Chciałem tylko zapytać czy jest ktoś z Opola czy też jestem osamotniony :?:
Pozdrawiam.
Printable View
Chciałem tylko zapytać czy jest ktoś z Opola czy też jestem osamotniony :?:
Pozdrawiam.
Witaj!
Mieszkam w Opolu i właśnie tj. w zeszłym tygodniu kupiłem AR 156.
Pozdrawiam.
no to w końcu nie jestem osamotniony. Jeszcze nas się kilku zbierze i będziemy mogli organizować jakieś lokalne spoty.
A tak ciekawości to z której części Opola jesteś :?:
Mieszkam w Bierkowicach, czyli w zachodniej części miasta. Jak długo jesteś posiadaczem AR? Znasz może jakiś dobry warsztat zajmujący się tą marką?
Posiadam ją niestety niedługo bo dopiero 3 miesiące. Co do warsztatu to jest problem. Mam kumpla który ma 145 i wszelkie naprawy robił w jakimś warsztacie w wawelnie. Sam jeszcze nic nie musiałem naprawiać więc ta informacja nie jest przezemnie sprawdzona. Jest jeszcze autoryzowany serwis na ul. Mehla (boczna pruszkowskiej) no i serwisy FIAT, ale tam to wiadomo jakie mają ceny
Ja aktualnie mieszkam w malinie, wiec po drugiej stronie miasta.
Wybierasz się może na zlot do Bielska pod koniec sierpnia :?:
Pytałem o warsztat bo moja AR ma przejechane 80 000 km i najwyższy czas na wymianę rozrządu.
Nie wiem jak będzie ze zlotem bo wybieram się z rodziną na wczasy nad morze a nie mam jeszcze ustalonego konkretnego terminu. Jak zdążę wrócić to chętnie pojadę na zlot na jeden lub dwa dni zwłaszcza, że z Opola nie jest zbyt daleko.
To jakby co to się jeszcz zgadamy
z dalszych okolic Opola to ja jestem
siemano i ja jestem z opola:) nie sadze zeby serwis fiata na mechla byl ok oni nic nie wiedza mialem punciaka i tragedia...
Ja jestem z okolic opola tzn. ozimka ;)
Prezcież wcale nie twierdziłem że ten serwis jest ok. Po prostu wiem tylko że tam jest i tyle. A ty swoją belle gdzie serwisujesz :?:Cytat:
Napisał OO__V__OO
Może kiedyś byśmy się spotkali, żeby pogadać 8)))
Ja jestem jak najbardziej za jakims fajnym spotakniem ;) :D
Tylko żeby nas trochę więcej było
Wydaje mi sie ze jest nas duzo wiecej,tylk onei wszyscy dotarli do tego postu...
Więc trzeba go od czasu do czasu odświerzać :P
a to sorrki :) ale powiem tak mam mechanika w winowie jest tani i solidny - jezeli czegos nie potrafi to sie za to nie bieze, mowie tu o autach bardziej zaawansowanych (nowych) jakby co to moge podac nr tel. naprawialem tam wczesniej fiata punto teraz jeszcze nie mialem okazji na szczescie pojechac tam z alfa. bede po niedzieli u niego bo chcialbym zrobic sobie konserwacje pdwozia na zime :) to popytam
mozna by sie skrzyknac w jakis weekend jak bedzie pogoda. moze turawa, lub osowiec,albo jak sie jedzie na ozimek jest po lewej taki zajazd"pod lasem" spory parking i mozna na ogrodku posiedziec przy kawce i pogadac? proponuje niedziele to chyba takki najpewniejszy wolny dzien. moze niech kazdy wpisze jaki dzien mu pasuje i propozycje miejsca. mi pasuje piatek popoludniu i cala sobota, bo w niedzielke pracuje :(
W zasadzie to ja mam wszystkie weekendy wolne więc mogę się dostosować. Trzeba tylko jakiś konkretny termin ustalić. A wybiera się ktoś z was na spota południowców :?: chyba w Tarnowskich górach będzie
CZY JEST KTOS JESZCZE CHETNY SIE SPOTKAC????
Ja z przyjemnoscia bym sie spotkał :)
TO MOZE SIE UMOWIMY ZA TDZIEN W NIEDZIELE?? MAM JESZCZE DO POROBIENIA PRZY MOJEJ AR - NO TO BYLABY NAS TROJKA MOZE KTOS JESZCZE CHETNY?
Mi pasuje. pytanie tylko gdzie
Mi tez pasuje :) moze turawa, na srednim?? Szkoda,ze nasze alfy sa takie niskie,znam swietne miejsce na turawie,cisza,spokuj i wspaniały widok,ale niestety trzeba przejechac kawalek przez las,a alfa nie daje rady niestety... :(
Byle pogoda dopisała. Ale i tak przybędę na 100%
Ja tez bede na 100% z cała rodzinka :D
kurna mam syna urodziny w niedziele chyba ze na chwile sie wyrwe:) , albo troszke pozniejbym dojechal
Ja i tak myślałem że spotkamy się raczej po południu. Dajcie jakąs propozycję o której, bo dla mnie to w zasadzie wszystko jedno
Ja tez sie dostosuje, wszystko zalezy od kolegi OO__V__OO
swietnie zgadamy sie dokladnie w sobote wstepnie mozemy sie umowic powiedzmy na 17? i pytanie gdzie w turawie?
Remek coś mówił o średnim jeziorku. Podaję wam na prv mój numer telefonu
Na srednim jest fajny strzezony parking,kosztuje 5zl na caly dzien i jest praktycznie zaraz kolo plazy. Bedziemy robic jakiegos grilla?? Jak by co to ja nas zaopatrze w grilla i wegiel :)
no niewiadomo jaka pogoda bedzie jak cos to sie zgadajcie bo ja raczej dobilbym nie wczesniej niz o 17
Dowiedzialem sie ze po sezonie parking nie jest platny ;)
Jak pogoda pozwoli to z miłą chęcią wsunę jakąś kiełbaskę z grilla :mrgreen:
mniejwiecej wiem gdzie jest paring ale jakby co to mamy telefony wiec napewno sie odnajdziemy
Nie masz przypadkiem takiej bordowej AR 155 z czarnymi felgami, i nie mieszkasz na ZWM-ie
nie zielony metalik i mieszkam w centrum :)
To w takim razie Panowie: Niedziela godzina 17:00 parking-turawa-srednie,pierwsze spotkanie opolskich Alfaholikow ;) ??
szkoda ze tak w waskim gronie :)
Ale zawsze cos ;) Oby tylko pogoda dopisala... A no i jakis browar czy cus to trzeba we wlasnym zakresie bo tam juz wszystko pozamykane.