Wreszcie to jakoś wygląda, chociaż nie do końca. No i czcionki nieco inne niż na alfaromeo.com.
Printable View
Wreszcie to jakoś wygląda, chociaż nie do końca. No i czcionki nieco inne niż na alfaromeo.com.
taki sam niewypał jak .com. No ale cóż - kryzys...
Mnie tam .com się podoba.
Strona jest fatalna. Długo się ładuje. Trudny dostęp do cenników i innych. Mała czcionka, za dużo flasha.
Strona ogólnie fajna, pomysł równie dobry. Moglibyście w ten sposób zrobić "salon" AR i zaprezentować wszystkie modele. Wtedy by to naprawdę fajnie wyglądało. Do tego dorzucić możliwość zmiany koloru nadwozia (a w późniejszym czasie i felg, czy możliwość wirtualnego tuningu) i byłoby po prostu super wypas koks mega rulez!:D wierzcie mi, im więc bajerów tym więcej odwiedzin(oczywiście wszystko w granicach rozsądku, żeby nikt nie pomyślał o mnie źle) :) bo kiedyś można by używać Waszej/Twojej strony jako możliwość "zabawy" ze zmianą komponentów.
To jest zabawy na dłuższy czas, ale efekt byłby piorunujący.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Może lepiej napisz to do FAP :).
Chciałbym taka stronę jak ma Maserati. Tam konfigurator aut to prawdziwa zabawka. Można godzinami się bawić dobieraniem kolorów, skór, drewna itp :P
Dziwię się, że filmiki są po angielsku. Może jeszcze nie skończyli przenosin, bo niektóre linki odsyłają na starą stronę.
ludzie, ta strona to poracha. Klient chce funkcjonalnosci, latwej dostepnosci, szybkiego ładowania. A co to jest? Parodia.
strona nie dziala
"
The page cannot be displayed
Explanation: There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. Try the following:
- Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
- Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
- Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
- Error Code: 403 Forbidden. The server denied the specified Uniform Resource Locator (URL). Contact the server administrator. (12202)
"
z www na początku działa: www.alfaromeo.pl
Świat się zmienia, łącza są szybsze, więc i strony cięższe :)
faktycznie;d nie pomyslalem o tym
mam dobrego neta wiec w miare plynnie mi to dziala
strona spoko
ale powinni tez zrobic prosta wersje dla ludzi z wolnym netem itd
Szczerze to ta strona to nic nowego. Włosi mają taką co najmniej od trzech lat.:lazy2: Ponadto w wirtualnym salonie są błędy. Te same co na włoskiej.
http://moto.pl/MotoPL/10,90142,78970...osci.html?bo=1
Strona wybrana najgorszą stroną polskiego importera aut. Trudno się nie zgodzić...
Wg ich testu to bardziej na miano najgorszej strony www zasługuje Subaru. Mnie osobiście strona Alfy się podoba(może dlatego ze mój internet nie ma problemu z ładowaniem tej grafiki, bo nie chwaląc mam jeden z lepszych łączy w Polsce)
Polska strona Alfy to jednym słowem badziewie... Strony firm samochodowych powinny wyglądać jak na przykład strona porsche.de czyli przejżyste zrozumiałe i w lekkiej formie
fajna ta sronka, w zasadzie dobrze sie ładuje, oprawa graficzna też cieszy oko :)
fajnie jak macie tak skrajne opinie:)) mnie się nie podoba, nie uwzględnia tego, ze wiele ludzi nie ma szybkich łącz więc laduje sie czasem fatalnie długo. Poza tym .... Poza tym jest do chrzanu i tyle:))
Taka animacja powinna być jako opcja na "prawdziwej stronie".
Użytkownik wchodzący na stronę alfaromeo szuka konkretnej informacji, a nie fajerwerków.
To niewypał marketingowy!
Pomysł moim zdaniem w miarę, ale wykonanie już nieco gorzej. Fajnie gdyby był bardziej rozbudowany konfigurator, szczególnie jeśli chodzi o gamę kolorów, wnętrza, felg itp.
Szkoda tylko, że nikt nie zauważył, że to po prostu standardowy layout dla AR praktycznie na większości rynków europejskich.
Niemcy, włosi, angole mają identyczne strony.
Ogólnie, to szału brak. Wygląda może i ładnie ale funkcjonalność do dupy.
Racja, Planciu.