Witam!
Jest ktoś z Płocka albo z Sierpca?Wszyscy jakoś mogą się spotkać a My?
Printable View
Witam!
Jest ktoś z Płocka albo z Sierpca?Wszyscy jakoś mogą się spotkać a My?
ktoś na pewno by sie znalazł ;) po płocku troche alf smiga...ale użytkownikow tu za pewne malo :( jeszcze Włocławek niedaleko i inne pobliskie miesciny lub miejscowosci jak sie zrobi cieplo mozna by gdzies sie zjechac
Oooo jest ktoś:)no po Sierpcu z 7 by się znalazło ale wiesz hee starszyzna:/
żeby chociaż minimum z 15 osob sie znalazlo ;)
Widziałem jeszcze tutaj z Płocka kogoś ale na razie tylko My jesteśmy:P
no ja tez widzialem ;) i raz czerwonej 147 machnelem lapka i ten koles mi odmachal ale nie wygladalo to jak pozdrowienia tylko jakby myslal ze mnie zna tylko ze nie poznal i tak odmachal zaklopotany :P
haha albo mrugniesz i myślą że o światła chodzi:P. . . ba no tak już jest że zapomina się o kolegach z Alf...No ale spotkanko można by było zoorganizować:)
hallo hallo
no to bede trzeci :)
oczywiscie jestem za jakims spotkaniem.... ale do tego czasu musze troszeczke podpicowac moja księżniczke :)
z silnikiem juz zawalczylem i mimo ze dosc spora kwota sie uzbierala to powiem szczerze WARTO BYŁO
co do ilosci alf w płocku to troche jeżdzi ale fakt, starszyzna... no i sadze ze raczej ten samochod sluzy im do przemieszczenia sie z punktu A do pkt B.
Rowniez sie melduje :) Wiec juz grupka sie powieksza :) No nawet sporo Alf jezdzi po Płocku, jednak malo Alfistii .. Przewazaja 156 / 147 no i starsze ,164 TAXI ,33 / 75 tez spotkalem :) , z nowszych Brere/159/GT/Mito mozna spotkac przy dobrych wiatrach :) Mam nadzieje ze temat sie jeszcze rozwinie i dolaczy kilka osob :)
Mozna jeszcze rozeslac PW do pozostalych uzytkownikow z WP, WSE, WGS, CW itd :P , moze odczytaja i beda chetni :)
Pzdr
Włocławek sie kłania i się pisze na spocik
Pozdro
No ja tez piszę się na spotkano :D:D coraz wiecej Nas :)
witam
Ja też chętnie się spotkam:)
No widzę że post trochę pomaga:)No ja oczywiście też się piszę na jakieś spotkanko. Może teraz jakoś ustalimy miejscówkę gdzie można by było się spotkać,tak by każdemu było na rękę:)Pozdrawiam.
ja bym widzial taki scenariusz:
cieply sloneczny dzionek... płock, plaża nad wisłą :)
piekne okolicznosci przyrody zeby ugościc królowe polskich szos :)
hehe ;) ja dzis widzialem w plocku na blachach CLI ladna tez antena na dachu biale alusy na szybach tylnich alfaholicy :P jechalem nie swoim samochodem i chcialem podejrzec czy ramki tez ma klubowe a on mi nie dal bo specjalnie podjechal zebym nie widzial a nawet dokladnie nie wiedzial na co patrze :P poczatek mi sie podoba :) plaza nad wisla...jazda po miescie i gdzies nad jeziorko na jakies ognisko ;)
no plaża nad wisła to chyba najlepsza miejscówa :D wiec pozostało nam tylko czekać na ciepłe dni :D
No to spoko mi też pasuje plaża:D.Można rzec że dziś nawet było ładnie na dworku chyba z 11 na plusie było:).Pozdrowienia z WSE Alfaholicy
smola, seba...
powiedzcie jak sie sprawuje alfa w diesel'ku ? powoli finanse zaczynaja pozwalac myslec juz o 156 (co mi od poczatku sie bardzo podobala). teraz w swojej 146 mialem 1,6 TS ale jakos tak nie za specjalnie bede wspominal ten silniczek... slyszalem ze 1,8 czy 2,0 juz nie robi takich wielkich problemow, ale ciekaw jestem jak to jest z dieselkiem... dzis nawet odwiedzilem kilka komisow zeby posluchac jak taki silniczek chodzi... no i bardzo mi sie spodobalo... napiszcie kilka opini, z gory dzieki
Marek powiem Ci ze ja nie narzekam na swojego dizelka :D dobrze mi się nim jeździ :D trochę kasy włożyłem już w silnik no ale niestety :D samochód to największa skarbonka :) Jak go kupiłem to od razu rozrząd ale to norma :) potem świece żarowe no i ostatnio koło pasowe ;p wiec podliczyć to wychodzi ok 2 tys :) Jeżdze na co dzień dieslem VW Golf (90 km ) i Focusem kombi (90 km ) i powiem Ci ze ford najbardziej zrywny jest :) ale Alfa najlepiej mi się jeździ :) Alfe bardziej trzeba gnieść przynajmniej moja :)
Umowic sie na popoludnie w weekend ;) Przejedz sie , popatatrz, podotykaj :) Chyba najlepszy sposob :)
Pzdr
Dziś piękna pogoda:) a tu do pracy:)
dzis piekna pogoda a tu wolne :)
idziemy popiescic nieco ksieżniczke ;d
Kochani pogoda teraz przez parę dni ładna to może jakieś spotkanko?
mmm
w poniedzialek widzialem w płocku na miodowej śliczną brunetke w slicznej 156 :)
jest tu moze na forum ? ;d
heh
połączenie kobiecej urody ze sliczna AR = bezcenne :)
hehe no ja tez często widzę ta Alfę :D bo jest taka sama jak moja dlatego wpada mi w oko ;)
Sebaaa chyba dzis widzialem Cie na plocku jak jechales Swoja księżniczka na winiarach :) :)
czarna, 1.9 jtd z ramka pod tablice z logo forum :)
niestety ja jechalem firmową cytrynka ;/
wiesz ja na Winiarach często jeżdżę ale moja Bella nie ma oznaczeń z tyłu i tablice mam bez ramek :)
kogo widziałem w sobotę w 156 w Płocku?mrygałem i odwzajemnione było?:)
:) mnie :) mile uczucie nie powiem ;) zeby kazdy z Alfy tak sie zachowywal ;) pozdrawiam
Ja też się piszę na spotkanie.
Ja tez jestem z Płocka :)
tak tak :) dokladnie :) no smiga coraz wiecej i przerozne kolorki na dodatek :) :) z daleka wiedziałem ze to alfa :) ten gril mmm :P
No więc chłopaki konkretnie walimy jakiś meeting?
Lepiej z każdym dniem na dworku się robi więc może zaczniemy ustalac jakiś termin?propozycje daty no bo miejscówkę to już mamy tak:)?
oczywiście że mamy miejscówkę:)
ja już się nie mogę doczekać tego zlotu , nigdy jeszcze nie uczestniczyłem w takim zjeździe
czekam na jakiś konkretny termin ale myślę że nie wcześniej jak początek maja jak będzie cieplutko...
pozdrawiam
Tez myślę ze Maj (II polowa np. :P) będzie chyba najlepszym terminem ;) Fajnie ze robi sie całkiem pokaźna grupa w mieście :D
No to spoko:)Teraz to raz cieplej raz zimnej no ale w maju to będzie naprawdę ciepło:)i może jakiegoś grilla:)
no i dziś mnie to spotkało :) Jechał kolega Alfa z innego regionu polski mrugnął światłami i pokazał cześć :D nie powiem uczucie miłe :D
Siemanko Płoccy Alfaholicy!Jedziecie do tego Wrocławia na zlot?
---------- Post dodany o godzinie 11:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:04 ----------
jak coś to piszcie czy ktoś jedzie