Dasz rade! :) Zyczyc wam Milych wakacji? :)
Printable View
Dasz rade! :) Zyczyc wam Milych wakacji? :)
no to .. milych, pogodnych wakacji ;) wracaj szybko :D
Urlop bez netu, też mnie to czeka ale dopiero w sierpniu :|?: Tragedia
W takim razie pogodnych i mimo wszystko dluugich waksów, zregenerowania sil na kolejny spocik :) 8)
Dopiero teraz przeczytalem tego posta, a wczoraj napisalem Ci wiadomosc na PW i czekam i dziwie sie, ze Cie jeszcze nie było :>>
To przeczytasz to jak wrócisz wiec bedziesz wypoczety i gotowy do odpisania :wink: :!:
Kurcze, to teraz pod nieobecność Marcina wszyscy stuningują swoje samochody.. :(
No to teraz jaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
lansuje sie od jutra w okolicy Kolobrzegu. Jakby ktos byl nieopodal i mial chec na spota, to grupa łódzka moj nr. telefonu (mozecie podawac Alfaholikom moj nr jakby co....).
Jak zlapie jakiegos hot spota, to zajrze tu do Was.... bo po gprs to raczej cienko widze...
:lol: :lol: :lol:Cytat:
Kurcze, to teraz pod nieobecność Marcina wszyscy stuningują swoje samochody..
Milego wypoczynku zycze, narob fajnych zdjec z D. :) Forum chyba da sie czytac z komorki...
Niee no to Marcins pojechal tuningować swoją :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Grzegorz83
Witaj po wypoczynku :D
No to chyba najgorsza rzecz sie roztać z netem. Mnie omineło pewnie kilka spotów przez wyjazd na działke. No ale cóż trzeba trabanta skączyć budować i od września sie bedziemy widzieć znowu. :mrgreen: :mrgreen:
ajm bek.
no to powiem tak, ze niunia narobila w prodrozy 2000 km, notujac nieskie zuzycie paliwa oraz zero awarii czy niepokojacych symptomow.
Na A2 podczas nocnej jazdy sprawdzilem, co fabryka dala i jestem wciaz pod mocnym wrazeniem.
Mialem okazje pozwiedzac troche kretych drog i wowczas usmiech na ryju.
Spotklalem wiele alf, 99% pozdrawialem, odmachano mi raz (!) - pozdrawiam drajwera.
Rozdalem troche ulotek - a teraz ide spac.
Adasco a nie ustapila ci czasem drogi czarna 156 gdzies pomiedzy bydgoszcza a koninem?
dzisiaj widziałem indentyko jak twoją pod Łodzią - jakiś "ojciec" prowadził ale to chyba nie była twoja - nie pamiętam blach :)
Cytat:
Napisał PawełQV
Nieee - moja fura dzis caly dzien w "domu" :)
ramki założone? :D
aaaa zdaje mi sie, ze tak...... Jesli wyprzedzajacy mial bajzel na tylnej polce i nalepki w rogach szyby - no to ja. Tak po prawdzie, to nie pamietam, kogo wyprzedzalem.... ale w strone AR z reguly czyms mrugalem.Cytat:
Napisał Siekier
No bo widzisz - ja co prawda kiblowalem w lodzi ale pozyczylem Belle rodzicom bo jechali nad morze no i wlasnie dzisiaj sie dowiedzialem ze wyprzedzala ich czerwona perła 156 na lodzkich blachach. Oczywiscie zaznacze ze dzien wczesniej wpoilem tacie ze ma mrugac do AR na drodze - mowi ze mrugnal jej dlugimi jak juz byla przed nim hehe :DCytat:
aaaa zdaje mi sie, ze tak...... Jesli wyprzedzajacy mial bajzel na tylnej polce i nalepki w rogach szyby - no to ja. Tak po prawdzie, to nie pamietam, kogo wyprzedzalem.... ale w strone AR z reguly czyms mrugalem.
POrzadek musi byc! :)
No to ja...
Tata powiadasz.... a ja sie zastanawialem, kto tak meczy alfe jadac 80 km/h :D ;)
Moze akurat czytał ksiazke :wink:
W tamta strone pogonil ja 170 km/h, widac esencja przyjemnosci z prowadzenia Alfy jest rozmaitosc :)
W kazdym razie masz "pozdro" :)
dzieki, tez pozdrow tatke :)
170? ale to chyba po miescie? :D
Oczywiscie, ale niestety tylko na jednokierunkowych :)Cytat:
170? ale to chyba po miescie?