Brzoza chętny :D chyba, że mi wakacyjny wyjazd skoliduje :(
Printable View
Brzoza chętny :D chyba, że mi wakacyjny wyjazd skoliduje :(
nstepny weekend??
Pod następnym weekiem się mogę podpisać. Dawno się nic nie działo więc trza to zmienić :!:
Mi tez pasuje next weekend :)Cytat:
nstepny weekend??
jezeli bedzie ladna pogoda proponuje Czarnocin - kawalek wody jest , trawka, sporo miejsca mozna sie walnac na kocyku.. :)Cytat:
Napisał marcins737
...ja chyba bede - chyba bo do nastepnej niedzieli watpie bym mial autko sprawne...i po cholere wy chcecie tak daleko jezdzic :?: ...Mlynek byl zly :?: ...
no to chyba pierwszy spot który opuścimy, od wtorku się wczasujemy :mrgreen:
Buuu a co sie stalo? W sumie ten czarnocin to tylk otaki propozyszyn - :) ja i tak nie jestem w 100% pewny swojej obecnosci bo wypatruje "last minute" :DCytat:
Napisał Yoopi
Ja również postaram się zjawić bo sie deko stęskniłem:)
ja niestety nie pojawie się znów gdyż siedzę w Irlandii :( ale po 6 pazdziernika chetnie się pojawie a póki co będę oglądał zdjęcia :D
ooo to ja też bym wpadł tak zainicjować swój udział, a może uda mi się tą cholerna 75ke ściągnąć z wrocka do tego czasu :roll: byłoby milo a jak się nie uda (bo może to straaaaszliwy złom) to tak na krzywy ryj bez autka tyż można? (bo fiacisko powiedziało dowidzenia pompie hamuclowej, skubana 36 lat wytrzymała:D) zabierze mnie ktoś choćby do bagażnika o ile impreza się przeniesie :DDD
tradycyjnie nawalam, taka praca ;//
a do której byście się spotowali?
bo ja bym mogła, ale dopiero wieczorem....
uuu dojechałabym na koniec imprezy... :(
a wtedy 250 km przestaje mi się opłacać ;-)
...ja powinienem byc choc to wszystko zalezy od dobrego humoru mojej malej czarniutkiej 145...ale tak na 99% jestem...
Mi dziś wypadła wycieczka do Bełchatowa i nie wiem czy uda mi się dotrzeć jutro, ale na pewno będę sie mocno starał. Pewnie na 13 pod Real'a nie zdażę, więc pewnie będę Was łapał w terenie. Do zobaczenia :mrgreen:
?!:DCytat:
Napisał Wasal
Ktoś tam się zjawi pewnie :mrgreen:
No ja sie cały czas zastanawiam, w sumie jak zobaczyłem na ostatnim spocie frekwencję to mi się odechciewa ;//
Ja bede i pozwole wam sie wpuscic do waszy Belli celem zapoznania:D
...no co Ty Brzoza, przeciez frekwencja byla oszalamiajaca (dla nie wiedzacych - byl tylko Brzoza i ja)...ja podjade napewno ale nie na dlugo...a i nie obrazcie sie ze bella nie bedzie umyta ale najpierw blacharz musi naprawic jej nosek bo inaczej to mi sie od cholery wody wleje do silnika a tego nie chce...ma ktos moze dodatkowa podkladke pod tablice bo z mojej niewiele zostalo :?:Cytat:
Napisał Brzoza
Nie no całkiem spoko pomysł...Cytat:
Napisał marcins737
A o 14stej na komende wszyscy smażymy kiełbaski :mrgreen:
Cholera - emergency mi wypadlo - wpadne ale tylko na chwilke :(
Yoopi zwołał szybki spocik w celu rozdania ramek.
Efekty właśnie przytoczono...
Tobie to zawsze jedno w głowie... :mrgreen:
...jak zawsze marcinowi tylko kielbasa w glowie...moze czas pomyslec nad kuchennym grillem elektrycznym i wtedy gdy chcesz to sobie robisz kielbache - zdjecia ci porobimy, poustawiasz wokol grilla i jak spot :mrgreen: ...nie dobry pomysl :?:
Z tego co pamietam to kiedys ktos sie odgrażał o jakims serniczku... :PCytat:
Napisał marcins737
Ale to było pod konkretnym adresem :mrgreen:Cytat:
Napisał Siekier
aaaa no chyba ze tak :)
To kiedy i gdzie, że się tak zapytam. W Łodzi jestem już od 18.08 więc chętnie się zamelduję :wink:
eh... ja to dalem dupki na maksa. Siedzialem od poiatkowego wieczoru na daczy i tak sie wyluzowalem, ze w ogole zapomnialem ze spot, ze niedzaiela, ze jutro do roboty... Niby cos tam w glowie switalo o klubie.... ale bylem swiecie przekonany, ze umawialismy sie jakos kolo 20 ktoregos.
ni nic, mysle, ze od wrzesnia ferkwencja wroci do normy
Dopiero we wrześniu, niech się te wakacje skończą bo frekwencja jest, delikatnie rzecz ujmując, tragiczna... ;//Cytat:
Napisał Pablo
hehe Adasco - zarządziłes :)
BTW: brzmi dumnie: "KLUB"... 8)
No mozna przyjac, ze aktywnosc przejawia sie w mikrospotach. Np. ja i Yoopi uwazam jestesmy dosc aktywni :)
...pewnie ze na rogu bo gdziez by indziej...a a'propos to Adasco w tym tygodniu edzie ciezko mikrospota zrobic bo nocki mi sie trafily :( ...ale weekendzik jak najbardziej...jesli ktos jest chetny do podlaczenia sie do nas to serdecznie zapraszamy - tylko bez Alficzki bo zawsze kilka procentow (%) wpada w gardlo...