Cześć,
Mam uszkodzony Grill w swojej Giulietta z 2010 roku. Przy wymianie najchętniej wstawiłbym te scudetto, które było już w wersjach poliftowych. Pytanie tylko czy to będzie pasować? Czy ktoś z Was interesował się tematem? Pozdrawiam
Printable View
Cześć,
Mam uszkodzony Grill w swojej Giulietta z 2010 roku. Przy wymianie najchętniej wstawiłbym te scudetto, które było już w wersjach poliftowych. Pytanie tylko czy to będzie pasować? Czy ktoś z Was interesował się tematem? Pozdrawiam
Będzie pasowało. Demontujesz stary i zakładasz nowy tylko tyle.
A i trzeba zderzak ściągnąć, bo sruby sa od wewnątrz.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Powinien pasować, przecież one sie nie różnią niczym.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wszystko pasuje, zarówno samo scudetto oraz cały poliftowy zderzak.
rzuc okiem na to.... :
https://www.youtube.com/watch?v=jvg3_T7XyB4
Mam pytanie: oprócz poliftowych wersji Scudetto, były jakieś wersje dla modeli QV które się czymś różniły od standardowych? [emoji848] Chodzi mi głównie o Giulietty sprzed nowego Scudetto w formie czarnego plastra miodu. Pozdr! [emoji106]
Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka
Nie wiem czy dokładnie o to Ci chodzi ale w moim modelu QV Line w przed lifcie te "żeberka" są w ciemnym kolorze który pasuje do klamek i koloru niektórych elementów w środku. Zewnętrzna obramówka jest srebrna. Nie wiem czy to na tyle poważna zmiana?
A z którego roku masz swoją QV? [emoji848]
Hmm nie wiem jak w QV line ale w ori QV przed liftem cały grill-żeberka jest chromowany tak jak obramówki szyb. Nie ma jakiś innych odcieni. Potwierdzone na dwóch ori sztukach.
Może to jakaś dodatkowa opcja? Swoją drogą pare razy widziałem jak ktoś obklejał (folią?) żeberka w przedliftach, więc może i tu coś ..
Ja po lifta opitolilem plastidipemZałącznik 272323Załącznik 272324
No i sam zrobiłeś sobie lifting, bez kupowania nowego auta. Jakie to proste. Nie we wszystkich markach tak jest.
Generalnie to był trochę przypadek [emoji16] bo na eBayu był ten grill najtaniej ze wszystkich używek w fajnym stanie. A dopiero potem się zorientowałem że to wersja QV [emoji854]
Ale fakt, będzie liftingowy upgrade [emoji41]
Pozdrawiam