siemka :)
w temacie "Tychy" padła propozycja spotu w Tychach, więc zamieszczam ankietę dotyczącą daty spotkania a co do miejsca to już wyjdzie później :D
Printable View
siemka :)
w temacie "Tychy" padła propozycja spotu w Tychach, więc zamieszczam ankietę dotyczącą daty spotkania a co do miejsca to już wyjdzie później :D
mnie super pasuje 22 listopada :) to jedyny dzień z tych możliwych w sondzie kiedy mogę przyjechać z drugą połówką :P a cóz ...męczy mnie ze chce jechać ze mną :P hehe spodobały jej sie foty ze spotu w Rybniku :P
jak najszybciej heee;) puki jeszcze pogoda w miare i wszyscy beda mogli szczesliwie dojechac na spota;)
jak tylko moja połowica nie zacznie rodzić to też się napeno pojawię. pasuje mi kazda niedziela i prawie kazda sobota.
A widzieliście 156 wiśniowa po lifcie jadąca po mieście?
Moze jakis taki spontan w niedziele 25.10 ?
tyż może być, a oprócz tego mogymy tyż sie spotkać w listopadzie :D
no dokladnie ;)
na 25 się piszę jak się więcej autek nazbiera :)
no to co do niedzielnego spotkania (25.X.2009) ugodejmy sie w temacie http://www.forum.alfaholicy.org/malo...i_okolice.html a wtym temacie kontynujmy tylko sprawe spodu listopadowego :) żeby nie było zamieszania :D
---------- Post dodany o godzinie 16:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:19 ----------
jo proponuja 14/15 lub 21/22 żeby wszyscy jakoś se zorganizowali czas (zeby nos było jak najwięcej) a jak najszybciej no to spontan 25.X jak już pisaliśmy :D
qurcze, nie wiem czy bede mial
moja belle na 25.10 bo jutro ja oddaje do mechanika. musze porobic kilka drobiazgow. ale jak tylko zdaze ja odebrac do 25tego to jestem jak najbardziej chetny...
Zapraszamy :)
wiec jest ten spontan czy go nie ma? ja osobiście jestem chętny jeżeli tylko nie przeszkodzi żadna sytuacja losowa
no to co Panowie i Panie ruszomy coś z tym tematem ???
No to jak, mały spocik w przyszły weekend?
nie wiem czy w przyszłym tyg dom rady ale jak trza bydzie to trudno cos sie wykombinuje :D
no a jak nojpierw Bella potem reszta ;)
ja sie pisze ale tylko na 8 listopada :) jesli chodzi o przyszły weekend :)
no ja znów 8 całkowicie odpadam i nestety już nic nie dam rady wykombinować zeby sie wyrwać :/
No to fajnie że się szykuje nam zlot 7/8 :)
siudmyyy, siudmyyyy :D
7 ja nie dam rady robote mam przy autach
ja też chce, ale u mnie w gre wchodzi tylko 8
ja sie tez raczej na to pisze ale raczej wole niedziele
no to lipa jak co to postaram sie w niedziele wrócić wcześniej i być może zdąże na koniec (jak ostatnio :))
czyli niedziela??
niedziela :D nie ma to jak po domowym rosołku dobry spot :P hehe
to robic liste :D i ja bym proponował w nowym temacie bo wydaje mi sie ze nei wszyscy czytaja ten temat i moga nie wiedziec o spocie :)
ja niestety w ten weekend niedam rady:( robota:( zycze milej zabawy:)
to może jakaś lista?? spot ma być w niedzielę a tu echo...
1) aniucha05
to może jakaś lista?? spot ma być w niedzielę a tu echo...
1) aniucha05
2) tomek i gosia
<jupi> Tomek i Gosia :D:D fajnie że będziecie :) to mnie mobilizuje dodatkowo :) czyli go go go :)
to jeszcze mnie jakos zmotywujcie bo nie wiem czy jechac :P zas tyle kilometrow :(
aaaa że niby krakowianki lepsze?? no dobra :D niech Ci będzie :P
skoro tak mowisz :D heheh ale maly OT sie robi i zaraz nas pobija :D a co do spotu - to pewnie bede :D co zrobic :D
to sie zapisuj na liste :P