co wy na to by gdzies sie spotykac w okolicy katowic jest nas tu troszkę jakieś cykliczne spotkania np co pt czy sob o 20 ? co wy na to jak bedzie zimno można jakąś małą knajpkę przyczaić a jak bedzie ciepło np . silesia parking ?? co wy na to
Printable View
co wy na to by gdzies sie spotykac w okolicy katowic jest nas tu troszkę jakieś cykliczne spotkania np co pt czy sob o 20 ? co wy na to jak bedzie zimno można jakąś małą knajpkę przyczaić a jak bedzie ciepło np . silesia parking ?? co wy na to
dobry pomysł :)
hm ,czemu by nie :)
autami i knajpka - już to widza
he he he
a hanysy z siemców oszukujo - piszo dwa głosy a jak nie bydzie adamsa to i katki nie bydzie
p.s.
katka- ale mosz foty na NK :D:D
jo sie nikaj nie godził na upublicznianie mojego wizerunku
- zymby cie świrzbio ?
[QUOTE=bocian;262785]autami i knajpka - już to widza
he he he
a hanysy z siemców oszukujo - piszo dwa głosy a jak nie bydzie adamsa to i katki nie bydzie
p.s.
katka- ale mosz foty na NK :D:D
jo sie nikaj nie godził na upublicznianie mojego wizerunku
- zymby cie świrzbio ?[ Ja bociuś ,fajne foty ,tyż tak godom,oj ja okropnie zymby mie świerzbią :D:D:D aha i jeszcze coś a skąd wiesz że mie samej nie bydzie ,przeca autobusy do Katowic jadą :D
Dobry pomysł, jestem za.
Pozdrawiam,
no niby ok ale...
piątek albo sobota ok 20:00 ? jo w tych godz. na łikendzie to już raczej nie jeżdża
:beer:
:D
:party:
Ja w piątki kończę pracę o 21, więc jakby się coś jeszcze działo, to chętnie podjadę.
Jak nie będę w pracy to chętnie się pojawię . Trza by się wkońcu zintegrować z Alfoholikami ;]
no to mozna wybrac inną godzine termin tez moze byc inny spotkania furmankami(alfospotkania) w srody a w łikendy(alkospoty:) nawet mam juz alfe która nas bedzie wozic na te łikendowe spoty zmiescimy sie wszyscy ? http://zapodaj.net/40e7dd789456.jpg.html
no myślę że zmieścimy się bez problemu :)
ja także jestem za spotkaniami :) póki co weekendy mam wolne :)
Co do spotkań jestem za, ale trzeba ustalić konkretny termin i rozpocząć wreszcie spociki :)
Oczywiście jestem ZA :) Piątek nie wiadomo... zresztą każda data różnie może pasować każdemu ale przykładowo jak tylko będe mógł to oczywiście będe :)
Najlepiej zrobic jakos ankieta i sie wtedy ustali komu kiedy psuje.
Izane,jak tam turbo?Bangla?
jo moga dzisioj
:D
=================
no to żem sie napogodoł
:mad::mad:
ale jak się fajnie śmiga w zakrętach ( pustych ) :D:D:D
Witojcie
pozdrawiom Wos fest, i popierom co by my sie cylneli kajś bez wochende,fest mi sie cni bez Wos i pogodoł bych sie ło tym co sie wom we aucie łostatnio zdupcyło,cy wom coś chronie we motorze abo kaj indzii.
pyrsk Gregor
Grila cza by zrobic,może byc na kopcu:)albo nawet i fojera,żeby nie piździało,ino nie w ten łikend.
Do tych,co nie wiedza o co loto:
pozdrawiam Was bardzo i jestem za tym,zebyśmy się gdzieś spotkali przez łikend,bardzo mi się nudzi bez Was i pogadałbym o tym,co się wam w aucie ostatnio popsuło,czy wam coś rzęzi w silniku,albo gdzieś indziej :D
łod downa godomy z Modym(Omen),Pennym,Marco,Cycuś'em co by słożyć kajś fojera abo co, som bych zezar bratwuszt, no terozki sie nie do,ale jak ino sie trocha łociepli to coś wymyśla, mom jus pełno żić tego śniega.
Pora lot na zot, byłech na takim fajerze,było -trzi,słożyli my fojera-dżewo ze lasa,kartofle do łognia,wuszt na łogiń,gorzoła we śniegu...godali my i pili cało noc do cwortyj,bratkartofle zezarły wieprzki...
Adams jo tyz nie moga we tyn wohende,ale pierzinie musymy cos zrobić...
Leci jak szalone :) już lekko pobrudzone od wężyka któy doprowadza olej ale to tak lekko :D
Nawet ostatnio robiłem testy na autobanie... wchodzi w obroty bez zgżytu... 180 km/h nawet nie wiem kiedy się pojawiło a nawet go nie cisłem i przez to pominołem skręt na McDonald w Katowicach bo nie wyhamowałem... :D
Cóż pasowałoby walnąć spotkanie ale najlepiej mi pasują soboty przeważnie lub niedziele :> moje ostatnie spotkanie było to grilowanie z Adam$em pod garażem... sponsorem był: "Mobil S 2000 Diesel" którego napewno troche zjedliśmy ;D
Pozdrawiam
i ja chętnie bym się spotkał z użytkownikami, tak mało wiem o mojej belli jeszcze, a przygoda we wrocku zaskoczyła mnie bardzo, ktoś już jakieś miejsce i terminy ustalił ??
pozdrawiam
może w Niedziele ? popołudniu ? albo coś ?
to jo bych z tego Gorolowa podjechoł
ino żeby mie na gruba na szychta nie zaciągli :-)
No to jo by tyż kajś podjechoł
no i d....
ni moga w niedziele :-( gości byda mioł
czyżby temat umarł??
może w końcu dogadamy się na jakiś termin konkretny np. w najbliższy weekend? i dogodne miejsce np. Katowice :)
no jo jest za:) tak jak wczesniej pisali ze na silesii na parkingu, zeby nie pizgalo zabardzo to mozna na podziemnym tesco na samym koncu zeby bylo miejsce;)
niedziela wieczór ? taka zaprawa przed poniedziałkiem :D
okresl dokladnie godzine i kazdy chetny napisze czy mu pasuje
mi niedziela pasuje... ok 18 może?? :) no i parking pod tesco jak najbardziej :)
no najlepiej pod tesco, nie bedzie tak pizgac. dla pewnosci zeby bylo miejsce do zaparkowania bo w SCC roznie bywa w weekendy to tez bym proponowal parking pod realem na 2 stawach, tam zawsze 1/3-1/4 parkingu jest pusta a szczegolnie od strony opla.
to moze zrobimy jakas liste kto bedzie w niedziele o 18 pod tesco lub realem, kwestia dogadania sie jak komu lepiej pasuje.
pod realem spoty mają koledzy z VW :D:D al e co tam :) możemy sie zaprzyjaźnić :P
no silesia chyab bedzie lepsza ja na dzien dzisiejszy moge wpasc o 18
mała czarna w termosie mile widziana :)
ja też bardzo chetnie sie pisze..
no to co?? ostatecznie niedziela parking podziemny pod tesco przy scc :) godzina 18-ta ;] hehe
Fajnie fajnie macie a tu w okolicach Mazowsza niccccc:/