siemka Alfomaniacy :D jest ktoś z tychów lub okolic ?? Pozdro
Printable View
siemka Alfomaniacy :D jest ktoś z tychów lub okolic ?? Pozdro
W sumie niedaleko - Jaworzno
jakby sie nas troche zebrało to możebyśmy zrobili sobie jakis zlocik, spotkanko czy coś w tym stylu
Ja, Dziaru, GrzesiuŻar i sporo innych osób z okolicznych wsi :)
Ja wkrótce wybieram się na spocik do Krakowa także jeśli miałbyś chęci to można jechać razem. http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...otu_w_krk.html
bardzo chętnie ale nie obiecuje :/ musze przekonać żonke :) jakbym jechał to 17/18 i być może ściągne jeszcze kogoś z Alfkami jak można, pozdro
im więcej alf tym lepiej :) tylko ze prawdopodobnie data zostanie 10 pazdziernik..
Kraków to jedno ale spota w Tychach też można zrobić :)
jakby co jestem na tak :]
dobry pomysł, ja sie pisze :D
może październik?? np 17-ty??:)
bardzo chętnie, jestem za :D
---------- Post dodany o godzinie 17:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:20 ----------
jestem nowym urzytkownikiem forum także fajnie by było pozdnać kilku Alfomaniaków z okolicy ;)
teraz jeszcze opcja "gdzie":) ja się na tychach mało znam więc czekamy na propozycje :)
może pod TESCO tam jest dość duży parking, nic innego nie przychodzi mi na myśl, chyba że ktoj jeszcze rzyuci jakąś propozycją.
dla mnie może być :] teraz czekamy na listę chętnych ;]
w temacie spotkania w Krakowie podalem linka do nas więc może kilka osób wejdzie ;) pozdro
ok ;]
Kaaaatttooooowwwiiiceeee;)
Lędziny witają Tychy :)
tez bym się pisał na mały spocik tylko muszę powalczyć troszkę z Alfetką bo mi stroi foszki.. jak to babki :]
btw co do miejsca w Tychach to jest jeszcze parking na przeciwko kauflanda tam jest nowa hala a obok niej dość pokaźny parking chętnie sam bym wpadł :)
Mysłowice witają Lędziny :] towrzymy zatem listę :)
1) aniucha05
Tychy również witają Lędziny, Katowice i Mysłowice też :)
1) aniucha05
2) scoobi83 (być może sprowadze jeszcze dwóch kumpli z Alficami)
Witam. Jestem z Katowic i jak co to bardzo chętnie spotkam się, żeby pogadać :-)
no dobra, przekonaliście mnie :D
1) aniucha05
2) scoobi83
3) kita
4) piter_alfa
5) PiterR
a gdzie ewentualnie potem pojedziemy ?? jakieś propozycje ??
może paprocany??
no też nad tym myślałem :D
wezmę aparat porobimy jakieś fotki :) po za tym można ew pojechać na pizze jakąś, papry też dobre :)
też zabiore aparat, jak pizza to możemy na nią skoczyć na rynek w Tychach
zależy ile będzie aut kochani :) bo jak się nas troche uzbiera to może być ciężko z parkingiem :)
w około rynku jest dużo parkingów przy ulicy, ale masz racje sie zobaczy :)
póki co jest nas 5 :) myślę że po KRK uzbiera się nas więcej
prawdopodobnie przyciągne ze sobą jeszcze 2 Alfki 145 i 33 :D
Potwierdzam slowa Scooba moja rozwalająca sie 33 sie pojawi :) więc
1) aniucha05
2) scoobi83
3) kita
4) piter_alfa
5) PiterR
6) Buszmen
Buszi wiedziałem ze mnie nie zawiedziesz :D
Dokładnie:) Codziennie na tej hali mam treningi:) Parking ogromny, więc spokojnie się pomieści choćby nawet i 100 samochodów;) Nie dopisuję się do listy, ale możliwe, że również się pojawię, jako że bywam tam każdego dnia :)
Z parkingu przy hali na Paprocany jest góra 10 minut, więc nawet by pasowało:)
faktycznie tam bedzie lepiej, zapomniałem o tym parkigu pod halą
Hello! Jak tylko czas pozwoli to dopisuję się do listy na spota w Tychach! :)
1) aniucha05
2) scoobi83
3) kita
4) piter_alfa
5) PiterR
6) Buszmen
7) GrzesiuŻar