sa jakies karty do nawigacji jak sie ja uruchamia bo nie wiem dzieki
Printable View
sa jakies karty do nawigacji jak sie ja uruchamia bo nie wiem dzieki
Albo mi się wydaje, albo w kółko odpisujemy Ci na jeden post :|?:
Zrozum wreszcie jest karta na ktorej zawarty jest kod w postaci cyferek ktory trzeba wpisac do ics jak o to prosi!!! tej karty nigdzie sie nie wklada, do tego musisz jeszcze miec plyte z mapami w odtwarzaczu do nawi w bagazniku po lewej stronie.
spoko bez cisnien teraz juz kumam widzialem to auto 2 godz nie mialem czasu tym wszystkim sie bawic tak wiec nie mam tej plyty z mapami gdzie to moge zdobyc pewnie tylko w aso pozdrawiam
z tym moge miec problem bo nie mam nikogo znajomego co ma 166 tak wiec pewnie aso ile to moze kosztowac
W ASO kosztuje ok.600zł. Puść mi adres na priva, to prześle Ci kopie.
A działają przegrywane płyty w 166??? cośmi sie o uszy obiło ze tylko oryginał chodzi.Cytat:
Napisał marcins737
Aaaaaa, tego to nie wiem. Też coś tam kiedyś o tym słyszałem, ale nigdy nie próbowałem.
Sysio166, Sysio166, witam dzieki za dobre intencje ja obecnie przebywam w szkocji ale podam ci adres w polsce to moj tata to odbierze ja wracam za 2 miesiace to sprawdze czy chodzi wielkie dzieki podaje adres
Marcin Fraczek
Oswiecim ul Legionow 54
kod 32-600
woj.malopolskie
Puszcze po łyk-endzie, daj znać jak dojdzie no i czy hula.
Cytat:
Napisał Sysio166
:|?: WITAM ! CZY MI TEŻ MÓGŁBYŚ PUŚCIĆ TĘ PŁYTKĘ ????? :|?: [/b]
Nie mam już, swój oryginał oddałem koledze Carlosito, bo u mnie i tak nie działała.
Mapy sciągniesz z emule albo torrenta - wypal plytke i działa. Tym sposobem mam mapy do wiekszosci krajow europy. Potrzebowałem pilnie mapy Norwegii ale niestety takowej nie znalazlem do AR166, znalazlem natomiast mape skandynawi do opla i dziala!!! - co prawda nie jest zbyt dokladna. Jak wybiore trase do najblizszego serwisu to mi wyszukuje serwisy opla - i to pewnie jedyna róznica :)
Mógłbyś podać więcej info o tej mapie? Nazwa pliku i gdzie znaleziona? Próbowałem parę różnych map Navteq'a i nie chciały działać...Cytat:
Napisał klimekkk
Witam.
Zakupiłem alfe 166 i nie mam pojecia jak odpalic radio które jest zablokowane przez kod. Moze ktos podpowiedziec jak spowodowac zeby radio zaczelo dzialac :D
"Zakupiłem alfe 166 i nie mam pojecia jak odpalic radio które jest zablokowane przez kod. Moze ktos podpowiedziec jak spowodowac zeby radio zaczelo dzialac "
Idz do serwisu alfy ze spisanym numerem seryjnym radia i popros o zamowienie kodu ICS - jak masz szczescie to na radiu znajdziesz nie oderwana naklejkę z kodem - niektórym sie to trafilo.
tu znajdziesz opis jakwyjac radio
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...ive-guide.html
Kolejna mozliwość to zamowienie kodu u angoli
http://www.car-audio-accessories.co....adio-codes.php
- jednakże nie każdy model potrafia zlamac - mojego 2580 nie potrafili - więcej znajdziesz na forum alfaowner.com
"Mógłbyś podać więcej info o tej mapie?"
mapa oplowska to wlasnie to
Navteq_Navtech_Scandinavia_Opel_2006-2007_CD_5571.iso
szukaj na torrentach i na emulu pod haslem: navteq, navtech, navi... Jest tego cała masa
Miałem Oplowską i też nie chodziła. Chyba, ze coś u mnie jest nie tak ;//Cytat:
Napisał klimekkk
Wszystkie mapy jakie u mnie dzialaja maja taki format:
po wlozeniu plyty do virtualnego napedu (deamon, alcohol) widze na płycie 6 folderów i 1 plik - i te mapy muszą działać!
MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM W ALFIE 166.DO TEJ PORY BYLA ZABLOKOWANA NAVI,A TERAZ NIC NIE DZIALA.POTRZEBUJE KODU
WITAM
MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM BO JEST ZAKODOWANY I NIC MI NIE DZIALA,BO NIE MAM KODU.MOZE KTOS MI POMORZE JAK ZNALESC KOD.
MODEL- BE 2580
SERIAL- Y5028757
MOJ Email nas215@wp.pl
POZDRAWIAM
"MAM PROBLEM Z KOMPUTEREM BO JEST ZAKODOWANY I NIC MI NIE DZIALA,BO NIE MAM KODU.MOZE KTOS MI POMORZE JAK ZNALESC KOD.
MODEL- BE 2580
SERIAL- Y5028757 "
Weź te dane, dowód rejestracyjny i idz z tym do ASO- jak wszystko pójdzie Ok to w ciągu 2 tyg będziesz miał kod ICS - bo ten potrzebny na początek (potem kod NAV jeśli masz nawigację).
NIE MA INNEJ MOŻlIWOŚCI!!! (no chyba że zczytanie eprom przez magika itp - kosztować będzie tyle samo co w ASO a cholera wie czy uda mu się to złamać - no i musisz mu powierzyć kompa na jakiś czas)
Witam.
Cinek tak jak kolega napisał tylko serwis Cie ratuje!
Ja aktualnie czekam na kod z turynu i jak tylko go dostane zobacze co i jak to dam Ci znać.
Co do kosztów to w serwisie zapłacisz niecałe 150 zł i masz pewne ze Ci się nie zepsuje.
Natomiast łamanie kodu to jakieś dwa tygodnie u magika który skasuje Cie 300 zł i nie wiadomo jak to będzie. Ten ICS ma połączenie z komputerem auta i lepiej nie grzebać w tym.
:)
klimekkk,
witam czy rozkodowałes ten cały sytem w alfie 166 czyli navi audio clima itp
bo mam ten sam problem walcze jusz 2 miesiące i nic?????????????????? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
To poświęć kolejne dwa na naukę czytania i pisania bo ja JUSZ odpowiedziałem na twoje pytanie!