Uprzejmie informuję, że w każdy piątek o godzinie 19, na parkingu przed Amfiteatrem odbywają się spotkania Alfistów z Koszalina. Chętnych zapraszamy. W razie pytań, zapraszam na PW
Printable View
Uprzejmie informuję, że w każdy piątek o godzinie 19, na parkingu przed Amfiteatrem odbywają się spotkania Alfistów z Koszalina. Chętnych zapraszamy. W razie pytań, zapraszam na PW
Witam Koszalin jak widać jestem tu nowy i jestem od niedawna nowym posiadaczem mojej Alfy mam nadzieje ze wkrótce się pojawię na spotkaniu pzdr :)
Witam i pozdrawiam!
Zapraszam do tematu KLIK . Spot 23.10 w Słupsku.
Grzesiu to dalej aktualne jest ? te spoty w piątek ?
Aktualne :) Tylko czasem tylko ja jestem :P
dajcie mi jeszcze ze 2 tyg i moja włoszczyzna będzie na chodzie:)
Wow no to sie grzesiu poświęcasz :P hehe to było o 17 ? moze sie w ten piątek pojawie ale nie wiem bo na 15 jestem u gazownika umówiony :) bo jak zawsze bella kapryśna na lpg jet :(
Na 19 :)
Gaz był zakładany w Jamnie i odradzam :( później fachowcy z kameleona starali sie ogarnąc sprawę ale jakoś sie im nie udało. Teraz wymieniłem jakiś czas temu listwe i reduktor i robie to na Mieszka 1 u takiego goscia. Dobry fachowiec z niego jest i robi naprawde solidnie. Teraz musze wymienić filterek i zrobić regulacje, co prawda mam kable do staga ale jakoś fachowiec lepiej sobie z tym poradzi niz ja. :)
no o kameleonie słyszałem że to żadni fachowcy. ja za jakiśczas też pewnie będę gazował swoją belle i tak sie zastanawiam gdzie to zrobić.
ziomster ja tez Ci powiem ze jak zakladac gaz to u goscia na Mieszka I.Jak mam jakis problem to tylko do niego jezdze.
Sorki za OT.
ja słyszałem o dwóch dobrych.
jeden jest za torami na lechickiej - ponoć długo już siedzi w auto gazie (kameleon to jego uczniowie) i ma pojęcie ale ponoć strasznie przemądrzały i cięzko się z nim gada. znajomy jak zakładał gaz to musiał założyc to co on załatwił a nie to co znajomy chciał. także lipa
drugi ma zakład w starych bielicach na samym końcu, zaraz za tym bezsensownym zakrętem na końcu wsi. też ma ponoć pojęcie ale starsznie sobie liczy.
mi by się przydał ktoś taki jak GrzesiekK:) co to by z nim można by auto w trasie sprawdzić i ustawić. żeby można było samochód zostawić i nie bać się że robote zrobią tak żeby tylko działało. no i najważniejsze żeby sie człowiek nie czuł jak intruz:)
pozdrawiam
dawid
Racja ten gosciu ze Starych Bielic tez jest ok.
Tak sobie mysle by zakonczyc temat gazu w tym temacie bo bobryt zaraz tylek nam zleje hehe
To żeby nie było za dużego ot :P to ja dzisiaj o 19 będe :)
ten gosciu za torami jest całkiem drogi i tez zaczyna montować śmieci. Kiedyś montował gaz w voyagerze wujacha i była lipa. Co do tego w bielicach to jest kurewsko drogi i tez słyszałem ze odstawia lipe czasami.
Darek z Mieszka 1 jest dobry i tani odwiedzam go czesto i widze co montuje do aut i to nie są śmieci :)
Witam . Jezeli są te spotkania w piątki to chętnie bym wpadł w Grudniowy piatek pogadać.
Wpadaj :) Zapraszam.
Dzięki , w grudniu napewno w piątek się pojawie ;)
W pierwszym poście jest mój numer. Jak będziesz się wybierał, to nadaj znak, żebys z Kołobrzegu na darmo nie jechał, bo np. odwołaliśmy spotkanie czy coś :)
OK będe dzwonił jak coś thx
witam
moja niunia w końcu ożyła:D jeśli w najbliższym czasie organizujecie jakiś spocik to chętnie się nią pochwalę;)
pozdrawiam
Teraz raczej zastój, ale myślę, że jakiś wypad na kawe albo jakieś włoskie jedzenie mozna zrobic :)
:) Teraz to pustawo tam jest ostatnio jakos byłem przejazdem i nikogo nie widziałem. Po prostu w k-linie przybywa alf i jest juz ich naprawde sporo :) tylko brak forumowiczów
no i fiacika coupe tam też macie :)
mówisz o tym czerwonym??
jakis twój znajomy...a precyzyjniej znajoma;>??
Jak trochę cieplej się zrobi to ja chętnie do was zawitam no i wezmę kolegę ktory też ma alfinę :D
Na wiosne trzeba jakis wiekszy spocik zrobic :) a teraz to kazdy czeka az w końcu porządnie drogi odśnieżą :P
Ziomster nie ale czesto tamtędy jade :) jak jade do centrali pepsi albo coli Co do tego spotu to mozna ale tak jak sie cieplej zrobi zeby alfy lepiej wyglądały :P bo moja zaspy złapała i jeszcze tłumik mi pękł i czeka mnie zabawa :D ale to na wiosne razem z parome innymi duperelami :)
Witam
Jestem nowym użytkownikiem Alfy 166, od niedawna mieszkam w Koszalinie, w związku z tym mam pytanie do alfaholików z Koszalina, gdzie w Koszalinie jest dobry mechanik znający się na tych samochodach? potrzebuje wymienić rozrząd i wyregulować zawory. Gdzieś czytałem że dobry jest bosch serwis na ul. Orlej, ale chwiałbym jeszcze jakiegoś potwierdzenia zanim odstawie auto do warsztatu. Z góry dzięki za pomoc.
Wiem, że Ruda jeździ na Orlą do Bosha. Ja naprawiam sobie sam, Flay też :) Widziałem, że sporo Alf stoi w starym salonie Daevoo na Gnieźnieskiej koło cmentarza, albo na Zgody.
ja też naprawiam sobie sam..ale ja mam mało skomplikowanego TS'a:)
skoro już o naprawach mowa...podpowiedzcie gdzie w okolicy dobrze zajmą się głowicą??
z góry dzięki
jak masz do roboty to daj znac mam znajomego który sie tym zajmuje
to pierwszy nieoficjalny wiosenny spot mamy już za sobą...odbył się on u Majkela na podwórku;)
Spot typu "Zaraz zrobimy u Ciebie nalot" :D
Jak jeszcze troche temp. podskoczy to jakiś sezon grillowy trzeba bedzie otworzyć :)
oczywiście:)
i z tym nalotem nie przesadzaj...jechalismy wolno więc miałes z 10 min na przygotowanie się;)
Jutro o 19, na parkingu przed Amfiteatrem, odbędzie się pierwsze tegoroczne spotkanie braci Alfowej z Koszalina i okolic. Zapraszamy :)
Sezon Alfowy w Koszalinie rozpoczęty :)
Narazie skromnie, ale mamy nadzieje, że grono spotykających się powiększy :)
http://img196.imageshack.us/img196/8...5211912.th.jpg http://img197.imageshack.us/img197/1...5211912.th.jpg http://img35.imageshack.us/img35/292...5211912.th.jpg http://img210.imageshack.us/img210/4...5211912.th.jpg http://img175.imageshack.us/img175/3...5211913.th.jpg
Majkel pomyka na Wrocław a ktoś jeszcze się wybiera z Pomorza bo nie widzę ?