Data: 29. May 2010
Także i w tym roku węgrzy organizują AlfaCity.
Zapisy już są prowadzone.
http://www.alfaamore.com/events/AlfaCity100
Osobiście się nie wybieram, ale może będą zainteresowani bo impreza co najmniej ciekawa :)
Printable View
Data: 29. May 2010
Także i w tym roku węgrzy organizują AlfaCity.
Zapisy już są prowadzone.
http://www.alfaamore.com/events/AlfaCity100
Osobiście się nie wybieram, ale może będą zainteresowani bo impreza co najmniej ciekawa :)
I oficjalna strona zlotu:
http://alfacity.hu/pl/
Zapowiadane jest wiele atrakcji, nie zabraknie również prezentacji nowej Giulietty.
My się piszemy i napewno kilka osobistości z krakowa i slaska namówimy.
heh:( to zlot dla węgrów! gadają nie wiadomo o czym chociaż po angielsku by mogli.Fakt ze autek dużo ale poprzedni zlot nie zrobił na mnie wrażenia. wiec ten rok odpuszczam
ja Wam mówiłem że bardzo chętnie ale teraz odpowiedz czy jadę Wam nie udzielę ... a co do ojca dyrektora to :fuck: :D
No dobra, już pojadę , Osobistość z Krakowa dała się namówic. A wy wszyscy myśleliście że to o was chodzi?? :D żenua :D ;)
PS. Jeśli tylko będę w kraju
i vice versa kolego z Gorlic :D
Ja w tym roku odpadam ze względu na Pierwszą Komunię :)
Życzę niezapomnianych wrażeń i bezpiecznej wyprawy.
Jedna podpowiedź organizacyjna. W ubiegłym roku ustawiono grupę z Polski w oddzielnym sektorze. Fajnie, bo razem. Ale zastanówcie się, czy jednak nie rozdzielić się i porozstawiać, tak jak inne auta, w sektorach poszczególnych modeli. Ma to niebagatelne znacenie przy żadszych modelach AR, które potem giną wśród bardziej popularnych. No i łatwiej popuszyć się na tle konkurencji ;)
A ja liczę na dobrą zabawę z osobistościami ze śląska i krakowa oraz innymi nowo poznanymi. Mam gdzieś gdzie mnie ustawią obok 145 czy 159 lub innych. Fakt że mówią po węgiersku a po jakiemu mają gadać? Czy u nas na zlotach mówią po angielsku? Nigdzie w promienu 500 kilometrów nie ma zlotu z taką iloscią samochodów. Traktuję to jak weekendowy wypad z zajebistą ekipą z setkami najpiękniejszych samochodów w tle. Bardziej ambitni mogą nauczyć się języka madziarskiego przy okazji czego przykładem jest moja żona Gosia i osobistość Adayena. Załapały od razu gadkę węgierską :) Kefiros ........... itd one wiedzą co. Nie zawsze liczy się kasa czasami sponton i dobre nastawienie owocuje. Napewno jak toś ma jechać z nad morza to się zastanowi bo to juz jest koszt ale myslę że dla południowców te 400 kilosów to odległość i koszty nie są wielką przeszkodą. Siema ege szege medro kubesolo.
szekele mekele gyros :D
tesco :D
cziken :D
tyle się nauczyłem rok temu :P zobaczymy co w tym roku przyswoję
No widzicie Bociek też zakumał od razu. Po co sobie głowe zawracać duperelami,liczy się dobra zabawa, język to żadna bariera,albo nazbierajmy 500 samochodów z polski na Alfacity to może po polsku poprowadzimy całą imprezę:) Tylko wtedy węgrzy będą narzekać że do kitu ta impreza bo nic nie rozumieli :)
Tomaszu a ja się z Tobą zgadzam :) wyjazd już ustalony :) osobistości ze śląska, krakowa oraz z Żywca jadą więc jest ok :] się będzie działo :D a po kilku głębszych to opanujemy każdy język :D
Impreza na parkingu była dobra;-) Ja w tym roku również postaram się dopisać z dosyć sporą ekipą;-)
ooooo - kolega maciu
nasz łącznik
to M@t nam załatwiał pokoje - pochwałki :-) się należą
Myślę, że w tym roku też można by zorganizować wspólny nocleg. Tylko najpierw trzeba by zrobić listę osób, które deklarują swój wyjazd na 100%
Mogę od razu zacząć:
1. M@T
ciekawe co tam masz dla mnie??? Marcinie.
no to grubo widzę... wychodzi na to że będą 3 auta tylko :P osobistości z KRK & śląsk :D dziękuję dobranoc
No i bedzie jedna Mito:) 1000 km ze szczecina :D
chętnie bym się też przejechał, ale niestety wczoraj uległem poważnej kontuzji i zapowiada mi się kilka tygodni w gipsie:/
Pozdrawiam
a ja chyba sie przejade jeszcze jutro mala wizyta i jak bedzie wszystko dobrze to pojedziemy z Wami:)pozdrawiam
no ba aniucha do białego rana:)mam nadzieje ze parkiet naszych gosci wytrzyma:))))
oczywiście że wytrzyma :D:D
ja już się doczekać nie mogę :D odliczam w zasadzie godziny :D:D
Slavik jedziesz w końcu?? sam czy jak??
no jade z moja Marzenka mam nadzieje ze z wami:)zabierzecie mnie
tez nie moge sie doczekac :D no ale wyjazd juz dzis godzina 17 ;) do zobaczenia !!