Witam! jestem tutaj nowym użytkownikiem, a posiadaczem Alfy od niecałych 2 miesięcy i mam pytanie czy w Poznaniu jest jakas grupka co sie co jakiś czas spotyka?? Jeżeli tak i macie coś w planach w najbliższym czasie to dajcie znać??
Pozdrawiam
Printable View
Witam! jestem tutaj nowym użytkownikiem, a posiadaczem Alfy od niecałych 2 miesięcy i mam pytanie czy w Poznaniu jest jakas grupka co sie co jakiś czas spotyka?? Jeżeli tak i macie coś w planach w najbliższym czasie to dajcie znać??
Pozdrawiam
Witam :)
Jest trochę Alfisti w Poznaniu, jak na razie to wybieramy się na Zlot do Bielska.
Zapraszam
Jeśli będziemy coś organizowaćnapewno się o tym dowiesz :)
Są dwie grupy, które jakoś nie mogą się zintergrować :lol: Jakby co zerkaj na www.pyratyeam.sylaba.pl na forum w jednym z działów się umawiamy. Tej jesieni chyba nie będzie czasu na lajtowe spotkania, gdyż szykuje się sporo imprez z celem pojeżdżenia - Tor Poznań przy okzaji KJS, Tor Poznań przy okazji Youngtimerów dla wybranych miłośników Ostatnich Prawdziwych Alf ;) oraz Tor Poznań w ramach Amatorskiej Ligi Torowej pod koniec października. Ale na tę ostatnią zapisy zamknieto w połowie sierpnia. Jednak na każde ze spotkań zjawi się grupa kilku, kilkunastu osób czytujących nasze lokalne forum, które przyjadą pokibicować i się spotkać. Dlatego zapraszamy. Wszystkich ;) Zimą pewnie będzie jeszcze jeden ALF oraz chcemy wynająć któryś z torów kartingowych na Alfowe spotkanie, więc też się pewnie na parkingu nie będziemy odmrażać (chociaż jak wiesz u nas to mrozów praktycznie nie ma). Kiedyś dawno, dawno temu spotykaliśmy się dość regularnie na bilardzie, albo przy pizzy, a latem na piknikach nad jeziorem. Ale na razie to umarło.
no wlasnie o takie spotkania przy bilardzie czy kreglach mi chodzi. Z poprzednia ekipa calibra group z forum takie wypady byly czeste i atmosferka bardzo przyjemna.
Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
Włodku!
Mogą, wystarczy chcieć ;-)
Mówcie gdzie i kiedy, a będzie uzdrowione scudetto moje
(na pociechę, że nie byłam w Bielsku ;) )
Byłem w Bielsku, ale bardzo chętnie spotkam się z innymi Alfisti na własnym terenie :)
Ustalmy jakiś termin i spotkajmy się. :D
Zmieniłaś entourage. Korzystnie ;)Cytat:
Napisał wera
Wczoraj aktywny tez tu PietreQ zaproponował spot pod Lechem z okazji prezentacji jego GTV6 po pracach blacharskich i lakierniczych. Proponował piątek (jutro), ja prosiłem o sobotę. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Więcej na http://www.pyrateam.sylaba.pl/forum/index.phpCytat:
Napisał AR_33
Kwestia punktu widzenia ;)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
No chłopaki, to jak w końcu? Wybiera się ktoś w sobotę ?
Z tego co czytałem na Pyrze to spotykają się w piątek :)
Tylko nie wiem o której i gdzie :?:
Jutro?
Pewnie pod Leszkiem, a o której to nam zapewne Włodek napisze... ;)
Nie napiszę, gdyż dopiero wieczorem zjadę z Olsztyna. Ale nie szkodzi Ci zerknąć "na Pyrę" ;) Podoba mi się to określenie :lol:Cytat:
Napisał wera
Zaglądam, zaglądam i nic nie widzę :wink:Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
"Na Pyrę"... urocze :D napewno sprawdzę ;)
weekend minął, na szczęście za 4 dni następny ;)
ruszajmy się chłopcy i dziew... nie, dziewczyn jakoś brak w Wlkp ;//
a wiec ruszajmy się chłopcy i ... chłopcy :DDD
Można na przykład zrobić spocik z okazji KJS-u :)
http://www.kjs.winogrady.com/kjs5.html
Miło bedzie popatrzeć i przy okazji się spotkać... co Wy na to?
Dokładnie o tym samym myślę. Tylko nie wiem, czy mój wypad na tete-a-tete z Adriatykiem nie ulegnie przesunięciu o troszkę ze względu na prognozę pogody. Wtedy w sobotę popatrzyłbym na treningi FIA GT w Brnie.Cytat:
Napisał wera
hmmmm.... BIADA ? ;) musimy się rozliczyć za koniczynki :)Cytat:
Napisał WlodekzPoznania
A może się ze mną na wypad wybierzesz? Więcej na Pyrce na samym końcu wątku "Gran Turismo".
Czytałam już dziś rano...
Niestety odpada. Praca. Jak zwykle :(
Takie uroki bycia człowiekiem - orkiestrą.
Przynajmniej do końca roku nie wyrwę się na żaden taki dłuższy wyjazd, a szkoda bo brzmi świetnie :(
Postaram się jednak załapać na tą "wycieczkę po kraju", którą ma opisać RAF :)
spam.... :cry:
Cytat:
Napisał wera
???
Wczoraj koledzy się spotkali pod Leszkiem :D Ja właśnie wracałem z Włoch i byłem już na miejscu. Ale też nie wiedziałem. Ale trzeba śledzić :mrgreen:
Za 2 tyg. chcemy spotkać się na torze kartingowym w Gostyniu. Okazja na piknik i dla chętnych na szlifowanie opon. A jak ktoś nie ma odwagi, to ktoś z więcej umiejących może usiąść na bocznym fotelu i podpowiedzieć co nieco. Na Pyrce będziemy rozwijać wątek. Może coś z tego wypali.
Jakby co ja sie pisze na jakies małe spotkanie.
Pozdr. Tiga
To jak? Robimy coś w październiku? Niebawem przyjdzie zima i nikt nie będzie chciał się ruszać z garażu.
Przyznam, że (kurde, chciałbym napisać mnie i bratu, ale zostanie to źle odczytane i jeszcze ktoś mnie do wodzów narodu porównywac bedzie) najlepszy termin to weekend od 26-28 października, chyba że następny tzn już w listopadzie. Ten drugi może być jednak problemowy ze wzgldu na uroczystości związane z uroczystościami Wszystkich Świętych i wynikłymi z tej okazji korkami na drogach.
Dajcie swoje propozycje to coś się zrobi. Mam nadzieje że do tego czasu zdołamy załatwić co trzeba i poza 166 będzie również i GTV. Niestety 156 zostanie w domu bo brakuje 3 kierowcy :)
ostatnio sie zastanawiałem czy czasem by u mnie czegoś nie zorganizować. z tym że czzegoś takiego nie robiłem jeszcze. plenery by sie znalazły, a i z poznania, zielonej i szczecina ok. 100km więc myśle że nie jest źle z odległością
Jak by co, to na mnie możecie liczyć 8)Cytat:
Napisał dasintra
Ja sie pisze chociaż wszytkie weekendy mam zawalone. Jak nie szkoła to praca. Pracy odpuścić raczej nie moge,wieć zostają weekendy 20-21 i 27-28. Niby jestem wtedy w szkole,ale na rzecz jakiegoś spotkania chyba dałbym rade sie urwać :wink: Tak mniej więcej wygląda październik u mnie. No ,ale rzucajcie propozycje... "ja jestem na tak"
Pozdr, Tiga
20.10 jestem nieodwołalnie w Warszawie, ale 27-28.10. jestem jak najbardziej za :)
No Śmigiełko Ty nasze, może wreszcie doczekam się Pani na spocie :PCytat:
Napisał wera
W nagrodę dostaniesz koniczynkę na szybę :wink:
Piszesz jakby mnie nigdy nie było :P <foch> :PCytat:
Napisał AR_33
;)
jupi :)Cytat:
Napisał AR_33
O pewnie, że byłaś, ale było to tak dawno, że prawie już zapomniałem jak wyglądasz :P ... tylko ta bluzeczka na avatarze mi przypomina żeś fajna dziołch :mrgreen:Cytat:
Napisał wera
Cholerka, dziwnie sie czuję bowiem widzę, że moja propozycja zyskała akceptację. Problem w tym, że nie wiadmo czy do 28 wyrobię się z bratem (kurde, muszę unikać tego określenia ze względu na panów K.) do tego czasu z GTV. Mimo wszystko będziemy na bank nawet gdybyśmy mieli przyjechać w zestawie 156 + 166. No, i mam nadzieję że w końcu zobaczę Werę i jej GTV TB :)
Nie liczy się ilość ALF,
liczą się ALFISTI :)
pozdrawiam
tak jakoś koło 27 - 28 będę w Poznaniu u dziewczyny więc mógłbym tez wpaść no chyba że jakaś inna lokalizacja ale jestem zdecydowanie na tak no chyba że będę miał wtedy zajęcia z których nie będę mógł się urwać nawet na spotkanie alfistów...
no super, to mamy termin ;) teraz wybierzmy miejsce i będzie si :)
Może poznańscy "tubylcy" coś zaproponują? :)
To rzucam :!:Cytat:
Napisał wera
28-mego października w niedzielę pod stadionem Lecha o godz. 11-tej.
Kontekst:
O godzinie 12tej siedmiu z nas (z Ik@ra) bierze udział w Amatorskiej Lidze Torowej na Torze Poznań. Myślę, że godzina przed imprezą jest doskonałą okazją na zebranie się i pogadanie. Chętni będą mogli pojechać pokibicować ;)
No super! Wygląda na to, że wreszcie się oba fora zgrały :lol:
Włodku, a nie lepiej od razu pod Torem gdzieś?
Spotkanie pod Leszkiem jest OK, w okolicach Toru bedzie zamieszanie bo będzie giełda.
Wreszcie mamy imprezę "integracyjną", bardzo się cieszę :D
28 jestem na uczelni,ale mam chyba wykłady,wiec na 90% bede :wink:
jak kolega amser_sl się zdecyduje to chyba też się wybiorę. tylko musze sprawdzić gdze ten stadion :mrgreen:
Droga prosta jak w morde strzelił , jak będziesz potrzebował pilota to daj znać na PW to podam Ci swój nr. tel. :DCytat:
Napisał bobryt
również slużę pomocą dojazdową i cieszę się nie mniej niż kolega arczyczy :)