witam jestem z brzeska kolo kraka i wysuwam inwencje w kierunku spotkania okolo polowy pazdziernika. miejsce do uzgodnienia (strat pod plaza lub m1) reszta do uzgodnienia ... czekam na odzew ... pozdrawiam
Printable View
witam jestem z brzeska kolo kraka i wysuwam inwencje w kierunku spotkania okolo polowy pazdziernika. miejsce do uzgodnienia (strat pod plaza lub m1) reszta do uzgodnienia ... czekam na odzew ... pozdrawiam
Jestem za, mysle ze bez problemu przyjedzie kilka moze kilkanascie Alfek :)
Spotkań nigdy mało. Termin spoko
spoko ja rowniez sie pisze! :D
siemka powiedzcie tylko gdzie i kiedy a jak czas pozwoli to bede :)
Też się pisze jak będę miał wtedy wolne.
w sumie też może bym podjechał o ile bedzie czas
Bede:) Mam nadzieje ze juz nie bedzie mi juz niunia wyła do tego czasu i nie narobie wam wstydu:)
PS. Napinacz poszedl...3 raz w tym roku:/
Ja w październiku też już będę w kraku. Szkoda tylko, że nie alfą, ale będę. :)
jak spotkanie dojdzie do skutku to bedzie tip top ... pozdro dla wszystkich
Jak juz sie zrobił taki odzew to moze ustawcie miejsce gdzies w połowie między Krakiem a Katowicami (gdzies na Jurze np).
Raz ze wiecej chętnych pewnie bedzie a dwa ze okolice ładne i alfy przyparkowac mozna kolo jakiegos zamku :D
FRED
Mozna zrobić II edycje Ogrodzieńca :) jak bedzie ciepło grille zabrać, kocyki i bedzie przyjemnie :)
Paweł patrząc na to, co jest za oknem, to obawiam się że na Ogrodzieniec (a zwłaszcza grille i kocyki) będzięmy musięli czekać aż do przyszłego roku. Niestety :(Cytat:
Napisał Paweł156
spokojnie, spokojnie :) jeszcze bedzie ciepło w tym roku :)Cytat:
Napisał Kate
a jesli akurat nie trafimy w ładną pogode to mozna np. w Krakowie na zamku w przgorzałach sie spotkac, bo tak miedzy Krakiem a Śląskiem to nie wiem gdzie jakies fajne ciepłe i suche miejsce(knajpa) jest :)
No ja też jestem zdania że jeszcze w tym roku zaświeci nam słonce. Tylko żeby zaświeciło wtedy gdy spocik będzie :P
ja też się pisze na jakiś spocik!
Gwiazdy będą - alfki to i słoneczko zabłyśnie :D
no ja bym sie też chętnie pisał to gdzie i kiedy??:):)
Ja też oczywiście się pisze, jest tylko mały kłopot, gdyż moja 146'tka ma humory, ale do połowy X powinienem być gotów. Jestem jak najbardziej za ! To był by mój pierwszy spot, choć alfista jestem od tygodnia :twisted:
Też będę się starał być, o ile mi mój szefo czego nie wymyśli.
Pozdrawiam!
Połowa października zbliża się nieubłaganie, a konkretów żadnych. Czyżby brakło zapału?:)
To maże w końcu jakieś konkrety. Co :?: Gdzie :?: I kiedy :?:
Mariusz proponował Sztolnię Czarnego Pstrąga w Tarnowskich Górach jakieś 3 tygodnie temu. Teraz padła propozycja jury, ale bez konkretów (może okolice Krzeszowic - Klasztor w Czernej albo zamek w Tenczynku?).
Proponowałbym jednak wrócić do pomysłu, który był pierwszy, tj. Tarnowskich Gór.
Pytanie do Mariusza - czy możesz to zorganizować - myślę, że nie 13, ale na 20 października?
Chyba, że spotkanie bez "atrakcji" i wtedy nawet 13 może być.. :)
Ja tym razem chetnie poczytam Waszych propozycji, niestety nie wiem czy bede mógł przyjechac ze wzgledu na brak czasu, ostatnio wiele sie dzieje i wypadam troche z obiegu jesli chodzi o Alfaholików. Mam nadzieje ze uda sie cos zorganizowac :)
Kwestia jest taka ze propozycja spotkania wyszla z Krakowa i uważam ze jesli chcemy sie spotkac w wiekszym gronie to najlepiej ustawic spotkanie gdzies w polowie drogi miedzy Katowicami a Krakowem tak by nikt nie mial za daleko.
Jesli ustalimy miejsce na Tarnowskie Gory to raczej frakcja małopolska sie nie pojawi bo będą miec za daleko.. no chyba ze sie myle :mrgreen:
Stąd tez uważam ze najlepszą propozycją jest jura... bo kazdy ma podobną odleglosc.
FRED
Nie każdy :P :wink:
no wlasnie,nie kazdy :P :P :lol: :lol:
Witam ! Faktycznie propozycja spotkania w okolicach Krakowa była pierwsza ,ja sie nie upieram co do T.Gór zawsze można jeszcze do tematu powrocić, jeśli chodzi o frekwencje myśle że niedziela 21 była by sluszną datą. Pozdrawiam :D
Co prawda Tarnowskie góry mam bliżej, ale do jury też się z chęcią wybiorę
21 mi pasuje. Ja na pewno przyjadę.
Z chęcią bym do Was wpadł, ale to jeszcze nie jest pewne zobacze jak z pracą, narazie tak na 50% pozdrawiam.
Jeśli można to chętnie bym przyjechał swoim Maserati/to przecież kuzyn/
Na pewno nikt cię nie wygoni a wręcz przeciwnie. Każdy będzie chciał z bliska pooglądać taką furkę
Ja odpadam. :) 21. są wybory i trzeba jechac do domu. Nie opłaca mi się to wcale. Tak więc życzę miłej zabawy. :)
a moze sobota...? rzeczywiscie 21 sa wybory i musze na nie isc... ( ale sie ze mnie patriotka zrobila..;)
Mam propozycje co do miejsca :)
Proponuje taki gry plan:
- spotkanie przy Jaskini Łokietka ( mapka ) i zwiedzanie
[Koszt: 7,00 zł normalny, 4,50 zł ulgowy ] dokładny opis Jaskini
-po zwiedzaniu przejazd do Ojcowa do jakiejś knajpki i "zwiedzanie" Alf :) Znalazałam w sieci taki oto Zajazd Zazamcze, więc po zwiedzaniu możemy się tam udać.
Oczywiście jeszcze kwestia terminu :) Skoro 21 to wybory, więc proponuję termin na 20.10.2007 :)
Pozdrawiam
Kate
W związku z tym, że jadę do domu na cały weekend (w niedziele mama nie wypierze mi ubrań:D) nie uda mi się teleportowac do małopolski na tych kilka godzin nawet. :) Żadna strata, jedno bmw na spocie mniej. ;)
W sprawie Zajazdu.
Niech ktoś spróbuje słówko pisnąć w obcym języku!!! :twisted:Cytat:
Cena obiadu dla dorosłych:
> od 15,00 zł do 20,00 zł/os. - (2 posiłki gratis!) /zupa, drugie danie, kompot/
Dla grup zagranicznych cena obiadu kształtuje się:
> od 45,00 zł do 55,00 zł/os. - (2 posiłki gratis!)
W sprawie Jaskini:
Dla mnie wystarczy jako zachęta. Ciekawe, czy mają jakąś ładną Alfę. :mrgreen:Cytat:
Jaskinia podobnie jak większość jaskiń jurajskich posiada ubogą szatę naciekową, którą reprezentują głównie makarony i wspominane wcześniej polewy.
Nie wiem, czy jest sens do knajpy potem jechać, skoro w samej jaskini dają makarony z polewami (to się chyba potocznie nazywa spaghetti, ale rozumiem, że jako instytucja kulturalna dbają o czystość języka polskiego). :P
Dla mnie może być i 20. 10.
Grzegorz83 bardzo się cieszę, że propozycja się spodobała :) Czy mają Alfe? Może jakąś wykutą w skale? :PCytat:
Napisał Grzegorz83
Ferrari... nawet nie wyobrażamy sobie by Ciebie mogło nie być :)Cytat:
Napisał Ferrari-1
A co z resztą? Może w końcu się określicie? ;)