j.w.
:party:
Printable View
j.w.
:party:
Jakiegoś wursta bych wdupcył :RedMini-Cow:
z tym że dopiero od niedzieli godz 11.30 mam wolne (koniec sesji :dance3: )
no jo żech myśloł kajś najpryndzy za tydziń
może już i pogoda bydzie
No ja bym tez coś wszamał :)
tylko że za tydzień kisze w robocie :(
Ale hmm , pisze jak by coś
21.03 jest niby wiosna i dzień wagarowicza ( hehe - kiedy to było ? )
to może by jakoś przywitał ?
3 osoby są
reszta ?
albo 27 , 28
no to są cztery osoby tylko że tak na 28 marca :)
bociek jo sie tyz pisza na to ino moze trocha poczekac az sie rosciepli:D:D
Jo tyż moga być, wciepcie mnie na lista
21.03.2010 - od 12.30 jesteh wolny :)
27.03.2010 - uczelnia cały dzień
28.03.2010 - wolne cały dzień :)
Tak to wygląda u mnie ;)
według: http://www.twojapogoda.pl/ w niedziele 21 i niedziele 28 mają być 3 stopnie (ale im ufać to....) także myśle że już będzie znośna temperatura :)
damy rade :D
dobra..., jo tyż byda, moga przijechac srogim abo małym, grila wezna,cos co by sie zicnąć tyż, 28.03. raczyj nie byda w stanie przijechac kajs dali, bo byda mioł kaca morderce...dzień wceśni ida na lekko impra(liter na pysk i bez pijaństwa)
ino dejcie mi znac, co bych sie narychtowoł, jo tyz juz mom dosyc tego biołego gówna...i chyntnie bych zobejrzoł Wasze usmiechninte gymby.
pyrsk.
no chopy ino kaj??? zdoła by sie jakos gipsdeka co by na gowy nie leciało to możo Shell A4 co??
jak co to sie pisze na 21 bo potem do szpitala ide i nie wiem kiedy wyjde :/
bocian łotwiyrej ta banderoza w czyladzi:) gopcio ino nie umierej
kule ,no chyba wreszcie ta wiosna przydzie i sie wreszcie łociepli:D a Marzanna tyż bydymy topić :D:D:D
chyba VW bydymy topić:D
no to pisza :
oficjalnie :
27 abo 28 0 czi 2010
Czeladź Piaski
hanysy - brać paszporty ( mogo byc polsatu )
byda sprowdzoł
Mie to jeden pierun.
27, 28 mom wolne, inkszy weekend tyż ni ma źle.
Dejcie znać chopy co bych sie trocha przygotowoł, jaki wuszt kupić abo co.
ja synek - kup wuszta ino duzo
he he
dżordżu - gipsdeka bydziesz mioł ( obiecuja ci ) ino mie ocieplanie na ocios przywiź co by mie nie przewioło
to godołech jo - gorol :-)
"pały ze Ślunska"
jak tak dali bydzie sypało to biołe gówno, to trza Aniucha zaprosic co by nom dylówka wyspongowała... he he he he
jo biera hercówa, kety na koła, i dwa kije, bo nie łot dzisiej wiadomo że na wschodzie za rzykom jest barzi zimno i biołe niedźwiedzie mozno tam cylnąć
Ptoku...weź no mi poslii jakie nomiary bo nie wim kaj mom przijechać,a nie byda sie nerwowoł...
pzd.
Mie też ciepnijcie jaki współrzędne.
Czeladź to dla mnie abstrakcja jakaś ;)
no ja już sie czuje zaproszona :) hehe
ps. żeby zrozumieć te "wasze" ślunskie godki to sie muszę słownikiem wspierać :D
no właśnie - daj te namiary bo w czeladzi to ino wiem kaj dworzec jest :P
no i najważniejsze :P jaki ja mam paszport brać? po rodzicach jestem pół gorol pół krzyżak, mieszkam od urodzenia w Mysłowicach..., czy może zabrać już ten najświeższy - krakowski?? :D:D
Ja moge tylko 28 marca,prosze mnie dopisac Slązaki do listy.Gorol:D
Ino 28 mi pasuje, 27 byda sie edukować! :D
Także ustalmy na 28 co? ;)
Bocian, Jakiej marki piwo żłopiesz? ;)
byda jak mi nie wypadnie wyjazd do krakowa :] to chyba oczywista oczywistość :)
jerona z wami się umówić to tragedia. nakryklejcie kiedy to może wpadna
no 28... :) tak bydzie najlepiej :P
bociek jo tyż się pisza
no ja na 28 piszą :) w końcu zobaczycie mego Kancika :P w rozbiorce:P
zresztą może jakaś lista itd.? i jakieś dokładniejsze ale wstępne miejsce?
No jo tyz byda jak sie udo ;)
uwaga !!!
podaję lokalizację ( osoby z łodzi - holly czy jak to tam proszę o nie bombardowanie )
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
jeżeli ktoś może to niech się zabiera w jedno autko z kimś innym - bardzo ograniczona liczba miejsc parkingowych :-)
p.s.
Lipowa jest jednokierunkowa - wjazd tylko od strony ul.Daleka
punkt orientacyjny- LIDL na Piaskach ( duży pomarańczowy dach przy ul. 27 stycznia )
Witom. A moga tez podjechac tego 28?? ino o ftorej? bo tam blisko do kobiety jerzdza to bych se tam zaglondnol do wos?
Masterluktg jakiego koloru jest twoja bella? I na jakiej ulicy stoi nie czasem na Mickiewicza? :D
Czarne Kombi zaraz obok mickiewicza na bema albo na przeciwko cerfura na jana opolskiego a czemu??
bo jak jeżdżę tamtędy to widuje ją i byłem ciekaw czy to twoje auto super się prezentuje :) dobrze że jest ktoś w klubie z mojego miasta :) moje auto łatwo poznać na szybie przedniej jest napis alfa romeo na niebieskim tle to moje auto :D więc do zobaczenia na jakimś zlocie bądź mieście :)
Masterluktg bier ta kobieta i zaglondej :)
Adaś stympla przygotuj co byś paszporty hanysom stymplowoł