Witam jest może ktoś na forum ze Szczecinka? W prawdzie jest u nas kilka Alf, ale jakoś nie zauważyłem by ktoś mrugną czy machną ręką nawet:( Pytam, bo fajnie by było się spotkać i razem pojechać na jakiś większy spocik.
Printable View
Witam jest może ktoś na forum ze Szczecinka? W prawdzie jest u nas kilka Alf, ale jakoś nie zauważyłem by ktoś mrugną czy machną ręką nawet:( Pytam, bo fajnie by było się spotkać i razem pojechać na jakiś większy spocik.
Jak spotkasz Pana Krzysia to napewno zamacha do Ciebie.
Znany jest na forum jako KAKA, albo na alfapomorze.pl jako Krzysztof.K
Hehe dzięki będę starał się nie spotkać Pana Krzysia:D
pozdrawiam
aaa, zapomniałem dodać. Jeździ bordową 147 z jasnym wnętrzem. 1.6 TS.
oo widzisz teraz to co innego sadziłem że masz na myśli jakiegoś Milicjanta dla tego chciałem unikać:D
ja jestem ze Szczecinka, myślałem zawsze że Szczecineccy posiadacze alf nie są zrzeszeni na żadnym forum i nie mrugałem nigdy nikomu. Ale wal do mnie jak w dym np na gg 5618641 , pozdro
A jest ktoś z Inowrocławia ??
O widzisz to już jest nas aż 3 :D a twoja twoja Alfę kojarzę o ile się nie myle czarny kolorek i koło ratusza można ja spotkać:P:P
ino pod ratuszem:) z naklejką alfaclub.pl , jak bedziesz mnie widział to trza zagaić coś. ja mam ciemny kolor, niby grafit, niby granatowy, sam nie wiem, podobno fachowo się zowie ten color blue cosmo.
panowie nie jestescie sami z szczecinka tez do niego naleze :) nawet nie wiedzialem ze ktos tutaj bedzie z szczecinka pozdrowionka dla was !!
tymczasem moja alfunia stoi juz od 3 tygodni na warsztacie :(:(
ee to elegancko coraz nas wiecej a nie spodziewalem sie tego po naszym miescie:D. Bedzie trzeba cos kiedys wykombinowac:). No Wasel czytalem twoje posty i powiem ze nie zazdroszcze:/ tez nie posiadam karty kodow i tez bym mial gruby problem niemniej jednak zycze powodzenia w dalszych działaniach bede trzymac kciuki by szybko udało sie Alfetke uruchomic:):)
Witam - Szczecinek.
KIEDY DRÓŻKĄ POMYKASZ TO ALFISTÓW PIĄTKĄ WITASZ
Ktoś to debatuje że w Szczecinku nie pozdrawiają
a młoda Dama która pomyka z zachodu bordową 147 nawet pierwsza piątkę poda .
(ten z GT ,,niedłdzo" chętny . a niektórzy robią wielkie oczy
Ale oni nie ALFIST ino pomykaczy.
Parking - Intermasz - stawajcie przy 1 koszykach w piątki po 15.
Jak macie radyjko to na 19 wywołaj .(AR AR lub ALFA ALFA na nasz kanał ) Alfapomorze i Alfaholiki znają ten kanał a no jest 24.
tylko nie wygadaj się na jaki.
Patrz - kratka pod tablice a wszystko jasne.
w tym miesiącu nie bardzo wyjdzie bo rozjazdy. A moze ktoś na zlot do Wrocławia chce pomykać bo nie wiem czy syna pojedzie bo nie wydobrzał po wypadku tym pod Czarnym .
Pozdrawiam.
Witam -Majkel no i jak jedziemy już coś ustalone.?
---------- Post dodany o godzinie 10:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:15 ----------
pisze się Alfacholicy - co mi się z ,,Alfaholiki" popi..... przepraszam. O.
Alfetke - alfunia fajne
ale na Pomorzu mówimy NIUNIA.
www.alfapomorze.pl
młodość ma swoje prawa - poczytacie przywykniecie.
..kiedy dróżką pomykasz Alfistów piątką witasz"
ps jakby coś niuni to mi pomagają w MKS . jak ,,blondynka" ma dobry humor to da upust
rozrząd i pompę wody wymieniam w Pile lub Słupsku. - potrzeba jakiejś blokady.
Możemy się ustawić jakos , z tym , ze ja jestem wolny od 19 codziennie niestey ze wzglęgu na pracę. Więc 15 to wcześnie jakoś:) jak będzieta chcieli sie napotkac jakoś na jakimś parkingu, albo w jakimś bardziej zacisznym miejscu to dawajta znaka !
A co to za jezyka mata chyba z polsata.
A najlepiej na PW. się dogadać.
A cha
jak pojedziemy do Koszalina to oni przyjadą do Szczecinka.
A ognisko można zrobić na koniec lata 25.09 nad jeziorkiem. ?
gdzie leśniczy nie czycha.
jeśli chcemy robić ognisko w Szczecinku, to zgadam się z ekipa z piły żeby przyjechali, całkiem przyjemne towarzystwo , raz byłem na spocie,
Nie powiem ognicho to dobry pomysł była by okazja do poznania się :) jakieś pomysły na miejsce gdzie to mogło by być?:>
w razie co można strzelic szybką ustawke nawet dzisiaj albo jutro , gdzieś chwilkę znajdę wieczorem, co do ogniska to sie dogada jakoś wiec nie ma co sie denerwować zawczasu :)
na szybkiego to można na netto się ustawić i będzie dobrze:) a do reszty sie ugadamy:)
netto jest troszke "dresiarskie":) mozna by np. na biedro na zachodzie, tam jest spokojnie i zawsze miejsce. potem sie znajdzie coś lepszego.
Heheh no masz racje w sumie na netto same bety się zbierają:P no możne być biedro na zachodzie mi tam pasuje:)
zbierajcie się na netto - róbcie betom konkurencje:)
u nas w koszalinie beciarze/dresiarze zbierają się placu przy amfiteatrze i jak jestem w okolicy to zawsze do nich wpadam - niech chłopaki popatrzą sobie na ładne autko;)
tam bez zółtej kalibry nie ma co się pokazywać:) hehe
no panowie wrescie skonczyl sie koszmar i straszne pieniadze moja dziecinka juz w domu jest heheh po miesiecu masakra obeszlo sie bez servisu :)
no to gratulacje ze udało się wszystko wreszcie sprawnie zrobić i do zobaczenia na drodze:)
jeszcze nie do konca jezdzic juz jezdzi ale cos zaczela chodzi prawie jak diesel ehh masakra
ja tam nikogo z alfa nie widze na drodze jak po szczecinku latam :cool:
Na ognisko to wybrać takie miejsce by ktoś nie pogonił i drewno było na miejscu. We wrześniu coś by się znalazło ale 35 km do szczecinka w Ostrorogu k/ Łubowa.
A spocik u kwaka na Ordona nad jeziorem?
NETTO chyba zapchane po południu nie byłem to nie wiem.
Na ognisko to z namiotami bo ,,pepsi,, jest zimna.
Koledzy z Koszalina jak czas wolny będzie też by się zwalili.
ALeeeee Zlot Byłłłłłłł że ho ho ho.!!! Brygada Majkiel się narobiła że aż mi ich żal się zrobiło.
Majkiel ,,trza" coś pomyśleć o siewaw przy ognisku na przyszłość, teksty piosenek to już wydrukuję . Zafoliuje się to starczą nie tylko na jeden raz a weselej będzie tylko musi być jeden zapiewajło - no taki co U M I E śpiewać a nie śpiewa. np Katte.
Panie Krzysiu, jesli bedzie czas to z dziką przyjemnością zajadę :)
w koszalinie jest wiecej alfistów;)
Felgę wyprostują Tobie w Człuchowie - wjazd od strony Koszalina - Białego Boru. po lewej stronie, po prawej stacja paliw , jeszcze przed światłami .
mozesz Krzysztofie załatwić jakiś namiar? numer telefonu albo mail?
zadzwoniłbym i zapytał jak to wygląda;)
Pomyślimy i zrobimy.
Wulkanizacja i Regeneracja Felg
Bolesław Frazik
77-300 Człuchów
ul. Koszalińska 6B
tel 5942-875
taki mam tel. na pieczątce z faktury, jakby co to na informację.
Pozdrowionka.
jesli chodzi o prostowanie felg, to mam namiar na mega kolesia, co robi to super!. Ja prostowałem po spotkaniu z Wielką zła włochatą dziurą. Koleś taka głowa, że sam zbudował maszynę do prostowania felg. Wpadł na ataki pomysł jak w człuchowie miał zapłacić prawie 200 zł za prostowanie alusa. Zawsze robił maszyny specjalistyczne na zamówienie. Ja wyprostowałem u niego ze spawaniem za 70 zł. robi tak tanio żeby klientów napędzić sobie, Warto.
podaj jakiś kontakt
jak cos wymyslicie na spotkanie albo ognicho najlepiej w niedziele to ekipa z pily sie pojawi elo SuChaR
hey hey Tomaszu. Można jakieś spotkanko zaorganizować widzę że ekipa z piły jak zwykle chętna:) pozdrawiam.
Jakiegoś grilciucha można by zjednoczyć w niedzielę w dzień jestem jak najbardziej za:) może żeby byl po równo dla chłopaków z Piły proponuje jeziorko Koło okonka tkzw oczko. mega miejscówka , gdzie woda jest krystaliczna :) i miło fajnie jest . Co wy na to??
---------- Post dodany o godzinie 11:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------
a propo numeru telefonu do kolesia od felg to jest 664211804 - Pan Roman. Powiedz że dostałeś numer teelfonu od chłopaka co do alfy miał u niego prostowaną fele:)
mysle ze nie bedzie problemu ale musi to byc niedziela bo slawol nie dojedzie i najlepiej we wrzesniu bo terz slawol sie chajta dajcie znac kiedy co i jak napewno podjedziemy