Myślę, że powinno nas być sporo, powiat jest ogromny-aż pod granicę Słowacką. Może jakieś spotkanie przy zimnym "Żywcu"?:) Chętnych z Suchej i Kęt też zapraszam;) Zainteresowanych proszę o wpis.
Printable View
Myślę, że powinno nas być sporo, powiat jest ogromny-aż pod granicę Słowacką. Może jakieś spotkanie przy zimnym "Żywcu"?:) Chętnych z Suchej i Kęt też zapraszam;) Zainteresowanych proszę o wpis.
Jestem jak najbardziej za. 2 alfy sie piszą.
wadowice też się pewnie pojawią :)
Kurde, a ja się tyle zastanawiałem co to za GTA stoi często pod szkołą muzyczną przy aptece. Najczęściej na wjeździe do lekarza:) te smugi rąk, czoła i nosa na szybach to ja zostawiałem-przepraszam:D
Pierwsza wersja co do spota to może w niedzielę 28 marca? Wyskoczyłoby się na jaką pizzę i colę, a następnie na wiosenną rundkę po mieście? Trzeba jednoczyć podbeskidzkie Alfy. Np Poznaniacy mają cykliczne spotkania co tydz... Albo może ktoś zna fajne miejsce na rozpalenie ogniska z parkingiem niedaleko?
A wersja druga obejmowałaby większego spota. np 25 kwietnia (by wszyscy mieli już alu z letnimi) z różnymi ciekawostkami m. in: Przejazd wokół jeziora żywieckiego, Wjazd na Żar (norma), górska rundka po Straconce i jakiś posiłek w Karczmie Góralskiej pod Straconką w BB.
PS: Ja najchętniej to się piszę na obydwa spoty!
No to katastrofa :D mam nadzieje że Tomasz będzie miał ;D Musimy wkońcu PiterR dokończyć nasze nieudane dzieło :D
Co do terminu to pasuje mi prawie każda niedziela (prawie bo co 2 tygodnie mam uczelnie w niedziele do 12.30) soboty odpadają bo co tydzień uczelnia.
Więc 28.03.2010 pasuje mi cudownie
3-4 Kwiecień wolne mam więc też pasuje :D
11.04 od 12.30 (licząc dojazd to od 14.00)
18.04 cudownie :D
25.04 tak samo jak 11.04
Rzućcie terminem to może też się skuszę ;)
1-5 kwietnia odpada. Święta są, trzeba je spędzić z rodzinką czy znajomymi. Za to 10-11 to ja mam wesele kuzyna więc totalnie też odpada. To może ustalmy ten 28 marca jako taki luźny, mniejszy spocik. Wstępnie w "La Sorpresie" (jak ktoś ma leszy pomysł to śmiało:)) w godzinach popołudniowych. Lista obecności:
-quattroporte
-tomaszmagiera (+gosia?)
-PiterR
-Izane
-...next please:D
Izane a Ty nie masz czasem być tego dnia w Czeladzi? Nałożą sie dwa spoty w tym dniu...
No ten 1 spocik byłby taki skromny, by sobie spędzić miło czas. Oczywiście zapraszam jak najwięcej osób. Za to naprawdę porządnie się zastanawiam nad 25 kwietnia czy by czegoś większego nie zorganizować? Taki naprawdę porządny, całodniowy SPOT! (Spotkanie na parkingu Tesco, mała rundka po Żywcu+Browar, odwiedzenie Dworu oraz Sanktuarium Matki Bożej w Rychwałdzie (można by było iść na msze i poprosić o poświęcenie pojazdów), przejazd wokół Jeziora i chwila przerwy na zaporze w Czernichowie. Wjazd na Żar, następnie krajobrazowa runda po górze Straconka i zakończenie w Karczmie Góralskiej jakimś posiłkiem) Co myślicie o moim pomyśle? Jak będą chętni to zaczynam organizować:D
No to podajcie jakiś konkretny termin i miejsce,pora sie zintegrować.
Są ustalone 2 terminy: 28 marzec (spotkanie popołudniowe przy "piwku") i 25 kwiecień (duży całodniowy spot, zgromadzenie dużej ilości Alfistów). Proszę o zapisy chętnych na 28 marca i czy warto dać pomysł na 25 kwietnia na forum dla wszystkich i alfaclubu? Jesteście chętni?:)
25 kwiecień, mam uczelnie do 12.30 ale myśle, że dogadam się z wykładowcą :D wkońcu spot w Żywcu wspominam najlepiej... te widoki są nie do przebicia.
Także Ja na 25 kwietnia się pisze :)
28 Marca nie mogę bo jadę na alfowe-grilowanie do Czeladzi :) (za co dziękuje Ani,że przypomniała mi o tym :) )
25 kwiecień to ja chętnie.
to tu w temacie proszę chetnych na 28 marca, a spot 25 kwietnia został przeniesiony tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/show...199#post297199
Zainteresowanych proszę o wpisy
pisze sie na spociki w obu terminach dajcie znac co gdzie kiedy konkretnie mi na prywatna wiadomosc prosze,bo oprocz 25.04.2010 Żywiec-duży spot jakos tak malo konkretnie napisane
A więc Slavik10 wpisz się proszę tutaj na listę: http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...duzy_spot.html
A co do spotu 28.III.2010 to myślę że godzina 16:00 w kawiarni Orchidea w Żywcu http://www.orchidea.org.pl/1194.html mogła by być. Fajne jedzenie, duży parking, miła atmosfera i łatwy dojazd:) Lista obecnych na 28.III
-quattroporte
-tomaszmagiera (+gosia?)
-PiterR
-otto
-slavik10
Jak z tym spotem najbliższym? Jestem z Pietrzykowic i chętnie poznam miejscowych alfstów :) Co do orchidei to byłoby fajnie bo tam w kuchni pracuje moja siostra :)
Pare osób odemnie sie równiez pisze -pozdrawiam!
ja na obecną chwilę jestem i mam nadzieję, że nic się nie zmieni ;)
Lista obecnych na 28.III.2010 Żywiec-kawiarnia Orchidea
-quattroporte
-tomaszmagiera (+gosia?)
-PiterR
-otto
-slavik10
-1984
-Rafał ze znajomymi
(1984, nie ma to jak dostać rabat -50% już na dzień dobry hehe:D Załatw nam stoliki:P)
Byłem dzisiaj w Orchidei dowiedzieć się co i jak. Nie ma problemu ze spotkaniem, parking duży, masowej imprezy nie mają tego dnia (w końcu post). To do zobaczyska w niedzielę ok 16:00 na wiosennej, inauguracyjnej kawie:D
Kolega jamrozow ze swoim nowym nabytkiem MiTo QV wyraził chęć uczestniczenia w spotach (na forum Nasze Belle), zaprosiłem go na inauguracyjną kawę do Żywca na 28 marca w imieniu kolegi quattroporte88 -może przeczyta i będzie miał ochotę.
Ta MiTo QV to normalnie:eek:!!! Fajnie otto że go zaprosiłeś;)
Chłopaki ja w tą niedzielę chyba nie zdąźę na 16 do orchidei. Mozliwe źe dojadę puźniej lub nie dojadę. Wszysto okaźe się w praniu.Pilny wyjazd. W razie czego udanej imprezy.
Najprawdopodobniej się pojawię wszystko zależy od sobotnich planów jak się nie przesuną na niedziele to będę, chętnie poznam kolegów
Ponoć ma padać w niedzielę...:( No ale w sumie z waty nie jesteśmy.
<dziś założyłem Zenderki:D>
chyba jednak się zjawię.Mogę się trochę spuźnić ale będę. Aniucha i Piter też maja się zjawic. Nie wiadomo co z Mrutyną ale może go wyciągną te dwa gagatki.
marcin nie da rady bo ma zajęcia niestety :( a ja raczej będę ;)
Piter a może Ligar wpadnie. Daj mu cynka bo ja nie mam tel do niego. Napisze mu na prv ale jak masz nr to zadzwoń
otto sprawdź PW, napisałem Ci wiadomość w sprawie spota żeby może razem jechać z wadowic ;)
mrutyny nie będzie? A ja też takie fotki chcem jak państwo M.:mad: