kto z okolic Katowic wybiera sie do Żywca?
może sie ugadamy gdzieś i pojedziemy wieksza grupą??
Printable View
kto z okolic Katowic wybiera sie do Żywca?
może sie ugadamy gdzieś i pojedziemy wieksza grupą??
pewnie ruszymy jak zwykle gdzieś z 3 stawów - tak myślę
Lepiej na orlenie na murckowskiej(za wiaduktem kolejowym,przed zjazdem na cmentarz komunalny i A4),po drodze przynajmiej.Godz. 10.00 powinna styknać.
Bocian,a Ty wolne mosz w ta niedziela,że sie tak wybierosz? :P
ok - mosz recht tyn orlen bydzie lepij
czyli na orlenie
punkt A http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=o...type=1&scale=4
ja - wolna mom niedziela
mi pasuje orlen:)
moze troche wczesniej np 9, bo wiadomo jak to jest pewnie maly poslizg bedzie;)
jak bedziecie jechali przez bielsko to tam same remonty na drogach i straszne korki ;/ wiem bo codziennie tam do pracy dojeżdżam wiec lepiej wyjechać kapke wcześniej i być na czas ...
hmm?! myśle że w niedziele nie bedzie takich korków jak w tygodniu
Ja tez sie wybieram mozna powiedziec ze z tychow jestem :P
wiesz weekend to wszyscy gdzies jadą wiec moze byc nie ciekawie ...
za to nich ci wszyscy podziwniaja kolumne Alfy :P
Ja się chętnie podłączę za Pszyczną, może McDonalds?
Nie wiem jak z innymi z Rybnika, ale byc może ktoś jeszcze będzie jechał.
to Tychy zawiniemy tu : http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=o...type=1&scale=5 - punkt A , czekaj na nas
Plancior - na którym mc cię zawijamy ? http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=m...type=1&scale=7
A czy B ?
Na B najlepiej, bo stoi po stronie w kierunku Bielska. McD A stoi w kierunku Katowic ;)
ok - zawijamy was na B
Spoko ale to nie jest Orlen tylko bodajze Bliska Przed wiaduktem jest Lotos i za pierwszymi śiwatłami jest potem Bliska innych stacji nie ma Potem dopiero jest BP na kobiurze Wiec bede czekał na tej Bliskiej :]
si siii czekał bede napewno napiszcie dokładnie o ktorej wyruszacie i ja wyjadem odpowiednio wczesniej ;)))
koledzy o ktorej mniej wiecej bedziecie w Pszczynie przy McDonaldzie, aby skromna ekipa z Rybnika i Raciborza mogla sie do was dolaczyc?
Witam Alfamaniacy !
Jesteśmy nowi na forum ( ja. żonka i nasza bella ), ale zgłaszamy swoja chęć wyjazdu na zlocik do Żywca, miło będzie pooglądać tyle alfetek na raz, piszemy się na to spotkanie na Orlenie. Rozumiem że o 9 w niedzielę ?
my z Brzeszcz tez dołączymy na Mc donaldzie w Pszczynie tylko napiszcie o której tam być ... żebyśmy się nie mineli ;p
Witam, to ostatecznie o której spotykamy się w Katowicach na Orlenie ?
No ja tez sie pisze o kotrej na MC'D w pszczynie? lub jakos bedzie jechal przez tychy to np. na parkingu przed saturnem ?
Ja myślę, że na McD to się można umówić o 11.30
ja wyruszam z tychow i maja mnie zabrac z bliskiej
Najlepiej byloby wyjechac 9.30 z orlenu w Katowicach.Ok 9.50 powinni my być w Tychach,10.20 w Pszczynie.Penie jakis poślizg kilkunastominutowy sie trafi.Na 12.00 spokojnie powinni my zajechać.Mo ktoś inne propozycje?
noo i sii 9:30 na z bilikiej mnie wezmiecie :] kolega Piotras tez moze sie dołączy dobrze by było gdyby tychy ruszyły z jednego miejsca :P zeby nie zatrzymywac sie co chwilke po pojedyncze osoby
---------- Post dodany o godzinie 14:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:55 ----------
noo i sii 9:30 na z bilikiej mnie wezmiecie :] kolega Piotras tez moze sie dołączy dobrze by było gdyby tychy ruszyły z jednego miejsca :P zeby nie zatrzymywac sie co chwilke po pojedyncze osoby noo chyba ze zamiast bliskiej saturn lepszy mnie to obojetne ja sie dostosuje :]]]
ten neptun aktualny? jet tam fajne zejście do wody? jak tak to biorę dechę .tylko wiatru trza trochę
Rybnik ma spotkanie o 9 i wyruszymy kilka minut po. Widze, ze kolegom sie bardzo spieszy, no coz, postaramy sie byc o 10.20 przy McD. Chociaz nie wiem po co taki pospiech ;)
plancior,spoko,jak nie zdażycie,to poczekomy.Wszystko jest tak pomyslane,żeby po lekku i spokojnie zajechać.
my z Brzeszcz ruszamy o 10 na 10:20 bedziemy spokojnie :P no może 10:25 wiec prosimy poczekać
:hello:melduję się o 9:30 na orlenie
My tez bedziemy 9.30 na Orlenie, do zobaczenia
No i stało się :(
Nie będzie mie jutro z Wami. Przepraszam :(
Otóż moja narzeczona ma w poniedziałek egzamin na II stopień studiów, to raz. Więc miałem zjawić się tylko we dwoje - ja i moja czarna włoszka, ale okazało się, że jutro muszę pojechać do Krynicy (sprawy czysto rodzinne).
Cóż mogę powiedzieć.
Żałuję bardzo, ale niestety nie mogę przybyć...
Bawcie się dobrze i bezpiecznie! Szerokiej drogi.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. ustalcie przy okazji jakiś nowy termin :D co bym mógł się z Wami spotkać.
niech ktoś z ekipy Katowice wrzuci mi nr fona na PW, jak będziemy przelatywać przez Katowice (ekipa z Kielc) to byśmy zdzwonili się i może udałby nam się dołączyć do Waszej kolumny.
pozdrawiam
Kolega plancior bedzie jechal z Ekpa z Krakowa wiec poczekajcie w razie czego na mnie i na chyba jeszcze 2 Alfy z Rybnika, ja napewno bede Alfa 145 na rej. SRC wiec dopuki sie nie pojawie nigdzie mi nie jezdzcie :P pozdro i do zobaczonka jutro kolo 10:20.
czyli 9:30 na orlenie trasa na Tychy i stamtąd ruszamy dalej!!!!!!!!!!
czarna 156 na SK
To ja sie melduje 9:30 na bliskiej w tychach :] czerwona 156 na blegijskich jeszcze
ekipa z Brzeszcz dwie alfki na KOS-ach :) godz 10:20 Mc Donald Pszczyna:)