nas jeździ... co taka cisza... w samej Nowej Soli 156ek naliczyłem 8+moja...W Zielonej Górze jeżdzi piękna Brera, a o czerwonym GT nie wspomnę...Gorzów co tam..?
Printable View
Ej lubuszanie!- szczególnie Zielona Góra, Nowa Sól co jest przecież troche nas jeździ... co taka cisza... w samej Nowej Soli 156ek naliczyłem 8+moja...W Zielonej Górze jeżdzi piękna Brera, a o czerwonym GT nie wspomnę...Gorzów co tam..?
Siemanko no wlasnie troche Was tam jest a tu co cisza zapraszamy
Jest Alficzka..dobra jest już nas dwóch na województwo lubuskie :-) no ale nie odrazu zbudowano Kraków...tak przy okazji dobry tekścik masz ,, Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia .....itd. :-)
Siemanko
Klaniam sie z Zielonej Gory :)
super! ZielonaGóra, ale to jeszcze nie wszyscy czekamy dalej..jest tam duuużo alficzek
gorące pozdrowienia z okolic Żar ;)
Może jakiś spot przed/po meczu w niedziele? Ktoś z zielonki bedize? :D
spocik? gdzie kiedy? ja do 24 czerwca mam urlop wiec może bym się załapał :)
póki co pogoda nie pewna. jak zacznie sie lato na pewno coś zorganizujemy, tym bardziej że poprzedni spot się nawet udał :)
Jakby co to ja na ten spocik teżżżż się piszę.
(głupio się przyznać, ale będe pierwszy raz na takim czymś)
swiete slowa Bobryt , no zgodnie z ostatnimi ustaleniami czas pomyslec o tym grilu i namiotach na długim
fajno jakby zintegrować GW i ZG gdzieś w połowie drogi. Lipiany czy cuś...
Coś ucichło z tym spotem więc odświeżam. Dawajcie propozycje na fajne miejsca w połowie drogi między Gorzowem a Zieloną.
ja mógłbym zaproponować coś ale to będzie zupełnie przeciwny kierunek (okolice Żar - Żagania)
Troche nie w tą strone bo daleko od gorzowa;D
Kolega w Jasieniu ma 156 srebrną w zacnym silniczku 2,5 V6, niestet zagazowany:(
Postaram sie go tu ściągnąć:)
Witam Lubuskie...własciwie wychowywałem się w trójkącie Żary, Lubsko, Jasień:) heheh
Pzdr
aniol to jak będe w okolicach to mini spot zrobimy hehe:)
Witam wszystkich.Chyba dawno tutaj nie zaglądałem bo widze że coś się ruszyło przeważnie mobilki z Wielkopolski byli aktywni.GORZÓW pozdrawia.
Pozdrowienia z Żar koledzy:)
Pozdrawiam chłopaki z Nowej Soli, widzę że zageszczaja się w poscie wypowiedzi posiadaczy alfek z moich rejonów-aż miło :))) !!!
Więc i ja się uaktywniam. Do Żar,Żagania czy Iłowej mam blisko, fajnie byłoby się skrzyknąc :D
Panie i Panowie może w końcu zrobimy jakiś spot. Jaki miejsce proponuje żagańskie gryżyce. Jest to dość spory zbiornik wodny po kopalni odkrywkowej (czy coś takiego) Termin 19 lipiec (niedziela) lub 25 lipiec (sobota). Spotkanie na parkingu lidl (zaraz przy głównym przystanku PKS i potem wszyscy jedziemy. Co wy na to?
Popieram inicjatywe aniol_jojo, jeśli chodzi o mnie to pestka tylko jest takie ale: 18.07; 25.07; 02.08; 08.08 (wesele,wesele,chrzciny,wesele) se ne da.. ;)
i w tym miejscu temat zmarł :( ech szkoda..
A myslałem że tylko ja jestem z Lubuskiego :D
przy tej pogodzie cieżko coś zaplanować :/
Ktoś z was jedzie na zlot do Częstochowy??
ja mam w przyszłym miesiącu do zapłacenia OC i przegląd więc odpadam ;/
Dla gorzowiaków i ludzi z okolic
http://www.gorzow.alfaholicy.org
Nowa Sól ;)
Okolice Świebodzina się meldują:)
witam:)
Widzę że troszkę alfistów się pojawiło
Trzeba zacząć planować Wielki Spot!!!!Zebrać jak najwięcej osób
Hej Lubuszanie co tak ucichliście?? Jest nas chyba troszkę a tu pusto... Pozdro z Nowej Soli!
Jakoś tak wyszło ... niestety. Może Lubuszanie spotkają się na lotnisku 11 kwietnia? Jest na to post na forum, mają być jakieś wyścigi itd a my możemy zrobić z tego spot :)
jakim lotnisku?
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...a_11_04_a.html w tym poscie jest opisany dojazd
ajj, to już nie lubuskie ;)
w marcu coś w gorzowie postaram sie zorganizować, a latem w końcu jakiś lubuski zlot można by było zrobić. tylko z ZG coś mało osób się tu udziela :/