POzdrowienia dla wszystkich.Jak możecie to się wpisójcie zobaczymy ile nas jest:)pozdrawiam
Printable View
POzdrowienia dla wszystkich.Jak możecie to się wpisójcie zobaczymy ile nas jest:)pozdrawiam
Żory sie klaniaja
I leszczyny też.
witam was..miło że nie jestem sam:)
Racibórz rownierz wita!
wiem ze kiedys byl ktos jeszcze z rybnika ale chyba juz dawno na forum nie zagladal
No ja też miałem swego czau przerwę i nie było mnie na forum...
Ja częściowo mogę się odezwać bo moja lepsza połowa pochodzi z Jastrzębia, a co za tym idzie bardzo często tam bywam :)
Tak na marginesie w tą sobotę będziemy w Jastrzębiu więc na chwilkę można by się było gdzieś spotkać :wink:
A ja akurat będę na weekend w Poznaniu.. :) "Mrugniemy" sobie po drodze.. :DCytat:
Napisał AR_33
Jedziesz "normalną" trasą (Tarnowskie Góry - Kluczbork - Ostrów - Jarocin) czy masz opanowany jakiś lepszy przelot?
Ja jeżdzę z Poznania przez Leszno, Rawicz do Wrocławia, a dalej A4. :)Cytat:
Napisał Grzegorz83
Do Jastrzebia jedziemy w piątek po pracy :D
Trasam może trochę dłuższa, ale na pewno szybsza szczególnie od Wrocka :twisted:
Ja bardzo chętnie tyle że jestem aktualnie na wakacjach...No ale w innym terminie czemu nie:)
Rybnik wita :wink:
Cześć
A ja jestem z okolic Bielska-Białej, a prawie każdy weekend w Rybniku :)
Pozdrowienia
ooo jednak nas troche jest w tych okolicach :) ja coprawda tylko weekendowo ale zawsze cos :) moze na następnym zlocie albo mini spocie bedzie jeszcze wiecej AR? :)
Pozdrawiam
POWITANKO
RYBNIK WITA
:mrgreen:
Fajnie że jest nas coraz więcej....żałuje tylko że na zlocik się nie dam rady wybrać żeby was poznać i napić się wspólnie piwka
Kto z okolic jedzie na zlot do Bielska. Mamy co prawda kawałek, ale można by jechać kolumną. Co wy na to żeby się gdzieś spotkać i później wyruszyć grupą. :)
My z Lidką wyjeżdzamy z Jastrzębia w piątek :D
ja wyruszam z Zor
jedziecie przez Pszczyne ?? jak tak to sie mozemy w pszczynie umowic i pojedziemy razem :)Cytat:
Napisał AR_33
Ja z pszczyny wyjade pewnie kolo 9rano zeby byc wczesniej wiec bede na Was czekał w bielsku :)
Jeszcze nie wiem dokładnie jak pojedziemy, ale podaj mi na PW nr. tel. do Ciebie to sie zdzwonimy w czwartek i dogadamy temat. :)Cytat:
Napisał DDEvil
hejka
ja bym proponował w pierwszym Mc Donaldzie czy stacja benzynowa .??za Pszczyną tylko o której :)
jak co to sie pisze :) :gitara:
Pszów pozdrawia
Pszów pozdrawia
Żory witają :-)
Witam kolegę z Żor.
ah to juz jest nas 2 :)
Wita Jastrzębie :mrgreen: Troche mnie tu nie było :P ale postaram się naprawić mój błąd drodzy Alfiści 8)
czy bylby ktos chetny z okolic Raciborza na zrobienie malego spociku teraz w sobote albo niedziele?
jak juz rozmawialismy w innym temacie ja sie pisze :)Cytat:
Napisał Jeson
Witam z Ustronia , to okolice Wisły , Cieszyna. Pracuje w Bielsku ;)
pozdrawiam
Witaj kolego, wpisz sobie w takim razie w profilu Ustroń, a nie śląsk :wink:Cytat:
Napisał Zun
Hmm , nie wpisuje , bo duża częś ludzików nie wie gdzie to jest - jest nawet taka grupa osób , która myli moją miejscowośc z tą o nazwie Ustronie Morskie ;) Dlatego wpisuje śląsk i jest już w miare dobrze ;)Cytat:
Napisał Lopezius
Ale wpisze ustroń , w sumie niech Ci co nie wiedzą gdzie to jest się bujają
pozdrawiam
To może "Beskidy" :wink: .Cytat:
Napisał Zun
Zapraszam na spota do Krakowa 11 maja, możemy pojechać razem 8)))
Bardzo chętnie , ale niestety w ten dzień wyjeżdżam na wakacje nad morze nasze piekne ;
)
pora Reanimować temat chyba bo troszkę alfoholików nazbierało u nas:) Rybnik Srebna 145 Pozdrawiam
Hello,
Witam ponownie
Rybnik - witam wszystkich
o co chodzi w tym temacie jakis spot czy cus? rybnik wita:agree:
jak coś ja się pisze:)