Zlot na Pomorzu się chyba odbył,a na forum ani be,ani me,ani kukuryku! Czyżby Koleżeństwo jeszcze odsypiało ???Może ktoś puści pare? No chyba,że było tak do d...,że niema o czym poopowiadać ???? :>>>
Printable View
Zlot na Pomorzu się chyba odbył,a na forum ani be,ani me,ani kukuryku! Czyżby Koleżeństwo jeszcze odsypiało ???Może ktoś puści pare? No chyba,że było tak do d...,że niema o czym poopowiadać ???? :>>>
nalezy czasami poszukac na forum.... 12 strona http://www.forum.alfaholicy.org/topi...vt2044,220.htm
Marcin tytuł najpiekniejszej alfy przypadł na złosc Tobie,Mariuszowi i jego 156 :mrgreen: :P
Nie ma o czy opowiadać ?Cytat:
Napisał grzelutek
Chłopie, samych zdięć jest ponad 70 MB, do tego filmy do obrobienia. Odrobina cierpliwości, na pewno będą zdięcia i filmy 8)
Ale tak na prawdę żadne zdięcia i filmy nie oddadzą tej atmosfery która panowała na zlocie :D
Taaak to było zaskoczenie, nawet dla Mariusza :lol: , ale po obejrzeniu Belli Mariusza z bliska powiem tyllko tyle, że ilość pracy włożonej w ten samochód i pasja z jaką zostało to wykonane zasługuje na uznanie.Cytat:
Napisał Korczu
70MB? Ja mam na plytce ponad 3GB :shock: . Z kilku aparatow oczywiscie. Wkrotce na stronce KARPikow pojawi sie skrocone fotostory, ale tymczasem padla nam domena i cale forum za nia... :(Cytat:
Napisał AR_33
Mam nadzieję że wrzucisz link do Waszej strony ze zdięciami :)Cytat:
Napisał Yaro
Witam, póki co przesyłam link do swojego albumu na fotosiku:
http://tomasz156.fotosik.pl/albumy/208968.html
Życzę miłego oglądania i liczę, że inni też podzielą się swoimi fotkami...
Pozdrawiam
Tylko 70 mb Ja sam wypstrykałem karte 512 mb.Cytat:
Napisał AR_33
Kombinuje zeby wygospodarować coś miejsca na serwerze u mnie w firmie zeby mozna było wszystkie zdjecia zebrać do kupy.
Pamiętaj że jeszcze filmy dojdą, a to już nie będzie paredziesiąt mega :)Cytat:
Napisał lejek20
Marcins wiem o co idzie ...Cytat:
Napisał marcins737
Nie o złość tu chodzi, ale o utożsamianie się z osobą nazywana Alfistą. Tyle się tu pisze o niechęci do tuningu, o zachowaniu oryginalności. Wielu jest takich dla których dzieła sztuki, jakim jest Alfa, się nie poprawia a jak przychodzi co do czego machają na to ręką i...
Szkoda, że w szranki z Mariuszem nie stanął np. Rafał ze swoim Spiderem...
ciekaw jestem co by wtedy się działo? Zapewne znalazły by sie osoby dla których kult tradycji zaslepiłby plastikowy bodykit...
Robert , z tego co pamiętam to przegrałem Ci 3GB zdjęć ?? Chyba że sie myle...
Uspokojcie sie juz z tymi tuningami, albo zalozcie sobie osobny temat, ktory po 2 godzinach i tak bede musial zamknac lub skasowac :lol:
Cza bylo mowic - zakladam w albumie.
PS
tylko powybierajcie jakies lepsze zdjecia, zebyscie w 2 dni calego serwera nie zapchali :)
chłopaki to trzeba było przyjechać swoimi autkami i oddać głos...
wówczas moze coś by sie zminiło... aczkolwiek nie sądze...
pozdrawiam
jasne ze by sie nie zmieniło! :) Gratulacje dla Mariusza! :)Cytat:
Napisał Piotrek 147
Ja juz mam ponad 3GB zdjec i cały czas je ogladam :) nie moga sie znudzić :mrgreen:
kilka swoich dodałem do albumu http://www.forum.alfaholicy.org/album_cat.htm?cat_id=58
A i owszem byłem, głos oddałem, na kogo nie powiem...
A czym byłem to już nie jest ważne, nie mam zwyczaju głosować na siebie :wink:
... i cuż, nie głosowałem na belle Mariusza, tak jak nie głosowałem na braci K, ale ponoć jesteśmy krajem demokratycznym więc uszanujmy wolę większości :DCytat:
Napisał Scrat
nie nie mylisz się, ale nie wszystkie zdięcia nadają się na forum :P :DCytat:
Napisał Piotrek 147
Hej zaczyna mi to wyglądać na fobię. Czy to jest jakas krucjata?
Tak jest najprościej, negujemy wszystko i wszystkich, tylko my mamy rację :mrgreen:Cytat:
Napisał marcins737
Hej, witam.
Już po Zlocie, zapraszam do nas na forum, tam galeria dla zarejestrowanych.
Wygrała Alfa Marcina, bo chyba jest najbardziej ekscentryczna.
Należy też docenić pracę nad przerobieniem wszystkiego co tylko możliwe w Alfie. :wink:
Mam nadzieję, że Ci którzy byli to nie żałują.
Do zobaczenia... :D
Mariusza :D. Fotki na naszym forum beda, ale jak nam ruszy domena. A na razie niestety domena alfapomorze.pl lezy... :(. Forum jest i dziala, ale prawie nikt nie ma do niego dostepu. Poza tym, kiedys wiekszosc KARPikow zadecydowala, ze fotki z galerii spotkan beda dostepne tylko dla zarejestrowanych na naszym forum. No chyba, ze w wypadku tej galerii zdecyduja inaczej... Jak demokracja zdecyduje tak ja wykonam ;).Cytat:
Napisał Daevit
Dla tych ktorzy nie byli i jeszcze nie zaluja oraz dla tych ktorzy byli ale chca sobie przypomniec. Fotorelejszyn ze zlotu na Pomorzu:
http://www.karp.webd.pl/forum/album_cat.php?cat_id=63
87 zdjec krok po kroku, w miare chronologicznie. Pod zdjeciami opisy. Galeria dostepna nawet dla niezarejestrowanych na forum KARP. Milego ogladania.
Aż łza się w oku kręci, szkoda że to już za nami :cry:
CIeszę sie bardzo że ktos w koncu zapodał fajne fotki ze zlotu na Pomorzu i należy się za to browarek jaro do CIEBIE POMYKA BROWAREK
Popieram.Krosno zapodaje DUŻY BROWAR <piwo>
A te co sa od tygodnia w albumie nie są fajne?? :lol:Cytat:
Napisał rafal_1974
link, gdyby ktos nie wiedzial gdzie :) http://www.forum.alfaholicy.org/album_cat.htm?cat_id=58
Pozdrawiam :)