Witam,
W Łomży pojawiła się ostatnio duża ilość AR.
Jestem ciekawy czy z przypadku czy z pasji do tych aut?
Czy jest ktoś na tym forum z Łomży?
Printable View
Witam,
W Łomży pojawiła się ostatnio duża ilość AR.
Jestem ciekawy czy z przypadku czy z pasji do tych aut?
Czy jest ktoś na tym forum z Łomży?
zapraszam kolege na spoty w białymstoku najblizszy odbedzie sie 18 grudnia o godzinie 19 jezeli jestes zainteresowany sledz temat Bialostockiego spotkania
Pozdrawiam
Dzięki,
Chętnie się pojawię, ale może następnym razem
Trochę mam problem, żeby wygospodarować czas w dzień powszedni.
ja jestem ;) jezdze czarna Gtv chyba jedyna w obrebie 80km, z tego co wiem kilka szt na podlasiu. Ja siedze na alfaclub jesli bedziesz mial czas czy cos mozna sie wybrac do Arkadi na spot.
W samej Łomży często widać 33, 145,146,155,156,166,GT, moja 159
jeździała też 75,
a GTV to rzeczywiście żadkość, powiem szczerze, że nie widziałem Twojego auta.
w weekendy caly czas jestem na miescie a w tygodniu po bialym jezdze. w lomzy 156 i 166 jezdza reszta to wyjatki czasem ajkas 147 sie trafi i jedna GT pod urzedem pracy.
GTV rzadkosc bo z tego co ludzie liczyli to 5 szt na podlasiu :D
btw nie byles ostatnio na BP i parkwoales tak wzdluz wyjazdu z bezdotykowej naprzeciw bistro? bo ja na szczotach swoja mylem i tam stala 159 ale NO chyba blachy
jak kolega w tygodniu po Białym śmiga to zapraszamy na spocik do nas w piątek 18 :) o godzinie 19 na parkingu pod galerią zielone wzgórza obok toru kartingowego
Pozdrawiam
w tamten czwartek sie juz wybieralem no ale jakos nie wyszlo :)
to jak będziesz miał czas i chęć to wal śmiało :)
z kolezanka mielismy wpasc ale jednak poszlismy do kina a w ten piatek postaram sie byc :)
Do konradzika
Mam lokalne blachy, jasny brąz metalik, sedan
to przyznam ze nie widzialem. a gdzie meiszkasz? ja kolo stokrotki, ale w weekendy cale dnie sie po miescie szwedam :D
Ja bywam w Łomży bo często jeżdżę do Zambrowa.
Witam. Ja tez prawie codziennie jestem w łomzy :)
Widze ze coraz nas wiecej z Podlasia moze bysmy jakis wiekszy spocik zoorganizowali co wy na to mozna by było jeszcze pogadac z Kolegami z okolic Olsztyna i ogolnie Mazur??
Jedna z GTV w kolorze czerwonym jest z Suwałk :)
To ta co często stoi na przeciwko biedronki na ul. Franciszkańskiej ? Jeśli tak to widuję ją często z rana jadąc w stronę szpitala.
Zgadza się,chodzi o tą dokładnie Alfę :) Szczerze powiedziawszy to nie widziałem chyba żadnej innej GTV w Suwałkach i jeżeli mnie wzrok nie myli jest to 2.0 V6 TB
Jest jeszcze jedna, ale stoi w komisie i nie na polskich blachach. Ale może ktoś się na nią skusi z Suwałk.
kolegów z Łomży i okolic również zapraszamy na nasz spocik który odbędzie się 30.12.2009r w na parkingu pod galerią zielone wzgórza obok toru kartingowego
a o ktorej jest ten spocik??
O 19, wszystkie informacje o spotkaniach znajdziesz w wątku "Białystok spotkanie"
Koledzy z Podlasia mam zaszczyt zaprosic was na spotkanie Alfistów które odbędzie się 15.01.2010 godzina 19 na terenie Parkingu Galerii Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego.
Chciałbym żeby było nas jak nawięcej ponieważ chcę zaprosić gościa z lokalnej gazety aby opisał nasze spotkania i żeby zachęcić posiadaczy tak pieknych Aut jakimi są Alfy Romeo do spotykania sie i zapisywania do naszego grona posiadaczy tej oto marki
Pozdrawiam i mam nadzieje ze choc jakas delegacja z Łomży czy innych regionów Podlasia się pojawią
tym razem postaram sie z kolezanka dotrzec swoja Gtv, tylko niezbyt gotowa na zlot bo z tylu sprezyna daje o sobie znac, ogranicznik drzwi nie wymieniony i audio lezy ale w domu a nie w drzwiach no ale pokazemy sie z jak najlepszej strony. i do ludzi z bialego mam od razu pytanie gdzie na myjnie teraz? zeby mi samochod wytarli do sucha, w alfie jest ok?
w alfie mylem i myja bardzo dobrze tylko najlepiej zostawic na godzinke w podziemnym parkingu i bedzie dobrze
A z Łomży jeszcze ktos bedzie jechal na ten spot do bialego??
mobilizujcie się fajnie jakby byli też ludzie z poza Białegostoku
ja aktualnie mieszkam w bialym wiec bede :) wczoraj w alfie lod zszedl i wyschla wiec nie bede myl wyglada nie najgorzej ;)
http://www.youtube.com/watch?v=l8Qad1CGU4g mała relacja z spotkania które odbyło się 15.01.2010 :)
dzieki panowie za spotkanie, milo bylo poznac ;)
również miło było poznać i zapraszamy na kolejne spotkanka jeśli bedzie takowa możliwość i chęć oczywiście
pozdrawiam
Najbliższe spotkanie odbędzie się w piątek 29.01.2010 na parkingu Galerii Zielone Wzgórza obok toru kartingowego godzina 19. Kiedy już się wszyscy zjawią to pojdziemy usiaść obgadać sprawę w ciepłe miejsce; dotyczącą naszej strony Podlaskiego Klubu Alfy Romeo.
Pozdrawiam
witam śmigam 156 2.4jtd zialoniutką
:lol:
to jak ściągniesz zapraszamy na spotkanie do Białegostoku najbliższe bedzie w piątek 12.02.2010r o 19 w galerii zielone wzgórza obok toru kartingowego i tak co dwa tygodnie
Cześć alfaro
Twoja verde amazonia z jasnym środkiem - jak dobrze pamiętam - miałem taką kilka lat temu tylko w benzynie.
zapraszam was na nasza strone ktora jeszcze jest w budowie www.pkar.pl oraz na nasze forum www.forum.pkar.pl
Pozdrawiam
panowie czytam forum i nic sie nie zmienia ar jest sporo w łomży ale nikt sie nie loguje na stronie a może zorganizowac jakiś zlot na wiosne podzielic sie informacjami o naszych ar
zapraszam kolega na nasza klubowa stronke Podlaskiego Klubu Alfa Romeo www.pkar.pl i na forum www.forum.pkar.pl a co do wiosny to jakies plany sa co do zrobienia spotu wszystkich Podlaskich Belli
Pozdrawiam