Witam.
Czy wie coś ktoś na temat historii itp bialej gt z Busso z portalu sprzedajemy.pl . Niestety nie mogle wklejac linkow. Ala za 19.900 wczesniej wystawiona byla za 23000 przebieg 150 tys . Za wszystkie informacje dziekuje.
Printable View
Witam.
Czy wie coś ktoś na temat historii itp bialej gt z Busso z portalu sprzedajemy.pl . Niestety nie mogle wklejac linkow. Ala za 19.900 wczesniej wystawiona byla za 23000 przebieg 150 tys . Za wszystkie informacje dziekuje.
Tak, chodzi o tą gt.
nie znam - pomogłem tylko z linkiem
ramki forum są - ale to w sumie nie znaczy często nic
kratki zderzaka przód w kolor budy .. ble :-)
cenowo - wg super jak to nie ulep
import swiss - akcyza ponad 2000cm3 to prawie 19% ...
a Szwajacary raczej nie sprzedają tanio zadbanych
no ale to tylko pkt wskazujące na ostrożność przy zakupie
i chyba czujniki powinny być całe białe a nie z czarnym środkiem
Dzięki bocian za zainteresowanie, moze ktos jeszcze cos podpowie... te kratki białe masakra. Generalnie poszukuje gt od jakiegoś czasu i cieżko bedzie z tego co widzę. Biorę pod uwagę też 1.9 w sumie z wiekszym naciskiem niż benzin:)
19 za 3.2 to kwota chyba zbyt mała jak na brak nakładu ( opieram się tylko na doświadczeniach kupców GT 3.2 )
w 1.9 juz jest z czego wybierać
Ta biała łapie się w moim budżecie dlatego sie nią zainteresowałem. Zastanowię się czy w ogole oplaca się jechać na oględziny(mieszkam w Warszawie). Ostatnio przeszła mi kolo nosa czerwona gt(pewnie znasz bo wlasciciel wspominal o Tobie „szkodnikowe gt”) za dlugo zwlekalem. Takze poszukiwania w toku.
Przy takiej cenie tej GT całkiem możliwe że pakiet startowy przekroczy cenę auta, trzeba dokładnie sprawdzić silnik, skrzynie i rdzę w progach i podłodze. Akcyza na to auto plus transport i zysk sprzedającego odjęte od ceny dają kwotę za jaką pierwotnie sprzedano to auto. Dlaczego tak tanio je sprzedano?
Od dzisiaj Alfa podrożała 22000 i pojawiła sie na olx.
Jeśli ze zdjęć handlarza widać, że każda szpara z przodu, począwszy od połączeń lampy ze zderzakiem i maską, bo błotniki z drzwiami jest inna, to wiedz, że coś się dzieje...:) śmierdzi ulepem z kilometra.
Rzeczywiście coś jest na rzeczy... odpuszczam, dzięki za zainteresowaniei i odpowiedzi, może komuś też pomoże.
Mechanicznie może jest dobra, ale wygląd zewnętrzny jest odpychający. Jak można tak zapuścić samochód... wtf
e tam teraz to auto jest za 40 k :D skromna przebitka :D
Przecież było Wam za tanio. To macie lepszą cenę.
Jest konkurencja dla bialej, czarna z busso w gazie, za dwie dyszki.
Szpary w pasowaniach karoserii to szczegół, kratki w kolorze nadwozia też. Decydujące znaczenia ma stan silnika i skrzyni biegów- remonty tych elementów potrafią kosztować. Istotna jest również obecność korozji w nadwoziu. Sprzedający albo się połapał że za tanio, albo usiłuje sprawić wrażenie że ma auto w doskonałym stanie technicznym. Znając życie, stawiałbym jednak na to drugie.
Pamiętam każdą GT V6, która pojawiła się w tym roku na sprzedaż. Czarną w gazie też. Samochód miesiąc temu był wystawiony przez prywatnego sprzedawcę - kobietę, za 17 tysięcy złotych. Ta kobieta albo oddała auto do komisu, albo samochód odkupił od niej handlarz, który z kolei wystawił ją z większą ceną. Przypuszczam, że ma jakiś poważny defekt, ale nie byłem oglądać, więc powstrzymam się od ostatecznych osądów.
Pytanie tylko jaki to ten defekt jest..., bo poważny remont silnika i skrzyni potrafi drożej kosztować niż to auto.
Trudno coś stwierdzić przez internet, dziwi mnie tylko jedno:
1. Kto zakłada instalację LPG za parę tysiaków i jeszcze w tym samym roku sprzedaje samochód?
2. W jakim stanie ten samochód musi być, skoro został sprzedany za +/- 17 tyś zł?
3. Samochód z przodu i z tyłu ma źle spasowane elementy m.in zderzaki przód/tył,
4. W bazie danych są jakieś dziwne historie pod tym numerem VIN,
5. Samochód jest zarejestrowany u nas w kraju (chyba) od 2014 roku, mimo to na stronie historiapojazdu.gov.pl jest brak danych na temat tego auta.
Generalnie meh.
PS. Nie chce ktoś może sprzedać swojej GT 3.2 V6? :P
wracając do białej - to co pozaznaczał w opcjach wyposażenia sprzedający woła o pomstę do Cuore Sportivo :D
link :
https://www.facebook.com/groups/4786...tion&ref=notif
ogłoszenie z durnymi opcjami :
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...fM8#f5c30d6432
screen jakby pozmieniali :
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...23&oe=5C8BE5AF
generalnie pani jest wielce urażona tym że napisałem o durnych opcjach, jestem malkontentem oglądającym tvn turbo i czytającym auto-świat, w dodatku nie zainteresowanym autem :D
tak na 99%z 5 lat temu ta biała była w Rad.beznadziejnie pomalowana i problemy z komputerem cenna 12 15,Szwajcaria
7
Pepe wbijaj na fejsa, trochę popisałem ;)
Alfy GT mają zawsze lakierowane listwy dachowe?
Dobrze wiedzieć. Będę na to zwracać uwagę przy oględzinach GT. :)
A czy w ogóle wychodziły białe GT z silnikiem 3.2? Czy nie jest tak że kolor biały dodano pod koniec produkcji tego modelu? Jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podjechać z aparatem i miernikiem żeby dokładnie obejrzeć w zamian za koszt dojazdu.