Wszyscy mają moderatorów tylko nie południowcy, moze zrobimy jakas ankiete, kto jest chetny do bycia moderatorem to prosze sie wpisywac i zrobimy głosowanie, ewentualnie propozycje kandydatur.
Co Wy na to?
Printable View
Wszyscy mają moderatorów tylko nie południowcy, moze zrobimy jakas ankiete, kto jest chetny do bycia moderatorem to prosze sie wpisywac i zrobimy głosowanie, ewentualnie propozycje kandydatur.
Co Wy na to?
czesc
ja proponuje ciebie :) :roll:
Ja tam z południa nie jestem :oops: , ale znam gościa i popieram kandydaturę
Nada się :D
ja jestem z Pawłem :D
Ja też dwa!!! razy popieram!
wydaje mi sie ze jednogłośnie Paweł156 wygra:)
masz tez moj glos :)
:mrgreen: to i ja jestem za :mrgreen:
Myśle,że obedzie się bez ankiety. Jestesmy za tym ,aby moderatorem zostal Pawel.
Nie mam nic przeciwko wiec mój głos równiez na Pawła
Kurcze, zaproponuj tu cos i juz Cie wybiorą :mrgreen:
Bardzo mi miło czytac poparcie dla mnie :) ale moze sie jeszcze znajdzie jakas kandydatura :)
A jak nie to moge moderować :) poczekamy az sie jeszcze kilka osob wypowie, zeby nie bylo ze kupilem glosy albo cos :lol:
Pozdrowienia z Czech dla wszystkich!
Ty tam nie pozdrawiaj tylko jakieś browarki z Czech proszę przywieść, wyborcy oczekują imprezy z okazji zaprzysiężenia nowego Moderatora :mrgreen:Cytat:
Napisał Paweł156
Pozdrowionka
Spoko, spoko beda czekały na lokalnym zlocie 21/22lipca :)Cytat:
Napisał AR_33
[quote="Paweł156"] poczekamy az sie jeszcze kilka osob wypowie, zeby nie bylo ze kupilem glosy albo cos :lol:
quote]
Mi na konto nic nie wpłynęło a na ciebie głos oddałem :mrgreen: :DDD :mrgreen: :DDD
no wiesz jak siedzi w czechach to moze chociarz po browrku przywiezie na spocik jak mi sie uda to sie zjawie to sie wypije zdrowie nowego moderatora :P :mrgreen:Cytat:
Napisał wisiol
ja tez uwazam ze Pawel bedzie dobrym moderatorem wiec glosuje na Pawla
Browarek może być :mrgreen: :mrgreen:
no juz mamy moderatora :)
Paweł156 - moje gratulacje :)
Dzieki, mam nadzieje ze sprostam :) jak nie to zrobicie powstanie i mnie obalicie :mrgreen:
Obalic to mozemy flaszke za zdrowie nowego moderatora :mrgreen:
a tak pozatym to GRATULACJE !!!
No widzisz, rozdałeś browary gdzie trzeba i Moderator jest :P
Tak na poważnie: Moje gratulacje :D
Również gratuluję teraz już oficjalnej nominacji :D
Też dorzucam swe gratulacje.
Congratulations!
Odpowiednia osoba na właściwym miejscu.Przyłanczamy się do gratulacji.
A ja tu taki młody :( i nie moge zagłosowac:( mam nadzieje ze troszke was poznam na zjezdzie i wtedy moge sie wypowiedzieć:) ale gratulacje Paweł156!!! :D
dzieki za gratulacje, głosowanie juz sie zakonczyło :)
zamykam temat i do zobaczenia na zlotach :)