Proponuje jak w temacie spotkanie z grillem oczywiście jak pogoda dopisze.Miejsce do obgadania myślę nad chociwlowską lub głebokie na godzinkę 12.00,z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,życzę Wszystkim zdrowych,wesołych i smacznego jaja:)
Printable View
Proponuje jak w temacie spotkanie z grillem oczywiście jak pogoda dopisze.Miejsce do obgadania myślę nad chociwlowską lub głebokie na godzinkę 12.00,z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,życzę Wszystkim zdrowych,wesołych i smacznego jaja:)
Jeśli pogoda będzie okej i bella na chodzie to oczywiście sie piszę z rodzinką, ewentualnie sam... :)
Miejsce dla mnie w sumie obojętne, może być chociwelska, ciepło sie robi to będzie można zapewne na dawców nerek popatrzeć :banghead:
A gdzie dokładnie jest to Głębokie ?? :)
Głębokie jest jak się jedzie na Police... wejdz na mapę na necie i Ci pokaże dokładnie.
Jak na razie widać słabe zainteresowanie, ale to chyba dlatego że święta :)
Smażyć się na patelni chociwelskiej to żadna przyjemność jak i patrzenie na "dawców"
Jak na razie widać słabe zainteresowanie, ale to chyba dlatego że święta :)[/QUOTE]
Nom narazie wieje stypą,zobaczymy po świętach czy będą chętni,jak ni to odpuszczamy.Dobrze że chłopaki z bmwklub.szczecin nie próżnują,co środę można skoczyć do lokalu i się piwa napić;)
Dachu, ja Ala i Tymek jesteśmy bardzo zainteresowani grilkiem i zdecydowani.
Pogoda będzie śliczna :)
Odnoszę wrażenie że chyba nie macie ochoty grillować.
Ja mam ochotę na grilka, ale sam nie wiem jak będę stał z czasem... cały czas ostatnio cos grzebie przy Alfie... :(
Tak samo nie wiem jak będę stał z czasem, więc wolę nie deklarować się, żeby w ostatniej chwili się wycofać.
Ja na pewno odpadam.Moja Alfa odmówiła posłuszeństwa i stoi w warsztacie,zresztą moja wybranka ma urodzinki...Może następnym razem się spotkamy...
Jest żałoba narodowa i w niedzielę pogrzeb prezydenta oraz małe zainteresowanie to odpuszczamy grillowanie.
Next weekend ?
Next next next ... jesli nic nie stanie na przeszkodzie to raczej jestemy na tak, ale co by więcej ludzi jakoś z krzyknąć bo cos wieje stypa... a coś na forum tuningowym wyczytałem że za tydzień w niedziele ma być zlot ogólnomarkowy właśnie na Chociwlu...
W tą niedzielę podobno ma być piękna pogoda może urządzimy w końcu tego grilla?
Chętnie bym się dołączył.. skończę szkołę to pewnie sam bede Wam te grille proponował. Póki co, na dzień dziejszy mam zjazd, więc raczej ciężko będzie się stawić.
Jeśli o mnie chodzi, ja i moja Alfa polegamy tylko na słonecznej pogodzie.