Czy w Mito jest kontrola spalonych żarówek przednich H7 .?
Bo jak spaliły się od rejestracji to od razu miałem choinkę na wyświetlaczu ,a teraz padła prawa i zero informacji.
z klockami sobie poradziłem.
Printable View
Czy w Mito jest kontrola spalonych żarówek przednich H7 .?
Bo jak spaliły się od rejestracji to od razu miałem choinkę na wyświetlaczu ,a teraz padła prawa i zero informacji.
z klockami sobie poradziłem.
U mnie tez nie bylo info jak sie spalily z przodu h7
U mnie jak sie przepalila dzienna to tez nie bylo. Takze widocznie nie ma.
Pewnie jak obie się spalą to wtedy poinformuje.
Kontrolki są tylko do świateł obrysowych plus rejestracja.
Kierunkowskazy też mają.
O spaleniu dziennej jest info na 100%.
Pewno jak w kazdym fiacie nie ma informacji o spalonej H7.
Ciekawa sytuacja swoja drogą ,że takie pierdoły jak lampka tablicy sie przepali to jest info ,a jak istotne żarówki do jazdy zdechną to nic nie ma.
W nocy na ciemnej drodze to widać że coś się nie pali,ale w mieście ......
Braku oświetlenia tablicy rejestracyjnej nigdy byś nie odkrył, a przepalona żarówka mijania szybko się ujawni na ciemnej drodze.
Póki świecą pozycyjne to Twoje auto jest widoczne dla innych i nie ma niebezpieczeństwa, że ktoś w Ciebie wjedzie.
Witajcie mam pytanko wczoraj zmieniałem żarówki do świateł dziennych i odkryłem że nie mam dekielka tego gumowego na lampie ma ktoś taki na zbyciu lub czy pasuje z innego auta bo na alle ...znalazłem jedną aukcje za 50 zł sztuka
Poszukaj po numerze części, bo ten sam dekielek jest w wielu samochodach Valeo 89034078.
Ok dzięki dziś przyszło od laguny III pasuje, nareszcie nie poleci syf do lampy
Witajcie jeszcze jedno pytanie nie miałem dekielka na lampie i dziś przy wymianie żarówki odpadły mi kabelki z wtyku h7 były przegnite trzeba jakąś konkretną kostkę czy może być np taka? https://allegro.pl/oferta/gniazdo-ko...ami-7850225894
Ta będzie OK.