chcemy zamówić kolejne etui. żeby nie było wtopy że zostaniemy z połową, to prosze o głosy tych którzy na prawdę chcą kupić.
z tego co wiem, teraz etui będzie kosztować 40zł + wysyłka
- wersja bardziej "miękka" koło 50zł
Printable View
chcemy zamówić kolejne etui. żeby nie było wtopy że zostaniemy z połową, to prosze o głosy tych którzy na prawdę chcą kupić.
z tego co wiem, teraz etui będzie kosztować 40zł + wysyłka
- wersja bardziej "miękka" koło 50zł
Z tego co flatbeet pisał to jest także możliwość zamówić mniej błyszczącą skórę.
ale to chyba po innej cenie :P inny model ma mniej błyszczącą ale to już jest droższe :P
ja się do tej przyzwyczaiłem po paru dniach i jest na prawdę ok jak dla mnie :)
dużo droższe? to odrazu cene podamy do ankiety
ja jestem za kolejna edycja, nawet oddałem juz głos
a jakieś zdjęcie można wrzucić??
Nie widział?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
:)
nie wiem czy to jeszcze aktualne.. ale właściwie to i ja bym jedno nabył.. tylko wolałbym mniej błyszczące
aktualne, ale w pierwszej kolejnośc i będą inne gadżety. tymczasem nadal czekam na większe zainteresowanie etui
ja też bardzo chętnie się piszę:) obojętnie na jakie:)
a kolor? czarne będą?
Z miłą chęcią też bym takowe etui nabył
Ja mam takie etui i jestem dość zadowolony...
Aczkolwiek przy intensywnym użytkowaniu t.j noszenie w kieszeni się trochę niszczy...
najlepiej jakby leżało w torbie, plecaku, samochodzie :)
A tak ogólnie to super gadżet... :)
możesz sfocić jak się niszczy? nie chcemy sprzedawać w przyszłości towaru który ma wady.
Witam.
B.ładne, jestem chętny do zakupienia.
hm a czy w to etui zmieści się dowód rejestracyjny??
zmieści się bez problemu
Jezeli nadal jest to akutalne to ja tez bym chetnie zakupil ;p
ja również chętny
biore 2 szt obojetnie jakie ;)
Ja niestety musze sie wycofac ;p bo przez najblizsze 2mies dokumenty do samochodu nie beda mi potrzebne ;0
Ja jestem chętny jesli jest możliwośc :)
:) Nadal jestem zdecydowany i czekam z niecierpliwością.
Tuti chętnych jest pod dostatkiem. poprostu chwilowo musimy ramki posprzedawać i wtedy prawodpodobnie zamówimy etui
Jak nie ma jak są :P
to zalezy kiedy będę miał czas popakować i wysłać. myśle że w przyszłym tygodniu pierwsza tura zamówien zostanie wysłana.
ale o ramkach piszcie w innym temacie.
Witam ja rowniez chcial bym nabyc takie etiui. czy ta propozycja jest nadal aktualna ??
Pozdrawiam
Witam!
No to ja też!!!!
Ja się na pewno nie wycofam, jak tylko będzie to biorę :)
Ja również piszę się na takie etui więc czekam z niecierpliwością na listę gdzie się można dopisać:)
Mam już.
Bardzo fajna i przydatna rzecz.
Narście mam gdzie schować dokumenty od 147:D
również mam:)
wykonanie i kolor super;]
Ja również mogę pochwalić się swoim etui alfaholików:D. Jakość i wygląd na prawdę super :) Jestem mile zaskoczony:)
Wielkie dzięki bobryt :beer:
Ja również mogę się pochwalić :D. Bardzo fajne, od razu portfel odchudzony :D. Dzięki!!