Cześć! . W niedzielę(22.10.17) organizujemy luźny spocik na Chełmie (Tesco).
Spotkamy się o 12.00.
Zapraszamy wszystkich Alfaholików z pomorskiego :)
Lista:
1.Błażej
2.
Printable View
Cześć! . W niedzielę(22.10.17) organizujemy luźny spocik na Chełmie (Tesco).
Spotkamy się o 12.00.
Zapraszamy wszystkich Alfaholików z pomorskiego :)
Lista:
1.Błażej
2.
Lista:
1.Błażej
2. Skrzypek
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Lista:
1.Błażej
2. Skrzypek
3: Szymon
Lista:
1.Błażej
2. Skrzypek
4. Radek (50% że będę, ale postaram się być)
Ma ktoś z Was na zbyciu 1 szt. ramki klubowej? :D
Postaram się pierwszy raz pokazać;)
[QUOTE=radczan;2028664]Lista:
1.Błażej
2. Skrzypek
4. Radek (50% że będę, ale postaram się być)
5.Bartmiej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Zobaczcie, kojarzycie osobę, która będzie jutro śmigać Alfą po torze w Pszczółkach? :D jeździliście tam kiedyś?http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/10/343.jpg
Edit: Proszę moda o przeniesienie postu do tematu "Może jednak jakiś SPOT?"
Kolego zrobilem ten temat zeby zrobic liste na zapisy, bo tam byl spam. Pisz w tamtym temacie
[MENTION=36019]edi[/MENTION]t
ja odpadam , właśnie się dowiedziałem że tydzień temu mi się ubezpieczenie skończyło , a ubezpieczyć dopiero będę mógł w poniedziałek...
Ja się chwilkę spóźnie.
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
i jak bylo ? mnie taki kwas zalewa ze nie moge nigdzie sie ruszyc,ze az szok :/
Cztery Alfy były. Trochę pogadaliśmy, padł pomysł, żeby przyjeżdżać w czwartki na Olivie. http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/10/369.jpg
A spoko! było nas bodajże 6 osób w tym 4 Alfy. Kolega od 156 potem wrzuci foto to zobaczysz :)
Fajniutko , fajnie, ze sie spotkaliscie! :) nie moge sie doczekac nastepnego , gdzie juz bede mogl byc :| . Skoro mowisz ,zeby wpadac na czwartki, mozna ustalic jakies miesjce spotkan dla "alf". Np fanatycy takich prawdziwych "hond" haha , spotykaja sie pod salonem opla obok lerła merlą :D no ale kwestia dogadania, chodzi po prostu o brak miejsca na czwartkach :P
Z tego co się dzisiaj dowiedzieliśmy to jest "sekcja włoska" i tam można się zakręcić wśród Fiatów. Także chyba raczej znajdzie się tam miejsce dla kilku Alf. :D
Szczerze to procz fiata michala z mm, to alfy na czwartku to serio rzadkość , no ale chyba ,że też się gdzieś ustawiają :D
Skrzypek, Ty parkujesz auto na ul. Łódzkiej/Przemyskiej?
Powiem Wam, ostatni raz wyszedłem z tematem organizowania spota. To jakaś klątwa, za każdym razem kiedy ja rzucę pomysł to coś się odje.... i nie mogę przyjechać :(
Kurcze stoi ten sam kolor i na ramkach klubowych.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Przypominam o zlocie na metropolii dzis o 20 :) ma być troche włoszczyzny :)