Witam ALFOHOLIKÓW z Suwałk. Dajcie znać że jesteście zmnontujemy jakiś mały zlocik, poznamy się!
Printable View
Witam ALFOHOLIKÓW z Suwałk. Dajcie znać że jesteście zmnontujemy jakiś mały zlocik, poznamy się!
Jesteśmy, jesteśmy :) Ta alfa w avatarze to Twoja ? Jeśli nie to jakiego koloru masz belle ?
No witam Czarna 145 melduje się ;)
mam srebrną 147
Na świeżych blachach BS38 ??
nie BS 35414
A to i jakaś nowa 147-ka jeździ tez srebrna ;) to trzeba zebrać wszystkich i jakieś spotkanie zrobić
zapraszam również do rejestracji na Podlaskim Forom Alfa Romeo http://www.forum.pkar.p i oczywiście zapraszam kolegów z Suwałk na spotkania do Białegostoku :) Informacje na temat spotakań znajdziecie na naszym forum oraz na stronie www.pkar.pl
Jadante stoisz czasami niedaleko Kredyt Banku ?
właściwie często tam stoje :)
Często wracam tamtędy ze szkoły, to widuję ją czasami :)
Włąsnie najlepiej było by zorganizować jakieś spotkanie, nic wielkiego oczywiście. Zebrać kilku ludzi z miasta i okolicy, poznać się obejrzeć nawzajem nasze ślicznotki i doświadczenia.
Wita niebieska 146.Coraz więcej nas w Suwałkach.Może niedługo zamawiając części nie będę musiał płacić zaliczki :)
Oj ja nigdy nie muszę i jak chcecie mogę załatwić to i owo z rabatem ;)
witam chłopaków zapraszam w razie chęci na spotkania klubowe do Białegostoku i na stronę www.pkar.pl
Panowie no i jak z naszym spotkaniem ? Nie wszyscy z Suwałk zajrzeli do tego tematu na pewno jest nas więcej.Wiec zapraszamy ;)
Pozdr
Dołączę się do tematu. :) Ktoś chętny do zorganizowania zlotu w Suwałkach?
w ten piątek będzie spotkanie w Białymstoku na ulicy akademickiej koło pubu antidotum jeżeli ktoś miałby chęć wpaść albo by był wtedy w Białym to zapraszamy spotkanko będzie o godzinie 20 00
I jak tam Panowie bo temat jakoś umarł ?
słuchajcie w piatek 19.03. godzina 20 zapraszam do białegostoku na spot. Wiem ze to daleko ale napewno nie bedziecie załować. Wszystkie informacje na temat spotu na stronie www.pkar.pl
Pozdrawiam
ktoś z suwałk się pisze?
:confused:
Zapraszamy was na spot w Białymstoku w niedziele 28.03 godzina 16 miejsce Giełda samochodowa (lotnisko) obok ołtarza papieskiego. Jakby był problem z dojazdem to piszcie to ustalimy gdzies w centrum i potem wszyscy razem dojedziemy.
Pozdrawiam i zapraszam
Paczek.gsm spotkaliśmy się dziś na Wigierskiej ?
Tak kolego spotkaliśmy ;) Mignąłem nawet światełkami. No ale co z reszta kolegów ?
No nie wiadomo ilu nas tu jest w sumie, a można byłoby coś skręcić.
Witam i pozdrawiam wszystkich :) dawno nie wchodziłem w regionalne fora.
Zapraszam na spot Włoszczyzny ( Fiat , Lancia , Alfa Romeo ) który odbędzie się 9 Kwietnia godzina 18:30 w Galerii Zielone Wzgórza na dolnym niezadaszonym parkingu. Obecność mile widziana
Pozdrawiam i Zapraszam
Dawno tu nie zaglądałem, aczkolwiek bardzo mnie cieszy że powstał temat o Suwałkach:)
Zatem witam wraz z moją 166 :)
O już nas coraz więcej. Można by jakiś spot zorganizować niedługo.
To może Panowie mały spocik w weekend ?
W następny oczywiście ?
Jeżeli chodzi o mnie i o spoty to chciałbym, ale gorzej z możliwościami.w Weekendy mam zjazdy w PWSZ, a jak ich nie mam to spożywam alkohol i o prowadzeniu samochodu nie ma mowy:)
Mimo wszystko informujcie mnie o planowanych spotkaniach,może wpadnę :)
Jednak nadal coś tu mało, organizować spot dla 3-4 alf ?
Początki zawsze są trudne, trzeba jakoś to rozkręcić:)
A swoją drogą - czy znacie kogoś kto w miarę profesjonalnie zajmuje się chiptuningiem ?
i ja też się na spot pisze. Z reszta pierwszy może być i nawet w 3 alfy a z czasem sie wieśc rozniesie.
W dniu jutrzejszym tj. 13.04.2010 roku proponuje pierwsze oficjalne spotkanie w suwałkach. Na parkingu między zalewem arkadia i stadionem (obecnie giełda samochodowa) o godzinie 19.
---------- Post dodany o godzinie 11:59 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:58 ----------
Naet jesli nikt prucz mnie nie przyjedzie będe napewno. Zapraszam wszystkich chetnych by poznac siebie i nasze alfy.
Myślę, że będę na pewno. Piszcie tu kto będzie.
PS. Pewnie będę najmłodszym uczestnikiem, mam tylko 18 wiosen :D
to jest nas dwóch, którzy potwierdzili swoją obecnośc
No będę i ja ;)
A ja niestety nie potwierdzam swojej obecności-termin i godzina poza zasięgiem.miłego spotkania :)