A moze zorganizujemy cos w tych okolicach :D byl bym bardzo szczesliwy ;] szkoda ze nie mam neta ale moze ktos na kom mnie poinformuje na kiedy sie cos wykreci ;]
Printable View
A moze zorganizujemy cos w tych okolicach :D byl bym bardzo szczesliwy ;] szkoda ze nie mam neta ale moze ktos na kom mnie poinformuje na kiedy sie cos wykreci ;]
ok to moze ja cos zapodam :D 27 maj czyli niedziela godzina 16 ;] Bydgoszcz przy hali Łuczniczka przy kominie :D sa jacys chetni?? Trzeba u nas tez zrobic jakis spocik
w miniony weekend były w pięknym mieście Toruń ...
ale jakoś nie widziałem żadnych "niuń " także po zjedzeniu pysznego obiadku wróciłem nad morze...
pozdrawiam serdecznie wszystkich "Krzyżaków" :)
widze ze zainteresowanie spotem w byd ogromne ;] a moze jednak jakas mala grupka chociaz sie zbierze :D
Witam, mam sprawe do alfaholikow z okolic z tematu ;] sprawa wyglada tak ;] za tydzien w niedziele tj 10 czerwca jestem z moim Skarbem (czt. Aga) dwa lata i chcialbym jej zrobic taka mala niespodziewajke i zeby zjechalo sie pare alf i zrobic mini spocik bo z tego co zauwazylem ona chyba bardziej ciagnie do alfy niz ja :D tylko ze ona w te nowsze modele tylko typu 156 i 159 ;] wiec jak cos daloby sie zrobic piszcie ;]
Witam, mam sprawe do alfaholikow z okolic z tematu ;] sprawa wyglada tak ;] za tydzien w niedziele tj 10 czerwca jestem z moim Skarbem (czt. Aga) dwa lata i chcialbym jej zrobic taka mala niespodziewajke i zeby zjechalo sie pare alf i zrobic mini spocik bo z tego co zauwazylem ona chyba bardziej ciagnie do alfy niz ja :D tylko ze ona w te nowsze modele tylko typu 156 i 159 ;] wiec jak cos daloby sie zrobic piszcie ;]
puki co na naszym forum nie ma jeszcze żadnego szczęśliwego posiadacza 159 ale 156 jest dużo pogadaj z uzytkownikami na zlocie moze sie zgodzą
ale mi nie chodzi tylko o takie modele czy cus ;] ja chce zeby wogole alfy sie zjechaly ;]
ja bym sie z checia pisal na taki spocik, tylko ze narazie moja alfa jest w czesciach :) a temprą nie bede robił wam obciachu :)
dobra to juz pomine jutrzejszy dzien ale musimy cos zorganizowac bo jak zauwazylem wszystko jest daleko od nas :( a nie zawsze mozna tyle jechac wiec Alfista musimy cos razem zaczac kombinowac
_zagiel_, ostatni pojawiła się na allegro Alfa 155 czerwona i druga taka sama na cześci . Czy mógł bys podjechać obejżeć maske i lewy błotnik czy jest w dobrym stanie i jaki jest kod lakieru????? dzwonię do goscia ale nie odbiera telefonów http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2865139
oo 16tka za takie małe pieniadze... _zagiel_ daj na forum znac jak je obejrzysz w jakim są stanie, szczegolnie silniki, chodz po wygladzie to raczej cudow sie nie mozna spodziewac :roll:
co do spotu to mysle ze pare osob by sie znalazlo, dałoby sie jeszcze znaka na www.alfaromeo.pl bo tam jest paru ludzi z bdg
gadalem z nim kiedys bo chcialem je za obie chcial juz 5000 wiec teraz za 5500 to dziwne i pewnie zeszlo by cos nizej. Nie przygladalem sie jak mi powiedzial ze jednej silnik padl calkiem a w drugiej padl immobilizer, jutro pojade zobaczyc czy na czesci tez oddaje tylko napiszcie mi na priv na co mam patrzec ;] i jak duzo targowac :D
mnie chodzi o silnik tej 1,8 16v i drugiej tez jak jest 16v w jakim stanie itd czy ktoras zapala i jest na chodzie...
aha i ile by chcial za to urwane lusterko kierowcy, jesli ma niebieskie szkło w całosci
Wydawało mi się niedawno ze u mnie w Starogadzie w komisie stoi jakaś 155 ale się śpieszyłęm a było póxno i nie oglądałem.
Też bym się chętnie pisał na jakiś zlot w Kujawsko Pomorskim. Chętnie poznam innych alfistów, albo jeszcze lepiej alfistki :wink:
Też bym się chętnie pisał na jakiś zlot w Kujawsko Pomorskim. Chętnie poznam innych alfistów, albo jeszcze lepiej alfistki :wink:
Koniec glupot :D wszyscy wkolo maja spoty a my nie :/ czas cos zorganizowac. Dalej zbieramy sie!!!!!!!!!! Kto chetny i jakie propozycje co do daty i miejsca ja jestem otwarty na propozycje ;]
ja narazie wiadomo, alfe musze wreszcie zlozyc :mrgreen:
Trzeba by było w koncu coś zorganizowac , i zaprosic kolegów i koleżanki z innych województw ,Tyle . że nie wiem jak sie do tego zabrac 8)
Jak widac w tym temacie ja nie moge skrecic nic od dluzszego czasu ;] ale ogolnie widze juz 3 chetnych :D lepiej niz na poczatku
Witam też jestem zainteresowana tym tematem! Jak będzie coś wiadomo dajcie znać! Napewno podjedziemy ze ślubnym! :lol:
Dobra koniec ciszy!!! Kiedy sie zbieramy?? :D
Witam! Jakoś chętnych mało! :DDD
Witam Jestem następny chętny 8)
No chetni sa nawet mozemy zrobic mini spocik ale zeby juz zaczac sie chociaz spotykac a pozniej ludzie beda sami dochodzic jak bedziemy sie systematycznie umawiac. Wiec pierwsza data na kiedy??
Mi pasowałoby w godzinach od 10 tej do 15tej ,a dzień nieistotny 8)
Mi pasuje sobota i niedziela o kazdej godzinie ;P
Wtakim razie trzeba to jakos zgrac
Może być sobota lub niedziela godziny chyba raczej południowe. pozdrawiam!
Czyli moja propozycja jest taka ;] za tydzien w sobote tj 18 sierpnia o 18 zeby latwo bylo zapamietac w Bydgoszczy kolo hali Łuczniczka na parkingu przy kominie :D pasuje ?? :P
mogło by być ale powinno nas być więcej! może reszcie ludzi z okolic dać znać na gg albo jakoś tak bo numerów na komórki nie mamy! :)
ja mam nadzieje ze sie uporam w nastepnym tygodniu z naprawą alfy, ale niestety na 18tego nie ma szans :P
To jest nic :D ja to organizuje a moze byc ze nie dam rady dojechac :( dzisiaj padla mi skrzynia :/ teraz do niedzieli trzeba zalozyc druga :D bedzie jazda. Alfista nie musisz byc alfa wybaczymy Ci jak przyjedziesz czyms z rodziny ten jeden raz :P
No i jak w końcu z tą sobotą? Przyjedzie ktoś? Bo ja i tak w sobotę mam jechać do Bydgoszczy więc żaden problem żeby podjechać pod Łuczniczke.
Witam jak narazie to niebardzo komu pasuje ! dwie Alfy w naprawie niedojadą mi też niebardzo pasuje, plany się pokrzyżowały! _zagiel_ też widzę nie bardzo! reszta się nie odzywa! pozdrawiam!
Witam .Mieliscie ten spot czy nie? Moja bella jeszcze w ASO po powaznej kolizji. Na wrzesien ma byc ponoć gotowa. W tedy zbierzmy sie i z powagą organizujmy spocik,mysle że do południa to wszystkim przypasuje Pozdrawiam 8)
Witam ! chyba nic nie było ja niemogłam strona nie działała żadnych wiadomości!
Ja prawie dojechalem pomimo braku 1 biegu :D ale na luczniczke nie szlo dojechac bo ESKA zrobila IMPREZE tam i lipa ;] wiec ja ide robic zaraz skrzynie i trzeba cos skrecic ;]
Umówmy sie na wrzesień ,Jak odbiorę belle to was powiadonie i wtedy chocby niewiem co zorganizować spocik Pozdrawiam :wink: