Na allegro pojawiło się takie ogłoszenie:
http://moto.allegro.pl/item905938336..._gta_pack.html
Co to jest GTA pack?
Pierwszy raz o tym słyszę... Było coś takiego, czy to wymysł dyletanta handlarza?
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
Na allegro pojawiło się takie ogłoszenie:
http://moto.allegro.pl/item905938336..._gta_pack.html
Co to jest GTA pack?
Pierwszy raz o tym słyszę... Było coś takiego, czy to wymysł dyletanta handlarza?
Pozdrawiam.
- Rafał
nie mam pojęcia co to to jest " gta pack " ale może sam go skomponował bo i dywaniki niedawno zakupił http://moto.allegro.pl/item855476150_855476150.html
:-)
Chyba kolejny wymysł handlarzy. 10 poduszek + kurtyny gdzie one się zmieściły?? Dwumase też wymienił na używaną
A niby co w niej jest z GTA ??? Prawdziwe GTA to inne zderzaki szersze nadkola, inne felgi - to tylko niektóre najbardziej widoczne dodatki - ta nie ma żadnego.
To tylko wymysł sprzedającego potwierdzający że nie wie co sprzedaje !
No chyba że ten GTA pakiet to te ciemne szyby :)
Tak właśnie myślałem, że jakiś leszczu próbuje Alfę sprzedać. Dobrze, że chociaż nie podał, że to TDI :D
Pozdrawiam.
- Rafał
bez tych "leszczów"
a wogóle były jakaś 156 gta po fl? chyba nie :)
dobre, dobre naparwdę mocne to ja chyba też mam GTA pack hahahaha albo i GT lub GSi lub nie wiem co jeszcze... ale znając życie zdarzy się jakiś talent który na to poleci...
Oprócz tego potworka:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/02/97.jpg
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/02/98.jpg
Szkoda że nie robili GTA po FL :(
Nooo te dwie powyższe 156 są kozackie na maxa! Ta czerwona poprostu rzuca na kolana!
Może w komplecie do autka daje grę GTA ?
abstrahujac od "pakietu GTA" to mysle, ze to calkiem niezla oferta, pod warunkiem, ze wszystko z autem ok. swoja taka sama kupilem duzo drozej...
PS uprzedzajac... nie mam z tym ogloszeniem nic wspolnego
ze 156 gta to ma tylko 156 :-)
GTA pack - kojazy mi się z jakimś spakowanym plikiem rar. albo zip :)
post usunięty przez moderatora
chamska i niegrzeczna odpowiedz,ale jak się dziwić skoro gość ma bmw.Tak się klienta nie powinno zbywać. Nie wróże mu szybkiej sprzedaży jak tak podchodzi do każdego klienta
Coś kręci, ta nazwa jest wolna...Cytat:
GTA PACK.. to moja nazwa
PS. alces1 --> przykąsałeś, to dostałeś odpowiedź. Trzeba było bardziej dyplomatycznie podejść, to może by niezłą lekturę na temat tego kontrowersyjnego pakietu napisał ;)
... bez komentarza
Koleś się zorientował że wiesz o co pytasz i zareagował wulgarnie.
Witam
To auto oglądał Mlynek z alfaclub.pl pozwolę sobie zacytować:
Cytat:
odnosnie alfy 156 z kielc ,,150 km" i niby bogatej wersji... widzialem ja...
prawa strona robiona na dzwiach baranek po lakierowaniu dzwi nie wpasowane prog odstaje, tylny zderzak zdejmowany pewnie do malowania zle wpasowany ZERO dokumentacji odnosnie histori alfy rzadnych naklejek ksiazki.... praktycznie kazdy alement z usterka lakiernicza termostat nie dziala, tylne prawe lozysko huczy, kola przelozone przod na tyl, porysowane, opony dojechane-letnie, jak dla mnie jest to 2003r produkcji,sprzedawca nie chce zejsc ponizej 26 500 nie jestem ekspertem w dziedzinie mechaniki ale zdecydowanie nie jest warta tej ceny
mam nadzieje ze ewentualnemu nabywcy pomoglem
Kolo pojechał po bandzie :eek:
Ale z tym "SUPERSPECJALISTĄ" to przegioł - to tak jak by on się uważał za niego, a pewnie bladego pojęcia nie ma o motoryzacji
"żal" mi go i jego hamstwa :( a tymbardziej jego wypowiedzi
No to koleś już ma pozamiatane ze sprzedażą auta. Jak potencjalny klient przed zakupem trafi na forum i wątek o jego aucie to mu się chyba odechce. "Trafiła kosa na kamień"
post usunięty przez moderatora
alces ma ? lat i chyba jest zawistnym 14-latkiem, chłop się uparł bo szydził... nie pasuje nie klikam, a żyjemy w wolnym kraju... koleś nie ma co robic, i albo cierpi na autyzm albo poprostu nie może w żaden sposób zrealizować swoich pragnień... a co do dyskusji, ja sprzedaje to auto i czekam na pytania... chętnie odpowiem wszystkim ZNAWCOM MOTORYZACJI..!!!! mogę chętnie podesłać maile od tego psychola.... pisze do mnie nie wiedzieć czemu, ujawnia personalia (co wiąże się z odpowiedzialnością karną), pisze nieprawdę, poprostu nie może się pozbyć swoich kompleksów..!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:40 ----------
wieśniak i tyle, zbyt bardzo fantazjuje a zbyt mało stąpa po ziemi... szkoda.. i wspólczucie.. obok Kielc jest sławne SPA MORAWICA dla takich jak on..!!!
sam się wykop, ja nie mogę że też są tacy ludzie..? którzy zajmuja się niczym jak i wy....
Nie obrazaj ludzi, nie podoba Ci się to tu nie zaglądaj dostałeś 8 pkt, dostajesz następne dwa za 5pkt regulaminu
Ja tam ze sprzedawcą nic wspólnego nie mam i C.uj mnie to obchodzi. Nie rozumiem podejścia niektórych osób, prawdę pisząc ta Alfa w porównaniu z innymi naprawdę wygląda dobrze a że se ktoś Gta wpisał co zmienia?. Często w ogłoszeniach większe bzdury są pisane i nikogo to nie razi. Do większości sprzedawców można by pisać maile i o głupoty pytać, tylko po co?
Jak ktoś zainteresowany to niech pisze, dzwoni i pyta. Na koniec z mechanikiem niech pojedzie i do dobrego warsztatu niech zaciągnie na dogłębne sprawdzenie.
Po co marnować swój i czyjś czas na bezsensowne maile?
Pokazać później na forum jaki to znawca jestem i jaką teorię spisku handlarza wykryłem.
Nie popieram ani sprzedawcy ale także niektórych Alfistów.
Ehh znów po dupsku dostanę :-(
loki to ci się chyba na mózgu zlasowały chłopie
skoro to my jesteśmy idioci itp to ty jako ten lepszy powinieneś się wykazać czymś więcej niż prostactwem
ale lubię cię lokaty - powinni cię zrobić szefem działu humor :D
mi go dzisiaj poprawiłeś
p.s.
"my zajmujemy się niczym"
ty robisz " gta packi " do 156 :P
i jest ok :D
ogłaszasz się, sprzedajesz auto i nie jesteś anonimowy, więc nie ma żadnych przeciwwskazań żebyś był anonimem
i generalnie szkoda strzępić klawiaturę
sprzedaj sobie to autko, pozbądź się go. Zainwestuj w jeszcze kilka naklejek "M" na swoje BMW. Bądź szczęśliwy.
A my nie karmmy już trola.