I szczerze powiedziawszy całe szczęście. Jestem jak najbardziej za !
Printable View
I szczerze powiedziawszy całe szczęście. Jestem jak najbardziej za !
NIe wiem czy Poznań można zaliczyć do Polski Centralnej, ale jestem jak najbardziej za Scratem. :)
marcins737, słuszna decyzja :wink:
Jestem za Scratem :D
Ja tez ZA, ale czy sam Scrat jest za Scrat'em? :)
co sie stało czyzbys alfe sprzedał ????Cytat:
Napisał marcins737
wiem, wiem, wiem Tfuning twojej Belli śnił Ci sie po nocach i nie wytrzymałeś ciśnienia :P
Widzę, że na forum kolejne spory...No nic :roll:
Ja też jestem za Scrat'em, ale gdzie jest sam zainteresowany :?: :mrgreen:
Pozdro
Niemam nic przeciwko - czekamy na inne propozycje!Cytat:
Napisał AR_33
Sam zainteresowany spędzał weekend poza Łodzią bez kompa.Cytat:
Napisał Wasal
Jeżeli tak chcą Łodziaki, to ja też jestem za Scratem :wink:Cytat:
Napisał Garos
Głos za Scracikiem, to kiedy oblewamy awansik :mrgreen:
Może nie mój region ale się trochę wtrącę. Jestem z tych co nie przepadają za tjuningiem ale uważam że marcins 737 praktycznie sam potrafił równoważyć nasze NIE do tuningu. Za to że przez cały czas bronił swego zdania ma ode mnie 5 piw.
Na temat wyboru nowego moderatora uważam- nie mój region- nie mam głosu ale mam nadzieję że "nowy" będzie zawsze bronił swojego zdania, nawet jeżeli będzie inne od naszego czego mu życzę.
Też się wtrące zachęcony Twoim postem. Marcins 737 jest poprostu świadomy estetycznie i za to mu chwałaCytat:
Napisał Ferrari-1
znaczy - Scrat stawia na zlocie?
innej opcji nie widzę 8)Cytat:
Napisał adasco
Widze że będzie spocik bez Alfek <piwo>Cytat:
Napisał adasco
...ja ciagle uwazam ze choc jeden taki powinien sie odbyc, wkoncu browarka trza sie napic i tak oficjalnie przejc ze soba na "Ty"...Cytat:
Napisał Scrat
Święta racja!Cytat:
Napisał Yoopi
Na zlocie bedzie co opijac :) <piwo>
Ale co masz na myśli :?: Jego abdykacje czy moją ewentualną koronację :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał Paweł156
Koronacje!! :DDD
Nie mało po prostu jesteś mały :wink: Gadane masz wielkie ale nic poza tym jak na razie nie pokazałeś niestety.Cytat:
Napisał marcins737
Dobra Panowie, rezygnacja przyjeta, poki co Scrat jedynym kandydatem. Jesli sa inni prosze na priv obgadamy to na zlocie, a jak nie to Scrat bedzie pilnowal porzadku :)