-
przewód od wspomagania
Witam wszystkich serdecznie. Panowie mam problem mianowicie posiadam silnik 2.0 JTDm 170 KM auto posiadam lekko pukniete i zaczynam je robić ... Mam pogięty przewód od wspomagania lecz nie ma go na allegro do tego silnika wygląda on u mnie dokładnie tak jak ten tutaj "tu miał być link ale nie mogę dodać ponieważ nie mam 10 postów "
a on jest od 2.4 ... czy 2.0 ma część tych samych części co 2.4 ? czy mogę zamówić przewód od 2.4 ? a może po prostu to się jakoś inaczej nazywa i dlatego nie mogę znaleźć .. Proszę Panowie o pomoc ;)
-
Niestety nie do 2.4 jest inny niz do 2.0
-
na całym allegro nic nie ma do 2.0 :/ co w takim przypadku ?
- - - Updated - - -
kurde z tego co widzę to każdy jest inny ... w ogłoszeniu jest do 2.4 kilka rodzajów bądź to czego szukam inaczej się nazywa ..
- - - Updated - - -
Kurde toszkę naspamię , żebym mógł link dodać .. przepraszam Panowie :/
-
Generalnie silniki 2.0 były mało popularne w Alfach 159. Wygląda na to że używanej części nie ma co szukać, trzeba znaleźć oryginał i tyle. Na forum jest naprawdę sporo chłopaków co mają dostęp do oryginalnych elementów, może uda im się pomóc. Szukaj slawek986. Mi bardzoooooo pomógł :)
-
więc na jakich stronach mogę szukać tego typu części ?
- - - Updated - - -
https://allegro.pl/chlodnica-wspomag...507484073.html
- - - Updated - - -
chodzi o to
-
Dostałem informację że ta chłodnica wspomagania w 2.0 i 2.4 jest taka sama ... może ktoś rozwiać wątpliwości ?
-
Zobacz sklep: akuki.pl
Tylko oryginalne produkty.
-
Patrzyłeś?
https://sklep.akuki.pl/przewody-wspomagania
-
ej super Yarek ... ;) tutaj są oryginalne części ? ;)
- - - Updated - - -
i rozwiałeś moje wątpliwości w 2.4 i w 2.0 chłodnica wspomagania jest taka sama ... Dzięki!!! ;)
-
-
Dopiero 9 stycznia będę miał tą część .. czy mogę jeździć z uszkodzoną nią ... nic się nie stanie ?
- - - Updated - - -
jest przegnieciona w kilku miejscach płyn który jest w środku przepływa lecz wiadomo jest opór większy przez przegniecenia .
-
Jeśli nie wypływa i pompa nie chodzi na sucho, to spoko. Sprawdzaj poziom płynu wspomagania. I tyle.
-