Nanioslem zmiany na mordce mojej 156. Jak je oceniacie?
Printable View
Nanioslem zmiany na mordce mojej 156. Jak je oceniacie?
do tego jeszcze chromowane ramki wokół szyb, chromowane kołpaki i jest full wypassssss :P (bo z tego co widzę chromowane mocowanie tablicy jest już na miejscu)
Coś w tym jest :)
dla mnie ok :>>
Mysle ze na razie starczy bo latwo przesadzic. Po prostu za czarny mi byl ten glil w srodku.Cytat:
Napisał bart
W 146 mialem gril czarny matowy to teraz taka odmiana :twisted:
to teraz powiedz czym to zrobiles bo tez mi sie podoba i moze u siebie bym cos takiego pomyslał
Listwy chromowane samoprzylepne o profilu trojkatnym (chromowane odbojniki na zderzaki)łatwo mozna przyciąć i mają zbliżony kształt do obwódki grila (zwykle sa uzywane do wiejskiego tuningu)-są grube i mozna dobrze dopasować do profilu obwódki. Mam nadzieje ze to nie profanacja alfy, ale jeśli nawet to jest b fajny efekt którego zdjęcia nie oddają.
jakoś mi nie leży ten grill, raczej jego korekta,
kwestia gustu
Sama mam przyklejone takie listeweczki na grillu, moim zdaniem to troche przesadziles z gruboscia!
jakos to wyglada ..
ciekawe jak na zywo :) ?
Szkoda ze do 146 nie ma czegos takiego.
tez mi sie tak wydaje, zbyt wulgarne jak dla mnieCytat:
Napisał Sylwia
Nie wiem jak na zywo wygladaja RedScorpiona, ale moje wygladaja slicznie bynajmniej mi sie podobaja :mrgreen:Cytat:
Napisał fr33
I tu racja :wink:Cytat:
Napisał Sylwia
Troszke za syto :!:
Cytat:
Napisał Sylwia
rewelacja :mrgreen:
Bo ja mam SW to muszą byc grubsze :lol:
A to przepraszam :mrgreen:Cytat:
Napisał RedScorpion
Śliczne, to pierwsze zdjecie nadaje sie do katalogu albo do kalendarza, rewelacja!Cytat:
Napisał Sylwia
To zmienia postac rzeczy :!: :wink:Cytat:
Napisał RedScorpion
Witam!
Mnie się podoba, zarówno opcja z szerszą listwą, jak i z węższą:)
Ja też mam czarną 156 i chciałbym taki kosmetyczny zabieg zastosować i w moim samochodzie.
Dlatego powiedzcie proszę gdzie kupiliście te listwy, na allegro jest ich mnóstwo, jednak nie wiem które wybrać by dobrze pasowały. Może podpowiecie mi, podając ich wymiary, albo po prostu link gdzie mogę kupić odpowiednie listwy?
Pozdrawiam.
- Rafał
Węższe listwy dużo lepiej wyglądają
Kupilem po prostu w sklepie motoryzacyjnym.
Na zywo nie wygladaja tak szeroko - zdjecie jest zrobione z przodu- a one maja przekroj trojkatny tak ze wlasciwie efekt jest "węzszy" postaram sie zrobic jkies fotki z innego kata.
e no spoko każdy przystraja sobie autko jak uważa za słuszne....moim zdaniem jest ok ale nie ma co przesadzać
tez o tym mysle, ale zdecydowanie o wezszych.... Scorpion, wezsze tez miaja? Gdzie kupowales? To to takie cos z metra ciete???? Kleiles to czyms?
Ja jakis czas temu tez zmosyfikowałem grill swojej belli. Wczoraj wklaiłm jej zdjecia do własciwego działu ale jesli ktos nie widział pokaze tu:
Kupilem w sklepie motoryzacyjnym w Pabianicach. Zapakowane 4 odcinki po 30 cm pod spodem maja tasme. 25 zetaCytat:
Napisał adasco