Hej.
Pod blokiem zajumali mi koła.
Felgi 18 polksiezyce praktycznie jak nowe ( chyba jedna sztuka była delikatnie zarysowana na rancie ). Opony Dunlop.
Gdyby ktoś coś wiedział proszę o kontakt.
Miasto Sosnowiec.
Szkoda słów na takich darmozjadow.
Printable View
Hej.
Pod blokiem zajumali mi koła.
Felgi 18 polksiezyce praktycznie jak nowe ( chyba jedna sztuka była delikatnie zarysowana na rancie ). Opony Dunlop.
Gdyby ktoś coś wiedział proszę o kontakt.
Miasto Sosnowiec.
Szkoda słów na takich darmozjadow.
Niestety, na bydło nie ma mocnych... Miałeś jakieś zabezpieczenia?
Szkoda gadać. Udostępniłem info na śląskich grupach fb. Powodzenia...
Niestety nie miałem specjalnych śrub.
Myslalem, że żyje w normalnym kraju w XXI wieku...
W Sosnowcu i okolicach grasuje właśnie grupa która kradnie na potęgę. Także radzę się pilnować. Najczęściej w okolicach Zagórza.
W Bytomiu nawet radia samochodowe kradną XD... ostatnio mi z Seicento wyjęli :P
Niedawno (ok.miesiąca) w DG na ul.Augustynika jednej nocy zniknęły z BMW serii 1 i Infinity FX po 4sztuki kół.
To akurat nie było Zagórze.
Zresztą nie będę wchodził w dywagacje.
Jak masz informacje ( nie myślę o moim przypadku ale w ogóle ) to zgłoś tam gdzie trzeba.
[MENTION=8231]CARENZO[/MENTION] z naszego forum też się pozbył 18' ze swojej Brery! On urzęduje w Będzinie a sytuacja miała miejsce około 2-3 miesiące temu. Mnie tylko ciekawi, gdzie Ci idioci chcą te felgi sprzedać? Na złom? Przecież one są tak rzadkie, że gdziekolwiek się pojawią to można je rozpoznać i dojść z jakiego źródła pochodzą. Za granicą chyba nie będą tego wystawiać...?
No cieakweee... dobry punkt.
Wierzę w uczciwość tych, którzy skupują, odnawiają i sprzedają.
Chociaż w moich nie było za bardzo co do odnowienia.
Przykra sprawa, szczerze współczuję.
W jakim kolarze miałeś te felgi i to były 7,5 czy 8"? Jaki konkretnie rozmiar opon?
Im więcej szczegółów podasz tym lepiej.
Pozdrawiam.
Rafał
Masz fotki tych felg?
Hej,
235/45
kołczu - wg mnie jesteś w dupie
jakkolwiek to brzmi
jasna sprawa , że alu bedzie na innej alfie ale raczej nic sie o tym nie dowiesz
( ostatnio rynek dawał znać , że właśnie te 18 są fajne - no to ktoś je pewnie ma )
Też mi się tak zdaje.
Niemniej o takim fakcie wolałem poinformować.
Wrzuć zdjęcia może będziesz miał szczęście i ktoś je wypatrzy.
Nie mam zdjęć. Polksiezyce w stanie bardzo dobrym i Sport Max. Felgi w oryginalnym kolorze / lakierze.
Aaa. ZnakIm rozpoznawczym może być to ze miałem "niewidoczne" wentyle.