-
Grill kopiec Piekary Śląskie
-
No to powiedz mi coś więcej :P
A jak mówisz ze coś posmazym :p to czemu nie :P
No to ludziska pisać w jaki dzien coś pojemy w piekarach :P
-
co więcej - w Piekarach zawsze było super ( najlepiej z kierowcą swoim jechać ;-) )
posmażym posmażym
mi tam bez różnicy : sobota , niedziela bo poniedziałek i tak wolny
-
Mi też bez różnicy:P bo jak dobrze pójdzie od piątku wolne zas 10 dni :P
Więc jestem otwarty:P
A jakieś dziołchy też załatwisz? aby hmm w toples myły Alfy:P hehhehe :P
-
Cytat:
Napisał
Dziaru
A jakieś dziołchy też załatwisz? aby hmm w toples myły Alfy:P
no niestety nie dam rady - żona się nie zgadza :)
-
nio mysle ze dobry pomysł by cos przysmażyć ja wstepnie sie pisze zobacze jak moja kierowniczka bo cos czuje ze była by mi potrzebna ;) jakies piwko czy cosik
-
no to jak ?ten wekend bo mom smak cos na ruszt wciepać :)
-
-
flinta mom zabrać?poszczylomy zaś do czegoś lub kogoś :D
-
To ja się tyz piszę :)
:)
-
-
-
-
-
Bocian mioł edytowac ale chyba zapomniał padł pomysł by przed gryylem skoczyc do sztolni black pstrąga w tarnowskich górach http://www.kopalniasrebra.pl/strona....ztolnia_pstrag
-
Cytat:
Napisał
Dziaru
to pierwszego lepiej P
1 mie nie ma.Lepiej 2.
-
zapraszam do Tarnowskich Gór do sztolni ale tam się do tego parku poda samą sztolnie nie wjedzie jest tam parking przy tym parku na uboczu ale nie za duży można by tam się spotkać i tyle się przejść :)
-
nam bardziej odpowiada 1 :)
-
Co prowda mom wolny cały dugi weekend ale nic niy obiecuja bo Aga może sie rozpakować lada dziyń. Termin momy na 3 maja ale coś czuja , że do tego casu może nos być jus trzech :D:D:D:D Jak byda to byda a jak niy byda to spróbuja być :P
-
Hmmm, kurde fajny pomysł ale 30.04 idę już na grilla z noclegiem i ciężko mi będzie dojechać na 1.05... Drugi mi predzej pasuje ale ustalcie dokładnie i się zobaczy :)
-
mi tyż 02.05 pasi bardzi
czyli co niedziela ??
a co do sztolni - ja nie miałem nic pisać bo ja za bardzo nawet nie wiem gdzie to jest :P i ja czasowy będę gdzieś po południu dopiero w niedzielę więc na ranne ( czy tam południowe ) wycieczki i tak nie dam rady
-
A no to niech będzie ten 2 :P zeby nie było :P
-
Dla mnie też może być 2 :) a co do sztolni to można iść zobaczyć ale zdaje się że jest zamknięte więc i tak nie dało by rady wejść tam to jest pod ziemią ileś metrów teraz dokładnie nie pamiętam i płynie się łódkami i koleś tam opowiada ale tak jak mówię może być zamknięte wchodzi się jednym szybem bodajże Ewą a wychodzi Sylwestrem ogólnie to te szyby są w parku więc jest tam fajnie i nie ma problemu można się przejść i zobaczyć a gdzie to jest to wiem więc możemy się spotkać gdzieś w Tarnowskich Górach i potem byśmy tam pojechali jest tam parking więc było by gdzie auta zostawić
-
od Piątku do unknow byda w Żywcu w domku się opieprzał :D
Wróce nie wiem kiedy czy niedziela czy poniedziałek (bo jak niedziela to bym podskoczył jeśli bym zdążył i byście robili w niedziele) ;D
-
oki to niydziela dozobaczyska ludziska :)
-
no to nie wpadne 2. nie pasuje nam :/ trudno a tak chcialem:(
-
Ja się chętnie zjawię jak połowica się zgodzi ;)
-
Cytat:
Napisał
Izane
od Piątku do unknow byda w Żywcu w domku się opieprzał
Wróce nie wiem kiedy czy niedziela czy poniedziałek
Lizane wracej w niedziela to sie zalapiesz.Popołedniu w tym tydniu siedza w garazu,jakby co to wpadej,zrobiymy co tam było do zrobienia(EGR czy cos?)
-
flinta bier - jo biera tarcze
a na śrut bydzie ściepa
i trza by może jaki paryzol załatwić - http://pogoda.onet.pl/1,12759,38,,,p...ie,miasto.html
ale pewnie przejdzie bokiem :-)
-
na drugiego bym sie pisał bo koncze robote o 6 rano;pp to dajcie wiecej info
-
Cytat:
Napisał
bocian
klekot jak zawsze :) :beer:
mariusz i peyjter tyz maja byc :neo:
Pzdr
-
no ba
teroz to już mom kierowniczke :D
-
Cytat:
Napisał
Adam$72
Lizane wracej w niedziela to sie zalapiesz.Popołedniu w tym tydniu siedza w garazu,jakby co to wpadej,zrobiymy co tam było do zrobienia(EGR czy cos?)
Postaram się w niedziela być, ale nie wiadomo jak to wroca
może jutro bych podjechał na garaż do Ciebie ale moja mo geburtstag... :P
chyba ze zabiora Ją ze sobą na garaż do Ciebie, zrobimy co trzeba na szybko 1-2 godzinki i zabiora Ją tam kaj by pasowalo zabrac w geburtstagi ;D
Zgodomy sie jakby co, pierw narzuca jej pomysł mój ;)
-
Ludziska , ja tam niechce uchodzic za pesymistę itd.
Ale słyszałem ze ma walić żabami w weekend , więć takie pytanie moze jakaś miejscówa na wszelki wypadek ? aby się kajs przeniesć ?
Albo coś wykombinowac bo z tego co widze to nas pare osób będzie :)
-
No pogoda ma być nieteges... Więc co: "w razie niepogody zaćmienie słońca odbędzie się na sali gimnastycznej"...?? :P Bo jak będzie lało to z grilla nici...
-
Cytat:
Napisał
bocian
no ba
teroz to już mom kierowniczke :D
a no jaaaaaaa :D:D hahah
p.s
tą kartkę już jej przykleiłeś
1,3,5
2,4,
:):) ;) Pzdr
-
zawsze zostaje MOPS na A4 tam są daszki :) hehe ale lepi niy :P
-
Cytat:
Napisał
GrzesiuŻar
No pogoda ma być nieteges... Więc co: "w razie niepogody zaćmienie słońca odbędzie się na sali gimnastycznej"...?? Bo jak będzie lało to z grilla nici...
Loło,wioło,piździało,śnieg lecioł-a my grila zawsze zrobili.My nie takie mientkie.
Cytat:
Napisał
Dziaru
Ale słyszałem ze ma walić żabami
Do żab to my bydymy walic :D przeca biera flinta.A jak nie do rady,to tak jak rufik godoł- na A4
Cytat:
Napisał
robak#21
tą kartkę już jej przykleiłeś
1,3,5
2,4,
mo być:
1.3.5
2.4.R
R-to rakieta :D
-
witejcie
jak 2 to tyz przijada, moga wziasc grila, stolki i stół, a jak sie udo to i na ducato troch ludzi wlezie...
-
Hm,a jo to sie chyba zarycza na amen ,moja KOCHANO SLONSKO EKIPA BYDZIE a jo w ty poepczony robocie :mad::suicide2: nic życza wom miły zabawy ,celnego szczelania,smacznego wusztu i byda o wos myśleć :)