Polecacie jakieś kluby w centrum Krk ? Wpadłem na weekend i myślałem o jakimś wypadzie, najlepiej coś po taniości i niedaleko :D jestem na starowiślnej :D
Printable View
Polecacie jakieś kluby w centrum Krk ? Wpadłem na weekend i myślałem o jakimś wypadzie, najlepiej coś po taniości i niedaleko :D jestem na starowiślnej :D
To niedaleko na Rynek a tam klubów do wyboru do koloru;p
Wiem, że do wyboru do koloru, wczoraj zdążyłem się o tym przekonać, tyle, że myślałem, że macie coś "ulubionego" :D
Atmosfera przy małym rynku
ja mam sentyment do Klubu "Gorączka" fajne klimaty :)
http://www.goraczka.com.pl/
obok też jest Frantic :) ale dawno nie byłem ;] kiedyś było fajnie ;]
Witaj!
Ja polecam
Stary Port
Klub Kulturalny
RE (ale to w lecie, bo ogródek)
Loch Ness
A odradzam
Kicze, itp na Wielopolu, Blue XL - chyba, ze lubisz hopców sic, Lizard King - browar za chyba 12zl i jest denny.
Nawet jak już uciekłeś z Krakowa to na przyszłość się zawsze przyda :P
dawniej urzędowaliśmy z chłopakami ze studiów w Aferze - taka typowa muzyka dyskotekowa (DJ Bobo, Majorka, itp), teraz jak coś to "U Louisa"
A mnie ciekawi wasza opinia na temat CK BROWAR?
Chciałbym się dowiedzieć, czy faktycznie piwo tam jest tak dobre jak opisują ? :)
Tutaj stronka : http://www.ckbrowar.krakow.pl/mini_browar.html
Osobiście nie lubię "Gorączki", nie wiem czy to się zmieniło nie mniej gdy więcej jeszcze po Rynku chodziłem to zwykle gdy do tego klubu zaglądałem, było w nim mnóstwo tzw. małolatów. Niemniej jeśli szukasz szybkiego podrywu to wydaje się idealny;)
Sam mógłbym Ci polecić nowo otwarty "Baccarat" na Stolarskiej. Wygodne loże, nie ma tłumów muzyka typowo klubowa(nie pytajcie o szczegóły bo koneserem nie jestem, mojej dziewczynie się podobało więc chyba ok).
Weizen jest tylko dość ciekawy i inny, reszta wg. mnie jest przereklamowana, różnica jest taka jak pomiędzy Lechem, a Tyskim - inny smak, ale dalej zwykle piwo. A do tego jest głośno tak, że trzeba krzyczeć do siebie.
Jak już krakowskiego specjału chcesz zasmakować to z czystym sumieniem polecam Smoczą Głowę (np. klub Imbir na Św. Tomasza)
do ck wpuszczają wszystkich więc jak chcesz poderwać 15 łatkę albo pobić sie z 16-19 letnimi ....... to zapraszam, nawet selekcji ubioru nie ma ;/
Piwo warte spróbowania - bo inne... ja się załapałem akurat na pszeniczne i smakowały jak rozcieńczone końskie siuśki
z klubów godnych polecenia:
Fashion Club na przeciwko Jubilatu , z tymże jeśli chcesz gdzieś usiąść to trzeba dzwonić i rezerwować tydzień wcześniej ( porażka )
Frantic - ale tylko w środy , bo jest Ladies Night... nie trzeba chyba tłumaczyć
Cień Klub na ul. św Jana - klientela bardzo fajna bo nie wpuszczają dzieciaków, trzeba patrzeć czy parkiet R&B otwarty bo jak nie to leci tylko sieczkarnia na dużej sali
Shakers - nad Franticiem ul. Szewska , krzyczą sobie za wstęp ale zawsze imprezy się udają, o dziwo najfajniej jest na LO Party :)